To była bardzo trudna i wyrównana rywalizacja.Wiele razy głosowałam i obserwowałam jak toczy sie głosowanie, ale tak napiętą atmosferę widziałam po raz pierwszy.
Każdy Głosujący w Ankiecie wykazał się Ogromnym zaangażowaniem.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bodzia_56 pisze:Ja zjadłam aż dwa na moje nieszczęście
Będę musiała, to przeżyć
Ciekawe jak inne dziewczyny tutaj
U mnie też jest dużo śniegu, ale ja mam blisko na działkę do moich bezdomniaczków. Chodzę do nich tylko raz dziennie, ale mam takiego kolegę sąsiada z działek, który jest zawsze do południa z mokrym jedzonkiem, a ja zanoszę suche i mokre po południu
taizu pisze:Zjadłam jednego pączka, ale w dwóch połówkach, więc mniej kaloryczne
iza71koty pisze:bodzia_56 pisze:Ja zjadłam aż dwa na moje nieszczęście
Będę musiała, to przeżyć
Ciekawe jak inne dziewczyny tutaj
U mnie też jest dużo śniegu, ale ja mam blisko na działkę do moich bezdomniaczków. Chodzę do nich tylko raz dziennie, ale mam takiego kolegę sąsiada z działek, który jest zawsze do południa z mokrym jedzonkiem, a ja zanoszę suche i mokre po południu
Ja tez zjadłam dwa.Trochę kiepskie były.Stwardniały mi na zimnie, ale jakoś dałam radę.
![]()
Ile masz kotków pod opieką?Stała grupka?Mają schronienia czy dają sobie radę?
iza71koty pisze:Zdobyłam kilka polarów.Jutro je zaniosę chociaż do dwóch budek.Dwa dam do Bogusia.On już taki staruszek.Prawie cały czas śpi.Kiedy przychodzę wychodzi z budki, zjada i zaraz w niej ląduje z powrotem.
toz-police pisze:Ja podaje Swoim dzikuskom Unidox prawie na wszystko, koci katar, jakies okaleczenia, przetracenia a nawet na zmiany skorne i te antybiotyki naprawde pomagaja. I sa nie drogie, opakowanie na recepte od weta ( 10 szt. ) kosztuje 8.16, a jesli uda mi sie wyrwac recepte od mojej rodzinnej lekarki to place okolo 5 zl. Podaje przez 14 dni i koty jak nowo narodzone.
bodzia_56 pisze:Sąsiad daje jej od dawna te tabletki. Wiem, że to może w końcu jej zaszkodzić. Dużo o tym czytałam. Jednak jak narazie, to było jedyne wyjście. U nas jest tragedia z jakąkolwiek pomocą. Teraz ma się niby poprawić, jak weszła ta ustawa. Ma podobno schronisko dawać pieniądze karmicielom, ale juz się mówi, że skąd ono ma dać , jak ma samo za mało. Zamknięte kołoSzkoda słów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 495 gości