trzymam kciuki za dobry domek

az się buzia do nich sama usmiecha

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Meruee pisze:Witam wszystkich, przychodzimy do Dwupaku z tego tematu: viewtopic.php?f=13&t=139206&p=8587652#p8587652
Białaski poleciła nam ewexoxo. Chciałam zapytać w jakim one są wieku, bo nie znalazłam żadnej informacji
Przy okazji chętnie dowiem się o chłopakach coś więcej i jak wygląda obsługa kota głuchego, czy to jakieś skomplikowane mocno?
po_prostu_kaska pisze: Nie przejmie się więc gdy będzie się na niego krzyczeć
Meruee pisze:po_prostu_kaska pisze: Nie przejmie się więc gdy będzie się na niego krzyczeć
Te słyszące też się nie przejmująPrzynajmniej Rudy należy do takiego gatunku, hehe.
No chłopaki są cudni, ale musimy się zastanowić czy jesteśmy w stanie utrzymać trzy koty i psa.
Proszę oświećcie mnie również w kwestii kuwety, ponieważ nigdy nie było u nas liczby mnogiej w kotach. Czy powinnam kupić dla każdego osobną kuwetę? Czy chłopaki mają jakieś złe nawyki (drapanie mebli, ogrodnictwo czy cuś), pytam żeby w razie czego wiedzieć jak się przygotować. Bo na przykład nasz Rudy był niszczycielem totalnym, grandowanie po domu to jego specjalność
horacy 7 pisze:Dla trzech kotów myślę ,że minimum dwie kuwety muszą być.
Meruee pisze:Naprawdę bardzo poważnie zastanawiamy się nad ich adopcją. Zauroczyli nas totalnie muszę to przyznać. Wysłałam do horacy7 priv, zobaczymy ja to będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kicalka, Rogersoimi i 66 gości