cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 18, 2012 23:12 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hidi pisze:a Rysia całkiem oswojona? jaki to dom- wychodzący? super, że znalazła swoje miejsce na ziemi :)

Rysia .......bardzo ciekawy temat. Nie wiem czy kiedykolwiek będzie kotem w pełni oswojonym. Zanim przyzywczai się do swoich nowych Dużych trochę czasu minie. Pewnie parę kolejnych miesięcy.
Adopcję popilotowałam i wierzę że Rycha znalazła TEN DOM! Dom oczywście nie wychodzący bez balkonu. Myślę że gdyby Rysia wyszła to już by nigdy nie wróciła:( Dlatego tak trudno było jej znaleźć dom, który zaakceptuje Richardę taką jaką jest. A może i Państwo zdecydują się na adopcję jakiegoś drugiego kociaka za jakis czas. Najlepiej totalne przeciwieństwo Rychy ot np. coś w typie Kozaka :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Sob lut 18, 2012 23:15 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Wiadomość z domu Ryśki:

"Rysia w samochodzie powitała Nas kupką. W domu wyszła z transporterka i schowała się w kącie i tam siedzi do teraz. Nie narzucamy się i cierpliwie czekamy na jej ruch. Mam nadzieję, że nie wpłynie ten stres jakoś na jej zdrowie.

Paulina"
MIKUŚ

Post » Sob lut 18, 2012 23:18 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Wiadomość z domu Funi:

"Pani Basiu - Funia -czuje się dobrze, przewraca się na dywanie, myje łapki, daje się głaskać, bada teren.Wskakuje na kanapę, nie miauczy, jest rezolutna i widac że zadowolona.
Dziękujemy za Funię. Życzymy wszystkiego dobrego.

Alina Sz."
MIKUŚ

Post » Sob lut 18, 2012 23:22 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:Wiadomość z domu Funi:

"Pani Basiu - Funia -czuje się dobrze, przewraca się na dywanie, myje łapki, daje się głaskać, bada teren.Wskakuje na kanapę, nie miauczy, jest rezolutna i widac że zadowolona.
Dziękujemy za Funię. Życzymy wszystkiego dobrego.

Alina Sz."

No to super wieści :ryk: trzymam kciuki za dziewczyny :D
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Sob lut 18, 2012 23:34 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

fajne wieści. i jakby się zrobił ruch w interesie. i niech zostanie tak na zawsze. za udane adopcje :piwa:

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Nie lut 19, 2012 0:16 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

zapraszam do glosowania w konkursie na miss i mistera miau, banerek w moim podpisie :) zapraszajcie znajomych mrrrr :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lut 19, 2012 0:44 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MISS:
1. Bella od isabelle 36 nr. 2
2. Oliwka od vega013 nr. 4
3. Nika od kingusiak nr. 6

MISTER:
1. Badylek od caldien nr 7.
2. Niewidomy Lepek z Rubenem od BOZENAZWISNIEWA nr. 4
3. ToiToi zwany Tojkiem od agatka13 nr. 13
MIKUŚ

Post » Nie lut 19, 2012 0:46 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Zapraszamy wszystkich do głosowania:)

viewtopic.php?f=1&t=137910&p=8591491#p8591491

Jestem w pozytywnym szoku bo aż 2 kandydatów z KP bierze udział :wink:
MIKUŚ

Post » Nie lut 19, 2012 0:50 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:MISS:
1. Bella od isabelle 36 nr. 2
2. Oliwka od vega013 nr. 4
3. Nika od kingusiak nr. 6

MISTER:
1. Badylek od caldien nr 7.
2. Niewidomy Lepek z Rubenem od BOZENAZWISNIEWA nr. 4
3. ToiToi zwany Tojkiem od agatka13 nr. 13

kochanie, ale na watku konkursowym prosze glosowac :)

Kociara82

Post » Nie lut 19, 2012 0:51 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:
Jestem w pozytywnym szoku bo aż 2 kandydatów z KP bierze udział :wink:

8O 8O 8O taaaaaaak? nawet nie zauwazylam :oops: no coz, ale ciesze sie, ze ktos was reprezentuje w tym konkursie :ok:

Kociara82

Post » Nie lut 19, 2012 0:52 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Kociara82 pisze:kochanie, ale na watku konkursowym prosze glosowac :)

Boniu....ale namieszałam :oops: :oops: :oops:

Ola bardzo, bardzo przepraszam. Pomyliły mi się watki :roll:
MIKUŚ

Post » Nie lut 19, 2012 1:35 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

zmeczona jak widze, co? Odpocznij :)

Kociara82

Post » Nie lut 19, 2012 10:48 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Amikowski posmakował szynki z kanapki młodej. patrzył zeby dać jeszcze. nie dostał- toć niezdrowe . poszedł do kuchni i ostentacyjnie wywalił z miski łapa całe jedzenie i mokre i suche. dziad. kochany! :mrgreen:

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Nie lut 19, 2012 10:55 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

filcowasova pisze:Amikowski posmakował szynki z kanapki młodej. patrzył zeby dać jeszcze. nie dostał- toć niezdrowe . poszedł do kuchni i ostentacyjnie wywalił z miski łapa całe jedzenie i mokre i suche. dziad. kochany! :mrgreen:

manipulant :D

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Nie lut 19, 2012 11:16 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

filcowasova pisze:Amikowski posmakował szynki z kanapki młodej. patrzył zeby dać jeszcze. nie dostał- toć niezdrowe .

Kasiu, to Ty karmisz dziecko niezdrową szynką? :ryk: :ryk: Co może dziecko to i Amikowski strawi. :wink: Piszę pw w sprawie weta.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

[poprzednia][następna]