Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia Amki!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 17, 2012 10:10 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Wszystkiego dobrego dla koteczków no i dla Melonika z okazji święta współlokatorów również. Mam takie pytanko - zapisałam sobie tylko ten wątek - czy serniczki (przepisy znaczy) pojawiły się może w tym drugim? :oops:
ObrazekObrazekObrazek

katka323

Od: Wto maja 19, 2009 21:20

Post » Pt lut 17, 2012 10:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

katka323 pisze:Wszystkiego dobrego dla koteczków no i dla Melonika z okazji święta współlokatorów również. Mam takie pytanko - zapisałam sobie tylko ten wątek - czy serniczki (przepisy znaczy) pojawiły się może w tym drugim? :oops:

Pojawiły się i to nie tylko na serniki :!:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt lut 17, 2012 10:21 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

A rzuciłabyś linka?
ObrazekObrazekObrazek

katka323

Od: Wto maja 19, 2009 21:20

Post » Pt lut 17, 2012 10:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

viewtopic.php?f=1&t=137702

nie wiem czy mi sie udało, to moja pierwsza próba.
Koty generalnie acz nie zawsze normalnie od str 56

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt lut 17, 2012 10:49 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Melon dziękuję.Czy jeśli odebrał życzenia z okazji dnia kota to może WRESZCIE wystąpić w wyborach mistera??
Jakieś osoby twierdzą,że skoro jest PSEM to mu nie wolno.A jego marzeniem jest zostać misterem świata, Miau i w ogóle( w tej właśnie kolejności).
Na świat ma małe szanse, na Miau jak się okazuje-też:)
Bo ja osobiście uważam fakt,że mu nie pozwalają za dyskryminację!!
Bo czy to,że ktoś jest psem to znaczy,że nie może być naprześliczniejszym z kotów..??!! :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt lut 17, 2012 10:52 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

kotkins pisze:Melon dziękuję.Czy jeśli odebrał życzenia z okazji dnia kota to może WRESZCIE wystąpić w wyborach mistera??
Jakieś osoby twierdzą,że skoro jest PSEM to mu nie wolno.A jego marzeniem jest zostać misterem świata, Miau i w ogóle( w tej właśnie kolejności).
Na świat ma małe szanse, na Miau jak się okazuje-też:)
Bo ja osobiście uważam fakt,że mu nie pozwalają za dyskryminację!!
Bo czy to,że ktoś jest psem to znaczy,że nie może być naprześliczniejszym z kotów..??!! :mrgreen:

zrobimy konkurs dla najpiekniejszego pupila - poza kotami i wtedy będziesz miał sznase
nawet zaby jak ktos ma mzoe bedzie wstawiac i pająki zza szafy :D
Chcesz?? Duza w domu siedzi to moze zrobic konkursa dla reszty futer i nie futer
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lut 17, 2012 11:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Nieee...Melon mówi,że on chce wspózawodniczyć z kotami.WIERZY ŻE WYGRA!!!
Filozofia melońska jest prosta: jest jamnik.Potem długo nic.A potem są koty...
Zresztą Mel i tak dostanie nagrodę: różowego kwiczącego prosiaka z gumy.Bo taka jest nagroda dla mistera, prawda?? :mrgreen:

kotkins

Post » Pt lut 17, 2012 14:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Nikt, nawet Melon nie podziękował za życzenia. I ON chce być gwiazdą MIAUObrazek. A zaznaczyłam sobie wątek, bo jak 6 lat temu pojechałam z Pysia i Tosią do wetki, to poprosiłam o trochę info jak zajmować i radzić sobie z kotami, bo to moje pierwsze. Na pytanie, jakie miałam wcześniej zwierzątka, wymieniłam jamniczkę Diunę, szorstkowłosą zresztą. Komentarz: a to pani już wszystko wie, i da radę. to ten sam typ charakteru. Uparte i paskudne. I kochane :1luvu:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pt lut 17, 2012 14:17 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

tosiula pisze:Nikt, nawet Melon nie podziękował za życzenia. I ON chce być gwiazdą MIAU

kotkins pisze:Melon dziękuję.Czy jeśli odebrał życzenia z okazji dnia kota to może WRESZCIE wystąpić w wyborach mistera??

:wink:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lut 17, 2012 14:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Karolek(ona) pisze:
tosiula pisze:Nikt, nawet Melon nie podziękował za życzenia. I ON chce być gwiazdą MIAU

:wink:

Aaaaaa, to co innego. Idę doczytywać dalej. Tylko klienci myślą że do nich tak się kielczę Obrazek
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pt lut 17, 2012 22:21 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Wreszcie przeczytałam całość, od pierwszego posta.
Popłakałam sie nie raz ze smiechu, TŻ patrzał troche podejrzliwie, potem poszedł spac, a ja nadal czytałam.
I ja rzondam więcej Melona .
Jakieś sto lat temu , w moim poprzednim życiu , opiekowałam się dziećmi sąsiadów , mieszkaniem sąsiadów i kolejnymi zwierzętami sąsiadów :evil: I jednym z tych zwierząt był właśnie cudowny jamniś, który swoją michę pochłaniał, zanim wylądowała na podłodze, miał zawsze wygłodzony wyraz pysia i kochał cały świat, włącznie z moimi kotami i suczką PONa, drugiej sąsiadki , u której wyczyniałam rzeczy jak wyzej
I ja tu juz pozostanę , bo ten wątek czyta się prawie jak Chmielewską / prawie - bo histeryczny śmiech taki sam, ale ona nie pisze w odcinkach :ryk: /
Pozdrawiam wszystkie kotkinsy, ze szczególnym wskazaniem na Dużą :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt lut 17, 2012 22:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Izko, to ja Ci zarwę noc.Byłaś w Mirmiłowie?
Tam się dopiero...czyta! :D
Odwiedź Aniadę/Miranię , to moja guru -jest niedoścignionym mistrzem pisania o kotach(i nie tylko!).Jak mam zły nastrój to otwieram ten blog...i juz jest lepiej!
Aniada to nick forumowy autorki(szanownej!)

Kiedy odkryłam Mirmiłowo czytałam do 5 nad ranem a potem się popłakałam ze złości ,że już ktos tak pisze i nie wypada plagiatkować!

Cóż: dziękuję, obiecuję w niedzielę nowe opowieści...mam dwie i nie wiem którą...bo i o Fio i o śp.owczarze Ringulku by się opowiedziało...
Po kolei...
Jutro nie da rady, szykuję kolację dla przyjacielstwa.Z całym zaangażowaniem. :mrgreen:

kotkins

Post » Pt lut 17, 2012 23:07 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Jakbyś zalinkowała :oops: :oops: :oops:

Dzis nocy nie zarwę, wstaję o 4 do pracy, ale jutro ....hulaj dusza, piekła nie ma :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt lut 17, 2012 23:17 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

Jestem dureń netowy, stworzenie linka mnie przerasta:(
Ale: wrzuć w obojetnie jaką wyszukiwarkę Mirmiłowo albo Mirania.Wyskoczy na bank!

kotkins

Post » Pt lut 17, 2012 23:39 Re: Wszystkie koty jamnika Melona

KotkaWodna

[poprzednia][następna]