Bezdomne koty z portu.. proszą o pomoc

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 15, 2012 20:48 Re: 25 bezdomnych kotów PROSIMY O GŁOSY W ANKIECIE DO KRAKVETU!!

GRATULACJE :mrgreen: :!: :!: :!: :piwa:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Śro lut 15, 2012 21:10 Re: 25 bezdomnych kotów PROSIMY O GŁOSY W ANKIECIE DO KRAKVETU!!

wszystkim wspomagającym i będącym tu
wielkie dzięki :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Śro lut 15, 2012 21:11 Re: 25 bezdomnych kotów PROSIMY O GŁOSY W ANKIECIE DO KRAKVETU!!

gratuluję wygranej! teraz w sumie rozpocznie się walka właściwa :ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro lut 15, 2012 21:11 Re: 25 bezdomnych kotów PROSIMY O GŁOSY W ANKIECIE DO KRAKVETU!!

Gratulacje dla 3 Pomorzanek i ich podopiecznych!
A do wszystkich naszych sympatyków apel - jeszcze nie składajcie broni, czyli komputerowych myszek
Został drugi etap - glosowanie na Forum Krakvet
Ankieta pojawi się tam pewnie za 3-4 dni
Obecnie, zeby tam głosować trzeba mieć jeden post, ale nie ma ograniczeń stażu
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro lut 15, 2012 22:01 Re: 25 bezdomnych kotów PROSIMY O GŁOSY W ANKIECIE DO KRAKVETU!!

Bardzo dziękuję za wszystkie głosy oddane na Nas :1luvu: :1luvu: :1luvu: i za SMS od Kogoś, że wygrałyśmy :mrgreen: bo akurat moją zbuntowaną prawie-dwulatkę kładłam spać i nie miałam, jak na forum zajrzeć :)

Właściwa walka dopiero się zacznie.....

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Śro lut 15, 2012 23:47 Re: 25 bezdomnych kotów PROSIMY O GŁOSY W ANKIECIE DO KRAKVETU!!

Kochani. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Muszę ochłonąć.

Jesteście Cudowni. :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu:

Dziękuję Wam z Całego Serca za Wasze głosy, zaufanie, walkę, wytrwałość, ogromne zaangażowanie.

Kochani daliście z Siebie Wszystko a nawet więcej. W tej chwili brak mi słów żeby wyrazić co czuję.

Dziękuję za to wszystko najmocniej jak potrafię.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw lut 16, 2012 8:26 Re: 25 bezdomnych kotów PROSIMY O GŁOSY W ANKIECIE DO KRAKVETU!!

Jeszcze raz gratulacje!! Teraz KVT! :roll:

Przydałby się banerek :D Może ten da się przerobić?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw lut 16, 2012 12:55 Re: 25 bezdomnych kotów PROSIMY O GŁOSY W ANKIECIE DO KRAKVETU!!

:dance: :dance2:

Może sie uda 'najeść' kotki :catmilk:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw lut 16, 2012 13:31 Re: 25 bezdomnych kotów PROSIMY O GŁOSY W ANKIECIE DO KRAKVETU!!

Hanulka pisze:Jeszcze raz gratulacje!! Teraz KVT! :roll:

Kopiuję ze wspólnego wątku:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14880][img]http://tnij.org/onetrzyb[/img][/url]
[/quote]

Cudak1

Post » Czw lut 16, 2012 13:48 Re: 25 bezdomnych kotów PROSIMY O GŁOSY W ANKIECIE DO KRAKVETU!!

Byłam dziś w porcie nakarmić koty, bo Pani Basia musiała dziś rano gdzieś jechać.
Chciałam zobaczyć, co z Wampirkiem, bo ostatnio kichał, ale nie było go :( ZAWSZE czekał przy bramie i wyglądał, czy ktoś nie idzie, witał każdego, kto wchodził do portu. Nie wierzę, że gdzieś się schował, czy zawędrował :(
Muszę Pani Basi podpytać, od kiedy go nie ma... Jedyna chyba nadzieja, że ktoś go przygarnął.

Zrobiłam kilka zdjęć.

