Tosza pisze:Chiara pisze:Czyli krótkie podumowanie akcji kotów zakopiańskichMamy zadeklarowane trzy wpłaty na trzy kotki: ode mnie, od Sylwii i od Grzanki. Zatem robimy trzy przelewy w tytule: Operacja Zabieg koty zakopiańskie. Tosza, po dostarczeniu faktury i zdjęć robimy przelew na Towje konto. Powodzenia w łapaniu! Super, że udało się sprawę pchnąć o trzy kotki mimo kryzysu w kasie OZ
Oby wszystko poszło dobrze
Własnie prowadzę z Ryśką korespondencję na pw na temat, czy jest to zbiórka prywatna czy fundacyjna i miałam was pytać na pw, czy fakturę mam dostarczyć wam osobiście i zrobicie przelew, czy też przelew idzie do fundacji i fakturę dostarczam do fundacji. Rozumiem, że przez fundację.
Wszystko, co omawiamy w wątku "idzie przez fundację", inaczej działalibyśmy nielegalnie prowadząc zbiórkę prywatną pod szyldem Operacji Zabieg. Także fakturę za trzy zabiegi dostarczasz fundacji, a my we trzy ( ja, Sylwia i Grzanka ) przelewamy pieniądze na konto Operacji Zabieg, w tym wypadku na cel szczególny OZ Koty Zakopiańskie.