Mirmiłki :) - KONIEC cz. III. Prosimy o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 18, 2012 13:12 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Aniada pisze:Wpadaj na kawę. :D Teraz będę jeździła do Katowic tylko dwa razy w miesiącu, to możemy się jakoś dogadać ;)

Aaa - ekstra! Dzięki, musimy się jakoś dogadać.
I pozwoli się wymiąchać? :twisted:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob lut 18, 2012 13:14 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

jozefina1970 pisze:
Aniada pisze:Wpadaj na kawę. :D Teraz będę jeździła do Katowic tylko dwa razy w miesiącu, to możemy się jakoś dogadać ;)

Aaa - ekstra! Dzięki, musimy się jakoś dogadać.
I pozwoli się wymiąchać? :twisted:

A tego to niestety nie wiem. Ale najczęściej pozwala. Jest potwornie zazdrosny i bez miąchania może nie dać nam w ogóle porozmawiać. Będzie darł dziób z całej pary ;) ;)
Aniada

Post » Sob lut 18, 2012 13:16 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Aniada pisze:ciach
Mirmiłwood pracuje się też intensywnie nad mega-produkcją: "Czesłavelli, marudzący kastrat". :?
ciach

Bardzo, bardzo proszę o jak najszybszą premierę dzieła! Bo, jak dotąd, to raczej kino nieme jest :twisted: A tak bym chciała wreszcie posłuchac słynącego z rozmowności Czesia.
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Sob lut 18, 2012 13:38 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Aniada pisze:A tego to niestety nie wiem. Ale najczęściej pozwala. Jest potwornie zazdrosny i bez miąchania może nie dać nam w ogóle porozmawiać. Będzie darł dziób z całej pary ;) ;)

Ha - jest nadzieja!
Bo na to, żeby ktoś w ogóle dotknął na przykład Mru to nie ma raczej szans :twisted: siada jak figurka i obserwuje, w najlepszym wypadku prowokuje, podchodzi blisko i spindala 8)
Mogę miąchać Cześka przez całą wizytę - jak tylko będzie chciał - wcale nawet nie musi drzeć na mnie dzioba :lol:

jozefina1970

Post » Sob lut 18, 2012 13:41 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

jozefina1970 pisze:
Aniada pisze:A tego to niestety nie wiem. Ale najczęściej pozwala. Jest potwornie zazdrosny i bez miąchania może nie dać nam w ogóle porozmawiać. Będzie darł dziób z całej pary ;) ;)

Ha - jest nadzieja!
Bo na to, żeby ktoś w ogóle dotknął na przykład Mru to nie ma raczej szans :twisted: siada jak figurka i obserwuje, w najlepszym wypadku prowokuje, podchodzi blisko i spindala 8)
Mogę miąchać Cześka przez całą wizytę - jak tylko będzie chciał - wcale nawet nie musi drzeć na mnie dzioba :lol:

Ależ niech drze! A Aniada niech kręci!
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Sob lut 18, 2012 14:29 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Aniada pisze:Ło mamuniu :ryk: Popłakałam się. :lol:

Mirmiłwood pracuje się też intensywnie nad mega-produkcją: "Czesłavelli, marudzący kastrat". :?

Kotkins, słyszałam, że ma być druga część "Szczekając z wrogiem" i będzie to "Sypiając z Dużą". W roli głównej - Joż.

Pola - poza "Przeminęło z futrem" - ma już zaklepaną rolę w "Pola ubiera się u Prady", gdzie zagra demoniczną szefową. Przewiduje się, że będzie to rola jej życia i kotka układa już przemówienie na oskarową galę. Poszukujemy jednak nieśmiałej koteczki do roli jej pracownicy i sądzę, że Fio nadawałaby się tutaj idealnie.
Polka obsadzona jest więc w kasowych produkcjach, a świat nadal cierpi na brak klasycznych femme fatale. Do "Mruczących Wzgórz" zaproponowałabym zatem Muffkę Sernikową. Należałoby rozważyć też, kto jej będzie partnerował. Może Szynszyl??? Może Nocnik?? Nocnik wydaje się w sam raz.

