Moderator: Estraven
joshua_ada pisze:On ma jakieś widmo DT chociaż, czy póki co nie i jest groźba, że tam wróci?
Zofia&Sasza pisze:joshua_ada pisze:On ma jakieś widmo DT chociaż, czy póki co nie i jest groźba, że tam wróci?
Widma nie ma, a wrócić nie może. Kić ma bardzo wysokie leuko i gorączkę. Jest podejrzenie, że to jakiś proces zapalny w organizmie. Wczoraj wszedł na antybiotyk i jeśli "zaskoczy" (proszę o mooocne kciuki) czeka go długa antybiotykoterapiaWątpię, żeby w warunkach schronowych była ona możliwa...

Zofia&Sasza pisze:Wet sugeruje proces zapalny w obrębie układu nerwowego... Ja mam swoją drogą szczęście do karłowatych krówek, psia kostka.
joshua_ada pisze:Zofia&Sasza pisze:Wet sugeruje proces zapalny w obrębie układu nerwowego... Ja mam swoją drogą szczęście do karłowatych krówek, psia kostka.
O kurde. To niedobrze. Szansa leczenia jest. Ale i szansa dalszych komplikacji także.

myamya pisze:Podnoszę, czy są jakieś wiadomości z tego weekendu?
U moich korabiewiczaków chyba jednak wyjdzie grzybek w badaniu, u Lunki też namierzyłam strupka.Znowu wylądowały w łazience i wcale im się to nie podoba. Zwłaszcza Luna wymownie dała mi do zrozumienia co o mnie myśli.
Fungiderm nie za bardzo działa, Horacy ma już sporą część szyi golusieńką. Dostaje Hypoallergenica, na wypadek gdyby to jednak nie była grzybica. Od jutra koty zostaną potraktowane imaverolem, może to lepiej zadziała?
Luna:![]()
Horacy:![]()
Oboje:
Jutro albo pojutrze być może będę miała wstępne wyniki badania mikrobiologicznego. Mam nadzieję, że się dowiem, co to za franca podgryza futro moim podopiecznym.
Zofia&Sasza pisze:Była ze mną joshua_ada, więc może ona się wypaszczy obszerniej

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości