Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Tak to ten on kocha kazdego nie boi się ludzi , lubi psy i koty .Lubi spać w łóżku nie jest kastrowany , załatwia sie ładnie do kuwety ,może mam go dziś zabrać na p[wtórzenie testu co jak pojade do weta , czy pani by sobie powtórzyłam .Bo moje białaczkowe miały robione testy raz .....
morelowa pisze:No, właśnie - na pewno ma białaczke? Bo jak ma to jej nie zwalczy - chyba jest nieuleczalna, prawda?
aburacze pisze:lidka02 pisze:Adam a może Marley to młody szary śliczny kotek ma białaczke ale jest młody może ją zwalczy ...
Jak nie nawali więcej śniegu to jade dziś do weta 0 16 z psem i chce zabrać ze 3 koty do powtórzenia testu , a pani Tiny nie chce .....Niech zobaczy zdjęcie szaraczka ....
Dobrze, to zaproponuję pani Marleya. To ten?
Możesz napisać o nim kilka słów, które mógłbym tej pani przekazać? Jaki ma charakter, co lubi itp. Jakby udało Ci się zrobić 2-3 zdjęcia, które mógłbym też wysłać to poproszę.
Adam
lidka02 pisze:morelowa pisze:No, właśnie - na pewno ma białaczke? Bo jak ma to jej nie zwalczy - chyba jest nieuleczalna, prawda?
Jest nieuleczalna ale może test wyszedł źle.....tak jak u Niuni.
Marzenia11 pisze:aburacze pisze:lidka02 pisze:Adam a może Marley to młody szary śliczny kotek ma białaczke ale jest młody może ją zwalczy ...
Jak nie nawali więcej śniegu to jade dziś do weta 0 16 z psem i chce zabrać ze 3 koty do powtórzenia testu , a pani Tiny nie chce .....Niech zobaczy zdjęcie szaraczka ....
Dobrze, to zaproponuję pani Marleya. To ten?
Możesz napisać o nim kilka słów, które mógłbym tej pani przekazać? Jaki ma charakter, co lubi itp. Jakby udało Ci się zrobić 2-3 zdjęcia, które mógłbym też wysłać to poproszę.
Adam
Przepraszam Was bardzo, z całym szacunkiem, ale pani chyba najwyraźniej wskazała którymi kotami jest zainteresowana. nie wiem czy można jej robić młynek z mózgu - w końcu jej cierpliwość i tak jest duza.
Marzenia11 pisze:Przepraszam Was bardzo, z całym szacunkiem, ale pani chyba najwyraźniej wskazała którymi kotami jest zainteresowana. nie wiem czy można jej robić młynek z mózgu - w końcu jej cierpliwość i tak jest duza.
aburacze pisze:Marzenia11 pisze:Przepraszam Was bardzo, z całym szacunkiem, ale pani chyba najwyraźniej wskazała którymi kotami jest zainteresowana. nie wiem czy można jej robić młynek z mózgu - w końcu jej cierpliwość i tak jest duza.
Jakby co to jeszcze jej maila nie wysłałem. Zastanawiam się co napisać, nie chcę jej zrazić. Masz rację, żeby jej nie robić młynka. Ona chciała Toffika albo Lolka, no i generalnie chyba chce zaopiekować się chorym kotem i go leczyć. Nie jestem pewien, ale chyba jej oferta dotyczy ogólnie jakiejś biedy od Lidki, a już nie konkretnie Toffika, którego bardzo chciała.
Adam
aburacze pisze:Dzień dobry wszystkim!
Lidko, napisała do mnie jeszcze raz pani, która chciała wcześniej adoptować Toffika i która bardzo przejęła się losem Twoich kotów. Może dać dom innemu choremu kotu, także z FeLV, będzie go leczyć i się nim najlepiej zaopiekuje. Mieszka pod Warszawą, więc możemy zrobić wizytę przedadopcyjną, żeby się upewnić że to dobry dom. Nie ma innych zwierząt w tej chwili, jej ostatni kot chorował na nerki i ona go długo leczyła. Mam do niej numer telefonu, mogę Ci przekazać, jeżeli chciałabyś z nią porozmawiać.
Co Ty na to? Którego kota mogłabyś zaproponować?
Adam
lidka02 pisze:aburacze pisze:Dzień dobry wszystkim!
Lidko, napisała do mnie jeszcze raz pani, która chciała wcześniej adoptować Toffika i która bardzo przejęła się losem Twoich kotów. Może dać dom innemu choremu kotu, także z FeLV, będzie go leczyć i się nim najlepiej zaopiekuje. Mieszka pod Warszawą, więc możemy zrobić wizytę przedadopcyjną, żeby się upewnić że to dobry dom. Nie ma innych zwierząt w tej chwili, jej ostatni kot chorował na nerki i ona go długo leczyła. Mam do niej numer telefonu, mogę Ci przekazać, jeżeli chciałabyś z nią porozmawiać.
Co Ty na to? Którego kota mogłabyś zaproponować?
Adam
Marzenia nie wiem o co ci chodzi....
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 85 gości