Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Tak mi odpisała Julita
przedwczoraj 19:41
« powrót do odebranychnowsza starsza
Ostrzegamy, wiadomości od nieznajomych mogą zawierać linki do niebezpiecznych stron. Jeśli, Twoim zdaniem, wiadomość wygląda podejrzanie, zgłoś ją jako SPAM. Pomóż nam dbać o Twoje bezpieczeństwo!
Dowiedz się więcej na ten temat »
Re:
ty jestes jednak pozadnie stuknieta!
Posylajac mi kota dalas je pod moja opieke.nie podpisywalam z toba zadnej umowy-to twopja decyzja i twoj problem.dosyc mnie oszukalas .Odczep sie ode mnie!
W zasadzie to sie ciesze ze cie poznalam jaka naprawde jestes,psychicznie niezrownowazona.Pisz sobie gdzie cchesz i rob co chcesz tylko pamietaj ze mnie stac na wiecej.Zebys za te pomwienia nie dostala sprawy sadowej na kark.mnie stac na to ,ciebie nie!
morelowa pisze:Umowa ustna ma takie samo znaczenie w krajach, gdzie jest to nijako kulturowa ustanowione. U nas raczej nie.
Zaufanie jest jedną z najbardziej pożądanych cech, ale musi być ograniczone, tam gdzie nie jest znana osoba, sytuacja itd. A szczególnie gdy jest możliwość , że jeśli ktoś je zawiedzie, ktoś inny ucierpi.
Lidka, z jakiego ośrodka? Mówisz o lecznicy czy o czym? To Twoje kotki?
A przy okazji - zajrzyjcie na wątki Ślepaczków i "Fundacji" .- na ostatnią stronę.
morelowa pisze:Umowa ustna ma takie samo znaczenie w krajach, gdzie jest to nijako kulturowa ustanowione. U nas raczej nie.
Zaufanie jest jedną z najbardziej pożądanych cech, ale musi być ograniczone, tam gdzie nie jest znana osoba, sytuacja itd. A szczególnie gdy jest możliwość , że jeśli ktoś je zawiedzie, ktoś inny ucierpi.
Lidka, z jakiego ośrodka? Mówisz o lecznicy czy o czym? To Twoje kotki?
A przy okazji - zajrzyjcie na wątki Ślepaczków i "Fundacji" .- na ostatnią stronę.
puszatek pisze:to może burmistrzowi nie dawać jeść do...końca marca![]()
oni mają zawsze czas...na wszystko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Talka i 95 gości