Moderator: Estraven
filcowasova pisze:hidi tulasy, bądź dzielna!
to najgorsz ew tymczasowaniu chyba ze człek się przywiąze , pokocha a oddac trzeba, ech
Axa76 pisze:Buu, jak to Kami zabiorą? Staś będzie tęsknił
wiiwii pisze:Na sobotę nikt nie przychodzi? Ja siedzę na targach i ledwo zdążę w niedzielę (będę musiała wstać o szóstej), więc soboty nie dam rady zrobić. Zgłaszam się na niedzielę rano w przyszłym tygodniu, ale do końca lutego nie mogę brać więcej niż raz w tygodniu, bo inaczej się nie obronię, a jeszcze ze 30 stron pisania dyplomu przede mną... Ale bardzo kocham kotów i wynagrodzę im to w marcu![]()
13.02. /pon/ Kingusiak Victor
14.02 /wt/ Herz Hidi
15.02 /śr/ Herz Sylwia
16.02 /czw/ wiiwii Hidi
17.02 /pt/ wiiwiiVictor
18.02 /sob/ ...... .......
19.02 /ndz/ wiiwii Mikuś
20.02 /pon/
21.02 /wt/
22.02 /śr/
23.02 /czw/
24.02 /pt/
25.02 /sob/
26.02 /ndz/ wiiwii
MIKUŚ pisze:I moi Drodzy, chciałam poinformować, że
Dorotka ma najbardziej zajebisty dom jaki mogła sobie wyczarować.
Dawno nie widziałam takich kocich świrów.
Opuściłam w nocy Rzeszów, zostawiając Dorothy u Kity-Rzeszów. Basiu opiekujcie się Nią do końca Waszych wspólnych dni (czyli najbliższych kilkunastu lat)![]()
Nawet nie ryczałam zostawiając Ją u Basi, choć łeska się w oku kręciła, żę malutka Dorotka już nie jest taka malutka i MA SWÓJ WŁASNY PRAWDZIWY DOM ! Ale to ze szczęścia, jakie wreszcie spotkało, po długim cierpieniu, Dorotkę.
KITA - RZESZÓW pisze:Kochana oczywiście, że chcę się opiekować Dorotką - ale Bzylu nie chce mnie do niej dopuścić![]()
Basia, cóż mam napisać: OGARNIEMY TO!!!![]()
![]()
wiiwii pisze:Oooo, też jestem fanką cętkowanych brzusiSzoszanka taki ma! W ogóle dużo broi Szoszana, wpadła właśnie w szał polowania, uczymy ją z Maciejem żeby nie gryzła i nie drapała tak mocno.
A chciałam powiedzieć, że kota Flika godzinę temu, jak tylko zobaczyła, że otworzyłam oczy, wskoczyła na łóżko, umyła mi twarz i ułożyła się w mruczącym kłębku na lewym obojczyku. Było mi bardzo ciepło w szyjkę i ramię. I zrobiła mi dobry humorPospałam 10 minut i zbieram się na dyżur.
Basiu, one dwie wyglądają jak bliźniaczkiNa serio wierzę, że podobieństwo umaszczenia trochę pomogło w zaprzyjaźnianiu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, northh i 177 gości