Aniada pisze:Wpadaj na kawę.Teraz będę jeździła do Katowic tylko dwa razy w miesiącu, to możemy się jakoś dogadać
Aaa - ekstra! Dzięki, musimy się jakoś dogadać.
I pozwoli się wymiąchać?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:Wpadaj na kawę.Teraz będę jeździła do Katowic tylko dwa razy w miesiącu, to możemy się jakoś dogadać
jozefina1970 pisze:Aniada pisze:Wpadaj na kawę.Teraz będę jeździła do Katowic tylko dwa razy w miesiącu, to możemy się jakoś dogadać
Aaa - ekstra! Dzięki, musimy się jakoś dogadać.
I pozwoli się wymiąchać?
Aniada pisze:ciach
Mirmiłwood pracuje się też intensywnie nad mega-produkcją: "Czesłavelli, marudzący kastrat".
ciach
Aniada pisze:A tego to niestety nie wiem. Ale najczęściej pozwala. Jest potwornie zazdrosny i bez miąchania może nie dać nam w ogóle porozmawiać. Będzie darł dziób z całej pary![]()
jozefina1970 pisze:Aniada pisze:A tego to niestety nie wiem. Ale najczęściej pozwala. Jest potwornie zazdrosny i bez miąchania może nie dać nam w ogóle porozmawiać. Będzie darł dziób z całej pary![]()
Ha - jest nadzieja!
Bo na to, żeby ktoś w ogóle dotknął na przykład Mru to nie ma raczej szanssiada jak figurka i obserwuje, w najlepszym wypadku prowokuje, podchodzi blisko i spindala
![]()
Mogę miąchać Cześka przez całą wizytę - jak tylko będzie chciał - wcale nawet nie musi drzeć na mnie dzioba
Aniada pisze:Ło mamuniuPopłakałam się.
![]()
Mirmiłwood pracuje się też intensywnie nad mega-produkcją: "Czesłavelli, marudzący kastrat".
Kotkins, słyszałam, że ma być druga część "Szczekając z wrogiem" i będzie to "Sypiając z Dużą". W roli głównej - Joż.
Pola - poza "Przeminęło z futrem" - ma już zaklepaną rolę w "Pola ubiera się u Prady", gdzie zagra demoniczną szefową. Przewiduje się, że będzie to rola jej życia i kotka układa już przemówienie na oskarową galę. Poszukujemy jednak nieśmiałej koteczki do roli jej pracownicy i sądzę, że Fio nadawałaby się tutaj idealnie.
Polka obsadzona jest więc w kasowych produkcjach, a świat nadal cierpi na brak klasycznych femme fatale. Do "Mruczących Wzgórz" zaproponowałabym zatem Muffkę Sernikową. Należałoby rozważyć też, kto jej będzie partnerował. Może Szynszyl??? Może Nocnik?? Nocnik wydaje się w sam raz.
Bolkowa, zostawaj!!
jozefina1970 pisze:Ja to czasami żałuję, że Mru nie jest persem, no! Bo ona uwielbia jak ją czeszę![]()
W ogóle jest niedotykalska ale czesanko uwielbia - jednym słowem, ma krótką sierść (czego nie widać po kłakach w mieszkaniu) i całe czesanie się marnuje
Aniada pisze:Wiesz... persów ci u mnie dostatek. Machniom???![]()
jozefina1970 pisze:Aniada pisze:Wiesz... persów ci u mnie dostatek. Machniom???![]()
![]()
Zamieniłabyś się na Mrusieldę? Chciałabym to zobaczyć![]()
A lubią się czesać?
Aniada pisze:A Ty myślisz, że jakby lubiły, to ja bym się chciała zamieniać??![]()
Bolkowa pisze:Kotko jakie piękne zdjęcia![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 56 gości