sięga grzbietem do kolana ? czy raczej do łydki?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klauduska pisze:jak będziesz mi wysyłała spis koci, to weź też dodaj suczkę. też wrzucę na fb
a nuż widelec ktoś kogoś zna, kto chciałby ja adoptować.
klauduska pisze:jak będziesz mi wysyłała spis koci, to weź też dodaj suczkę. też wrzucę na fb
a nuż widelec ktoś kogoś zna, kto chciałby ja adoptować.
renatab pisze:![]()
1. Mamcia-Czesia
Bura
2 lata
Odrobaczona
Szczepiona
Sterylizowana
Kuwetkowa 100%
Do domu z dziećmi - tak
Z innymi kotami tak, ale niekoniecznie
Z psami - tak
Powinna znaleźć bezpieczny dom wychodzący.
Szalony: Mamcia jest bardzo towarzyska, łazi za człowiekiem, pakuje się blisko do niego, nadstawia do ręki. Kocha głaskanie po łebku, uszach, pod bródką![]()
2. Michasia
Bura
ok. 4-5 lat
Odrobaczona
Szczepiona
Sterylizowana
Kuwetkowa 100%
Do domu bez dzieci
Z innymi kotami - tak
Psy - toleruje
Jest bardzo nieśmiała, ale jak pokocha to całym serduszkiem. Jest już rok w naszym DT. Kotka z ulicy. Nie nadaje się do domu wychodzącego.
Szalony: Mimo wszystko foto Renaty jest lepszelink: http://img97.imageshack.us/img97/392/maniov.jpg
3. Maniek
Czarny
1,5 roku
Odrobaczony
Szczepiony
Kastrowany
Kuwetkowy 100%
Do dzieci - tak
Inne koty - tak
Psy - tak
Jest nieśmiałym kociakiem, ale uwielbia głaskanie. Nie nadaje się do domu wychodzącego.
Szalony: Według mnie inne koty bardzo dodają mu odwagi, także na pewno jest świetny na dokocenie. Młody kocurek, dobrze się z nimi dogada
4. Agatka
Czarna
1 rok
Odrobaczona
Szczepiona
Sterylizowana
Kuwetkowa 100%
Do domu z dziećmi - nie
Inne koty - tak
Psy - nie
Szalony: Agatka jest bardzo spokojna, nieco wycofana. Brak jej przebojowości, to idealny kot dla osoby starszej i spokojnej, w dużym towarzystwie Agatka blaknie na tle innych...
5. Marcyś
Biało-bury
6 miesięcy
Odrobaczony
Szczepiony
Kastrowany
Kuwetkowy 100%
Inne koty - tak
Dom z dziećmi - tak
Psy - tak
Szalony: Młody kocurek, widać, że chętny do zabawy, ale nie wydaje się wariatem, jak SyjamekBardzo ładnie pozował, non stop wsadzał nos w aparat i niuchał. Według mnie ma przyszłość łamacza serc
![]()
![]()
6. Pixi
Bura Szalony: z rudym
6 miesięcy
Odrobaczona
Szczepiona
Sterylizowana
Kuwetkowa 100%
Dom z dziećmi - nie
Inne koty - jak najbardziej
Psy - nie
Szalony: Dużo śmielsza niż jej siostra, wskoczyła na kanapę, obniuchała aparat, przepięknie pozowała. Urodzona modelkałakomczuszek, na bank do przekupienia łakociami
![]()
7. Wicek
Czarny
8 miesięcy
Odrobaczony
Szczepiony
Kastrowany
Kuwetkowy 100%
Dom z dziećmi - nie
Inne koty - koniecznie
Psy - tak
Wicek wrócił z adopcji.
Szalony: Matko, jakie to jest cudo! On ma taką budowę podobną do Syjamka, te długaśne uszyska, ta mordka, te łapy... Bardzo błyszczące futerko, śliczny jest!
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google Adsense [Bot] i 767 gości