Bolkowa, zostawaj!! :piwa:

Mufka jest sexbombą to drugie wcielenie Marylin czyli Mufflin.Uwodzicielska,pełen sexppeal zwłaszcza w scenie podwiewania fuutra od przejezdżającego metra.....
może tez byc 'Nagi instynkt" :oops: 8) a także Niebezpieczne zwiazki"
ostatnio kręcimy film" Muffa ,szmaragd i krokodyl" role sa naprzemienne- każdy jest Muffą,szmaragdem i krokodylem.Bywa ,że jednoczesnie, więc dochodzi do gorszących scen.W obsadzie Mufka, Balbina i Szynszyl -w roli zdegustowanego widza, Fredzia
Serniczek

Post » Sob lut 18, 2012 14:40 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Fio odrzuciła ofertę grania w "Nagim instynkcie".Do tej roli trzeba ogolić futro a ja jako menadżer tej gwiazdy się nie zgadzam...mam uraz z wiadomych względów.
Tak scena podwiewnia futra metrem jest niezapomniana...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob lut 18, 2012 15:23 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

My się przymierzamy dziś do czesania Polci. Kto wie, czy "Nagi instynkt" nie będzie pierwszym z zapowiadanych filmów :twisted: Wcześniej jednakoż puścimy "Lecznicę na peryferiach" ;) Potem Polcia zagra Króla Lwa bez charakteryzacji.
Aniada

Post » Sob lut 18, 2012 18:10 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Ja to czasami żałuję, że Mru nie jest persem, no! Bo ona uwielbia jak ją czeszę 8O
W ogóle jest niedotykalska ale czesanko uwielbia - jednym słowem, ma krótką sierść (czego nie widać po kłakach w mieszkaniu :twisted: ) i całe czesanie się marnuje :twisted:

jozefina1970

Post » Sob lut 18, 2012 18:35 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

jozefina1970 pisze:Ja to czasami żałuję, że Mru nie jest persem, no! Bo ona uwielbia jak ją czeszę 8O
W ogóle jest niedotykalska ale czesanko uwielbia - jednym słowem, ma krótką sierść (czego nie widać po kłakach w mieszkaniu :twisted: ) i całe czesanie się marnuje :twisted:

Wiesz... persów ci u mnie dostatek. Machniom??? :twisted: :twisted:
Aniada

Post » Sob lut 18, 2012 18:37 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Aniada pisze:Wiesz... persów ci u mnie dostatek. Machniom??? :twisted: :twisted:

:lol:
Zamieniłabyś się na Mrusieldę? Chciałabym to zobaczyć 8)
A lubią się czesać?

jozefina1970

Post » Sob lut 18, 2012 18:40 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

jozefina1970 pisze:
Aniada pisze:Wiesz... persów ci u mnie dostatek. Machniom??? :twisted: :twisted:

:lol:
Zamieniłabyś się na Mrusieldę? Chciałabym to zobaczyć 8)
A lubią się czesać?

A Ty myślisz, że jakby lubiły, to ja bym się chciała zamieniać?? ;) ;)
Pani kochana, ja mam bezproblemowe koty! Tylko to czesanie...
Aniada

Post » Sob lut 18, 2012 18:42 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Aniada pisze:A Ty myślisz, że jakby lubiły, to ja bym się chciała zamieniać?? ;) ;)

No właśnie - a mnie chodzi o to, że Mruśka lubi a ma mało kłaków w porównaniu z persem na przykład :lol:
Ale już na przykład nie wyobrażam sobie obcinania Gotice pazurów :twisted:

jozefina1970

Post » Sob lut 18, 2012 21:21 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Nadrobiłam cały wątek, koty wyniosły się do drugiego pokoju bo im mój śmiech w drzemce przeszkadzał.
No i weszłam na blogi - nie wiedziałam, że takie coś istnieje.
Kotko jakie piękne zdjęcia :1luvu:
Mirmiłkom nie odpuszczę :!:

edit
Weszłam w zakładki'
storczyki 8O takie ilości 8O rosna i kwitną 8O
U mnie nic sie nie uchowa - ja jestem antytalecie, nawet kaktus zbladł (zgubił chlorofil) pod moją opieką.
Ksiązki mi sie nie otwieraja :crying:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob lut 18, 2012 23:08 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Bolkowa pisze:Kotko jakie piękne zdjęcia :1luvu:

ale że u mnie?..
:oops: :oops: [cztery kilo buraczków]
bardzo mi miło.
KotkaWodna

[poprzednia][następna]