Alyaa pisze:Kociaste już zdrowe?
![]()
![]()
Zdrowe już wszystkie ,z wyjątkiem Neli,ktora jeszcze trochę kicha,ale choroby po niej nie widac ,bo wścieka sie z braciszkiem ,az milo popatrzeć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alyaa pisze:Kociaste już zdrowe?
![]()
![]()
Nie mam pojęcia co robićhalinka1403 pisze:I co ja mam z nim zrobicTo ewidentnie domowy kot.Może ma wlaścicieli
Ale z drugiej strony,co to za wlaściciele,że pozwalają,żeby kot zostawał na zewnątrz w takie mrozy
![]()
halinka1403 pisze:Po całym tygodniu ciezkiej pracy,wreszcie kotki wypoczywają![]()
Wujek rudy niańczy NelęTo jego oczko w głowie
![]()
Yoda notorycznie zlizuje z Diego pokastracyjne zapachyPrzeciez jej ukochany kiciuś musi być piękny i pachnacy
![]()
Takie scenki są u nas nagminnie,tylko nie zawsze mam aparat pod ręką i czas,zeby sie zabawić w fotografa
halinka1403 pisze:Fajne to sa ,jak śpiąNiech Cie zdjęcie nie zmyli,bo mówie uczciwie,ze to diably wcielone
![]()
Ale jak im na chwile,powtarzam,na chwilę ,oslabnie turbo-doladowanie w łapkach,to sa naprawde rozkoszneCala zlosc mija
![]()
Jednym slowem kochane są
halinka1403 pisze:Takie scenki są u nas nagminnie,tylko nie zawsze mam aparat pod ręką i czas,zeby sie zabawić w fotografa![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości