cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lut 16, 2012 22:15 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

kurcze nie mogę się do Marty (martiki) dodzwonić a kolega mnie pyta, czy w Bytomiu trzeba jutro być o konkretnej porze? ok- kolega powiedział, żeby znać, o której jutro (jemu najbardziej pasuje koło południa, ale może się spróbować dostosować) i potem przywieźć na kociarnie.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw lut 16, 2012 22:31 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hidi pisze:kurcze nie mogę się do Marty (martiki) dodzwonić a kolega mnie pyta, czy w Bytomiu trzeba jutro być o konkretnej porze? ok- kolega powiedział, żeby znać, o której jutro (jemu najbardziej pasuje koło południa, ale może się spróbować dostosować) i potem przywieźć na kociarnie.

ona o tej poze nieodbiera jak mala usypia zadzwon jutro :)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw lut 16, 2012 22:56 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

herzpl pisze:
hidi pisze:kurcze nie mogę się do Marty (martiki) dodzwonić a kolega mnie pyta, czy w Bytomiu trzeba jutro być o konkretnej porze? ok- kolega powiedział, żeby znać, o której jutro (jemu najbardziej pasuje koło południa, ale może się spróbować dostosować) i potem przywieźć na kociarnie.

ona o tej poze nieodbiera jak mala usypia zadzwon jutro :)

ahhh bo jakoś nie skojarzyłam że od napisania przez nią postu, a moim telefonem upłynęła cała godzina :oops:

hidi

Post » Czw lut 16, 2012 23:30 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Nie nadążam ostatnio za Wami.
:ryk:

Po kolei zacznę.........

PIERWSZA SPRAW.
Proszę by administratorzy Kociej Przystani (wiiwii, Herz i Ja) na facebooku pisali tylko i wyłącznie ogólnie. Kiedy coś komentujemy, to róbmy to w swoim profilu. Tzn. jako np. Barbara G. a nie Kocia Przystań. Jest to bardzo irytujące, gdy KP (Kocia Przystań) nawija sama ze sobą. Co ludzie sobie o Nas pomyślą. Bardzo w niefajnym świetle to Nas stawia.

Bardzo proszę o dostosowanie się do mojej prośby.
MIKUŚ

Post » Czw lut 16, 2012 23:34 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Druga sprawa. KENEL

Proszę o nie wypuszczanie kotów z kenela. Są to koty NIE NASZE!!!
Jeżeli coś im sie stanie będą kłopoty. Są zaszczepione na grzyba. Mieszkają u Nas do 15 marca (4 tygodnie). Pani wyjechała do sanatorium i nie maja gdzie się podziać. Wkrótce, kiedy odpowiednio to przygotuje, koty będą siedzieć np. na dzień w wolierze, a te będą chodzić po kociarni.....ale to za parę dni może 7.

Kociaki maja swoje miski prywatne, z których mają jeść.
MIKUŚ

Post » Pt lut 17, 2012 7:49 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:Nie nadążam ostatnio za Wami.
:ryk:

Po kolei zacznę.........

PIERWSZA SPRAW.
Proszę by administratorzy Kociej Przystani (wiiwii, Herz i Ja) na facebooku pisali tylko i wyłącznie ogólnie. Kiedy coś komentujemy, to róbmy to w swoim profilu. Tzn. jako np. Barbara G. a nie Kocia Przystań. Jest to bardzo irytujące, gdy KP (Kocia Przystań) nawija sama ze sobą. Co ludzie sobie o Nas pomyślą. Bardzo w niefajnym świetle to Nas stawia.

Bardzo proszę o dostosowanie się do mojej prośby.

Absolutnie się zgadzam.
Bardzo bym chciała komentować jako Wiiwii, ale z jakiegoś powodu jest to niemożliwe: jak komentuję, od razu automatycznie przerzuca mnie na admina KP :/ Za każdym razem jak wchodzę na KP, sprawdzam czy jestem zalogowana jako Wiiwii i to w ogóle nic nie daje, że tak. Staram się zatem nie komentować, a jeśli już bardzo muszę, umieszczam na początku w komentarzu swoje imię.
I byłoby fajnie, gdyby Herz też to robiła, ale zapomina, więc widzę jedną dobrą opcję:
administrator jest jeden i nie ma problemu. Jeśli się z tym zgodzicie, usunę się z administratorów.
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pt lut 17, 2012 9:34 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Ok, mam transport na środe popołudnie (Martika podała to jako najlepszy termin), kolega nie weźmie za benzyne :ok:

hidi

Post » Pt lut 17, 2012 9:38 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hidi pisze:Ok, mam transport na środe popołudnie (Martika podała to jako najlepszy termin), kolega nie weźmie za benzyne :ok:

O super :ok: podac tel do dagmary?
Te nowe kociaki w jakiej kenelówce siedzą?U mnie zwolniła się duża klata po Kseni mogę dowieźć na kociarnię

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lut 17, 2012 9:52 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

mar_tika pisze:
hidi pisze:Ok, mam transport na środe popołudnie (Martika podała to jako najlepszy termin), kolega nie weźmie za benzyne :ok:

Te nowe kociaki w jakiej kenelówce siedzą?U mnie zwolniła się duża klata po Kseni mogę dowieźć na kociarnię

jasne, podaj na priv.

a ja mam wieści z domu Kami, że nadal siedzi pod szafką :cry: :cry:

hidi

Post » Pt lut 17, 2012 10:02 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hidi pisze:
mar_tika pisze:

jasne, podaj na priv.

a ja mam wieści z domu Kami, że nadal siedzi pod szafką :cry: :cry:

Poszedł.
Kamisia wyjdzie trzeba dać jej troche czasu.Niezpomnijmy że Stil super miziak przesiedział 2 dni pod wanną :mrgreen:

mar_tika

Post » Pt lut 17, 2012 18:50 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Amikowski pod szafę a pożniej pod narożnikiem rozpłaszczony jak żaba, toc tam 6 cm wolnego jest :mrgreen:

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Pt lut 17, 2012 19:13 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Bo to kot płaziniec? plaskaty? czy jeszcze jaki?

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Pt lut 17, 2012 19:36 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

ufff Kami wyszła na chwilę pozwiedzać i skubnąć jedzonka.. dała się też trochę pomiziać i wróciła na posterunek.. ale to już coś pozytywnego..

hidi

Post » Pt lut 17, 2012 19:49 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Będzie dobrze, ona nie rozumie po prostu, co się stało :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt lut 17, 2012 20:14 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Zamiast Jankesa do adopcji pojechała Funia :ok: No i Vena zostaje na stałę w swoim domu tymczasowym :ok:

Kozaczek jedzie do nowego domu w poniedziałek lub wtorek :wink:

mar_tika

[poprzednia][następna]