Moderator: Estraven
hidi pisze:kurcze nie mogę się do Marty (martiki) dodzwonić a kolega mnie pyta, czy w Bytomiu trzeba jutro być o konkretnej porze? ok- kolega powiedział, żeby znać, o której jutro (jemu najbardziej pasuje koło południa, ale może się spróbować dostosować) i potem przywieźć na kociarnie.
herzpl pisze:hidi pisze:kurcze nie mogę się do Marty (martiki) dodzwonić a kolega mnie pyta, czy w Bytomiu trzeba jutro być o konkretnej porze? ok- kolega powiedział, żeby znać, o której jutro (jemu najbardziej pasuje koło południa, ale może się spróbować dostosować) i potem przywieźć na kociarnie.
ona o tej poze nieodbiera jak mala usypia zadzwon jutro
MIKUŚ pisze:Nie nadążam ostatnio za Wami.
![]()
Po kolei zacznę.........
PIERWSZA SPRAW.
Proszę by administratorzy Kociej Przystani (wiiwii, Herz i Ja) na facebooku pisali tylko i wyłącznie ogólnie. Kiedy coś komentujemy, to róbmy to w swoim profilu. Tzn. jako np. Barbara G. a nie Kocia Przystań. Jest to bardzo irytujące, gdy KP (Kocia Przystań) nawija sama ze sobą. Co ludzie sobie o Nas pomyślą. Bardzo w niefajnym świetle to Nas stawia.
Bardzo proszę o dostosowanie się do mojej prośby.
hidi pisze:Ok, mam transport na środe popołudnie (Martika podała to jako najlepszy termin), kolega nie weźmie za benzyne
mar_tika pisze:hidi pisze:Ok, mam transport na środe popołudnie (Martika podała to jako najlepszy termin), kolega nie weźmie za benzyne
O superpodac tel do dagmary?
Te nowe kociaki w jakiej kenelówce siedzą?U mnie zwolniła się duża klata po Kseni mogę dowieźć na kociarnię
hidi pisze:mar_tika pisze:hidi pisze:Ok, mam transport na środe popołudnie (Martika podała to jako najlepszy termin), kolega nie weźmie za benzyne
O superpodac tel do dagmary?
Te nowe kociaki w jakiej kenelówce siedzą?U mnie zwolniła się duża klata po Kseni mogę dowieźć na kociarnię
jasne, podaj na priv.
a ja mam wieści z domu Kami, że nadal siedzi pod szafką![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 189 gości