A ona co zrobiła
To zdjęcie Kacperka ( leży wyżej ) jeszcze u Doroty .

Moderator: Estraven

taki tyyyci 
Broszka pisze:A ja kocham rudzielce i nigdy nie stanął taki na mojej drodze - całe tłumy różnych futer i żadnych rudości

felin pisze:Broszka pisze:A ja kocham rudzielce i nigdy nie stanął taki na mojej drodze - całe tłumy różnych futer i żadnych rudości
Taa? To uważaj, bo jak bozia chce nas ukarać, to spelnia nasze marzenia![]()
![]()

Broszka pisze:felin pisze:Broszka pisze:A ja kocham rudzielce i nigdy nie stanął taki na mojej drodze - całe tłumy różnych futer i żadnych rudości
![]()
No to właśnie dlatego mamy prawie same czarnuchy - TZ kiedyś tam jak przygarnęliśmy pierwszego kota (krówkę) powiedział na głos że najbardziej podobają mu się czarne koty![]()
Ja mam wciąż nadzieję że kiedyś moje marzenie o rudościach się spełni

welina pisze:Broszka pisze:felin pisze:Broszka pisze:A ja kocham rudzielce i nigdy nie stanął taki na mojej drodze - całe tłumy różnych futer i żadnych rudości
![]()
No to właśnie dlatego mamy prawie same czarnuchy - TZ kiedyś tam jak przygarnęliśmy pierwszego kota (krówkę) powiedział na głos że najbardziej podobają mu się czarne koty![]()
Ja mam wciąż nadzieję że kiedyś moje marzenie o rudościach się spełni
Cosik mogę poszukać,by marzenie się spełniło..I stanąć na Twojej drodze z rudzielcem w transporterku
![]()
Wystarczy jedno slowo i bedziesz mogla przebierać w rudzielcach
A teraz śpi w moich ramionach.Ostatnio rzadko to się zdarza.Panna dorasta 

Na mojej drodze na początku stanął płomiennno rudy Edzio. I gdyby nie jego bosko opanowany, mruczący, nienachalny charakter, to nie byłoby innego kota w domu. A że okazał się podstępnie słodki i cudny, to żeśmy się uszczęśliwili czarną diablicą Heksą i boidoopką Marciem. Tak, koty są podstępne...

Widać poczuł się zdradzony jak Lajla z Zosią zajęły jego pokój na kwarantanne.

Użytkownicy przeglądający ten dział: maeria89 i 19 gości