saintpaulia pisze:Ja marzę o dogu,
I słusznie

Jak dawno temu namawiałam TŻ na doga (który nie znał tej rasy) to nawet nie przypuszczałam, że od tej pory przestaną dla niego istnieć inne rasy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
saintpaulia pisze:Ja marzę o dogu,
saintpaulia pisze:Tato miał doga w moim wczesnym dzieciństwie. Ponoć ogonem zmiatał wszystko ze stołu.I do szaleństwa kochał naszego kocura, który go przeżył.
Przepraszam za OT w wątku Twoich pięknych kociastych. To wszystko przez tematy łóżkowe.
ksb pisze:To był ogromny, wspaniały pies - ciągle go pamiętam....
Może kiedyś uda mi się zeskanować zdjęcie jak pilnował malutkich kociaków
horacy 7 pisze:Chłopcy muszą przejść kastrację i testy i powoli spróbuję przenieść je na pokoje,tylko czy przy tym zagęszczeniu nie zwariuję .Zresztą co tam ja moje koty i synowie.![]()
![]()
horacy 7 pisze:Co do chłopców piwniczaków to zawsze za mało im głasków ,nadstawiają głowy i grzbieciki jak na komendę.Ładnie jedzą lecz chyba głównym obrzartusem był Matwiej ,z nim zjadali 3 puszki dziennie po 400g i suche bez ograniczeń,nie wspomnę o surowym mięsku.
ewexoxo pisze:horacy 7 pisze:Co do chłopców piwniczaków to zawsze za mało im głasków ,nadstawiają głowy i grzbieciki jak na komendę.Ładnie jedzą lecz chyba głównym obrzartusem był Matwiej ,z nim zjadali 3 puszki dziennie po 400g i suche bez ograniczeń,nie wspomnę o surowym mięsku.
Matwiej pewnie je tyle co wróbelek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 38 gości