Kicia-Saskia (Opiekunka wirtualna zoyabea) :1luvu:

Obrazek

Marcepana (Opiekunka joluka) widziałam pod kontenerem, ale nie chciał do zdjęcia wyjść, zresztą jedzonko też im pod kontener dałam, by nie zamokło, więc i nie miał po co wychodzić..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cudak1

Post » Czw lut 16, 2012 14:30 Re: 25 bezdomnych kotów PROSIMY O GŁOSY W ANKIECIE DO KRAKVETU!!

Teraz nie dam rady, ale wieczorem postaram się zmodyfikować banerek, że dziewczyny są wspólnym kandydatem. Zrobię to pod tym samym kodem co teraz, więc nie trzeba spieszyć się z wklejaniem nowego podanego przez kussad :mrgreen:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw lut 16, 2012 17:30 Re: 25 bezdomnych kotów PROSIMY O GŁOSY W ANKIECIE DO KRAKVETU!!

Cudak1 pisze:Bardzo dziękuję za wszystkie głosy oddane na Nas :1luvu: :1luvu: :1luvu: i za SMS od Kogoś, że wygrałyśmy :mrgreen: bo akurat moją zbuntowaną prawie-dwulatkę kładłam spać i nie miałam, jak na forum zajrzeć :)

Właściwa walka dopiero się zacznie.....

Toż to ja byłam :ryk: Jakim cudem ja mam Twój numer, a Ty mojego nie ? :lol:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw lut 16, 2012 20:54 Re: 25 bezdomnych kotów PROSIMY O GŁOSY W ANKIECIE DO KRAKVETU!!

[quote="Cudak1"]Byłam dziś w porcie nakarmić koty, bo Pani Basia musiała dziś rano gdzieś jechać.
Chciałam zobaczyć, co z Wampirkiem, bo ostatnio kichał, ale nie było go :( ZAWSZE czekał przy bramie i wyglądał, czy ktoś nie idzie, witał każdego, kto wchodził do portu. Nie wierzę, że gdzieś się schował, czy zawędrował :(
Muszę Pani Basi podpytać, od kiedy go nie ma... Jedyna chyba nadzieja, że ktoś go przygarnął.

Cudak, bardzo mnie zmartwilas wiesciami o Wampirku mym :(
Mam nadzieje, ze nic groznego sie nie stalo i pojawi sie jutro. Prosze, zapytaj P. Basie, moze to tylko jeden dzien (oby... :ok: )

Czekam z niecierpliwoscia na informacje, i tylko dobre o kotku.
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Czw lut 16, 2012 22:17 Re: 25 bezdomnych kotów PROSIMY O GŁOSY W ANKIECIE DO KRAKVETU!!

panikota pisze:

Teraz nie dam rady, ale wieczorem postaram się zmodyfikować banerek, że dziewczyny są wspólnym kandydatem. Zrobię to pod tym samym kodem co teraz, więc nie trzeba spieszyć się z wklejaniem nowego podanego przez kussad :mrgreen:

Zrobione, kod bez zmian, ale przypomnę :mrgreen:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/onetrzyw][img]http://tnij.org/onetrzyb[/img][/url]
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt lut 17, 2012 8:21 Re: 25 bezdomnych kotów PROSIMY O GŁOSY W ANKIECIE DO KRAKVETU!!

Ania i jej Nitro pisze:
Cudak1 pisze:Byłam dziś w porcie nakarmić koty, bo Pani Basia musiała dziś rano gdzieś jechać.

Cudak, bardzo mnie zmartwilas wiesciami o Wampirku mym :(
Mam nadzieje, ze nic groznego sie nie stalo i pojawi sie jutro. Prosze, zapytaj P. Basie, moze to tylko jeden dzien (oby... :ok: )

Czekam z niecierpliwoscia na informacje, i tylko dobre o kotku.

Rozmawiałam wieczorem z Panią Basią, mówiła, że Wampirek dzień wcześniej był jeszcze i że jest starym kotem (ile dokładnie ma lat niestety nie wiadomo).

Nie wiem, czy możliwe, że przysnął sobie w budce np?
Jak rozmawiałam z Panem stróżem, który pilnuje portu odkąd zaczęła się przebudowa, to mówił że nawet te dzikie koty wchodzą do niego do stróżówki się ogrzać w duże mrozy, a Wampir nigdy nie chciał wejść, mimo że oswojony z nich najbardziej, bo zawsze musiał obserwować bramę portu, czy ktoś nie idzie z jedzonkiem...

Cudak1

[poprzednia][następna]