Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katka323 pisze:Wszystkiego dobrego dla koteczków no i dla Melonika z okazji święta współlokatorów również. Mam takie pytanko - zapisałam sobie tylko ten wątek - czy serniczki (przepisy znaczy) pojawiły się może w tym drugim?
kotkins pisze:Melon dziękuję.Czy jeśli odebrał życzenia z okazji dnia kota to może WRESZCIE wystąpić w wyborach mistera??
Jakieś osoby twierdzą,że skoro jest PSEM to mu nie wolno.A jego marzeniem jest zostać misterem świata, Miau i w ogóle( w tej właśnie kolejności).
Na świat ma małe szanse, na Miau jak się okazuje-też:)
Bo ja osobiście uważam fakt,że mu nie pozwalają za dyskryminację!!
Bo czy to,że ktoś jest psem to znaczy,że nie może być naprześliczniejszym z kotów..??!!
tosiula pisze:Nikt, nawet Melon nie podziękował za życzenia. I ON chce być gwiazdą MIAU
kotkins pisze:Melon dziękuję.Czy jeśli odebrał życzenia z okazji dnia kota to może WRESZCIE wystąpić w wyborach mistera??
Karolek(ona) pisze:tosiula pisze:Nikt, nawet Melon nie podziękował za życzenia. I ON chce być gwiazdą MIAUkotkins pisze:Melon dziękuję.Czy jeśli odebrał życzenia z okazji dnia kota to może WRESZCIE wystąpić w wyborach mistera??
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, Kankan, zuzia115 i 17 gości