Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 17, 2012 14:17 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Dziś miałam mieć gościa.Dorcie od której został adoptowany "Kacperek wiewióra " Szykowałam się trzy dni,aby ugościć :roll:
A ona co zrobiła :?: Wpadła na 5 min.Wymiziała futra ( nie wszystkie ,bo się pochowały ) i stwierdziła,że rudych nie lubi. 8O A jej syn mało z drzewa nie spadł wchodząc po niego. Ojjjjjjjjjjjjjjjj Dorcia :(

To zdjęcie Kacperka ( leży wyżej ) jeszcze u Doroty .

Obrazek

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt lut 17, 2012 14:28 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

śliczne ślicznoty. :1luvu:
Ja też nie lubię rudych.I mam. :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lut 17, 2012 16:08 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

A ja kocham rudzielce i nigdy nie stanął taki na mojej drodze - całe tłumy różnych futer i żadnych rudości :kotek:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt lut 17, 2012 16:10 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

a ja myslałam że ona napisze jaka ze mnie laska ,a ona nic :twisted:
ja się specjalnie dla niej wykąpałam ,odstroiłam i tak bez echa :cry:

ciotko welino miło mi było :D
teraz twój ruch 8)
lajla cudo czarne jak noc ,rudy wiadomo rudy ...ale wszystkie miziaste ,a najbardziej pies cukierek :1luvu: taki tyyyci 8)

u mnie rudych było dużo i krótko i długowłose ,ale kot to kot..tz. nie ważny kolor ważne że ma to coś w sobie :kotek:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt lut 17, 2012 16:56 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Broszka pisze:A ja kocham rudzielce i nigdy nie stanął taki na mojej drodze - całe tłumy różnych futer i żadnych rudości :kotek:

Taa? To uważaj, bo jak bozia chce nas ukarać, to spelnia nasze marzenia :mrgreen: :wink:
Mi tak niemrawo chodzil po glowie ale, że kotów w rodzinie dostatek, więc nic w tym kierunku uczynione nie zostalo. Jednakowoż zadbal o mnie pies sąsiadki wyganiając spod samochodu takie male cóś, zasmarkane i wypaprane olejami oraz blotem, co po wykąpaniu okazalo się bialo-rude :mrgreen: Co gorsza, po odchuchaniu, nikt go nie chcial i tym sposobem przekroczyliśmy kotometraż; oraz ciągle odnotowujemy jakieś straty w dobytku :roll: :evil:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt lut 17, 2012 16:59 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Dorcia myślę,że wystroiłaś się dla dentysty.A,że jesteś laska sieeeeeeeeee wie :ok: :mrgreen:

welina

Post » Pt lut 17, 2012 17:05 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

felin pisze:
Broszka pisze:A ja kocham rudzielce i nigdy nie stanął taki na mojej drodze - całe tłumy różnych futer i żadnych rudości :kotek:

Taa? To uważaj, bo jak bozia chce nas ukarać, to spelnia nasze marzenia :mrgreen: :wink:

No to właśnie dlatego mamy prawie same czarnuchy - TZ kiedyś tam jak przygarnęliśmy pierwszego kota (krówkę) powiedział na głos że najbardziej podobają mu się czarne koty :twisted:
Ja mam wciąż nadzieję że kiedyś moje marzenie o rudościach się spełni :kotek:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt lut 17, 2012 17:09 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Broszka pisze:
felin pisze:

No to właśnie dlatego mamy prawie same czarnuchy - TZ kiedyś tam jak przygarnęliśmy pierwszego kota (krówkę) powiedział na głos że najbardziej podobają mu się czarne koty :twisted:

Cosik mogę poszukać,by marzenie się spełniło. 8) .I stanąć na Twojej drodze z rudzielcem w transporterku :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Pt lut 17, 2012 18:56 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

welina pisze:
Broszka pisze:
felin pisze:

Cosik mogę poszukać,by marzenie się spełniło. 8) .I stanąć na Twojej drodze z rudzielcem w transporterku :mrgreen: :ryk:

No i widzisz :ryk: Wystarczy jedno slowo i bedziesz mogla przebierać w rudzielcach :lol:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt lut 17, 2012 19:09 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Nie bardzo... próbowałam już dwa razy rozglądać się za rudaskiem ale za pierwszym razem "w zamian" trafiła do mnie Broszka a za drugim razem kociaki z PP - jeszcze mam kwarantannę... :(
Obiecałam sobie że więcej szukać i umawiać adopcji nie będę :|
Jak jest mi pisane to sam stanie na mojej drodze, a jak nie to trudno, będę się zachwycać na forum :ok:

no, właśnie welina dawaj jakieś fotki rudzielca :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Sob lut 18, 2012 9:53 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Kacperek jeszcze szczupły :lol:Postaram się zrobić nowe zdjęia. Może do Dorci trafi jakieś piękności zdrowe-będzie dla Ciebie :mrgreen:
Lajla zaczęła dzień jak co dzień ,czyli od dokuczania papudze.Popieściła się ze mną.Po mościła na mojej twarzy :strach: A teraz śpi w moich ramionach.Ostatnio rzadko to się zdarza.Panna dorasta 8)

Obrazek

Obrazek

welina

Post » Nie lut 19, 2012 7:52 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Kacperek śliczny! :1luvu: Na mojej drodze na początku stanął płomiennno rudy Edzio. I gdyby nie jego bosko opanowany, mruczący, nienachalny charakter, to nie byłoby innego kota w domu. A że okazał się podstępnie słodki i cudny, to żeśmy się uszczęśliwili czarną diablicą Heksą i boidoopką Marciem. Tak, koty są podstępne... :mrgreen: :ryk: :1luvu:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Nie lut 19, 2012 11:51 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Ach, jakie cudowne rudości :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon lut 20, 2012 10:12 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Tak Kacperek jest śliczny.I cóż z tego.Koniec miłości.A byłam dla niego nr.1.Teraz jak biorę go na ręce wyje ze złości. :placz: Widać poczuł się zdradzony jak Lajla z Zosią zajęły jego pokój na kwarantanne. :(
Dobrze,że w domu jest jeszcze 40 kg kot (bratanków ) który zawsze jest chętny do pieszczot.Właśnie była u mnie Ania z Miau z koleżanką,nawet rozebrać im się nie dał.Od razu skoczył na kolana domagając się pieszczot. :lol: Biedne kolana dziewczyn :mrgreen: :ryk:

Obrazek

welina

Post » Pon lut 20, 2012 10:18 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

e tam zaraz biedne ,szczęśliwe taki kot na kolanach to sama radość :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

[poprzednia][następna]