Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AlfaLS pisze:Może ktoś wie dlaczego banerek Rózi się nie wyświetla????????
kaja555 pisze:też nie wiem, musze zapytać, bo ja niestety nie umiem robić banerków
wykupiłam wczoraj Rózi pakiet 50 ogłoszeń u CatAngel
ja nie podaję w ogłoszeniach, że Rózia szuka domu już 1,5 roku, ta informacja jest na wątku
kaja555 pisze:ok, bo ja już nie mam pomysłu jak go zmienić
ale na zmianę w ogłoszeniach już raczej za pózno
AlfaLS pisze:kaja555 pisze:ok, bo ja już nie mam pomysłu jak go zmienić
ale na zmianę w ogłoszeniach już raczej za pózno
kaja555 pisze:ZDJĘCIA:
https://picasaweb.google.com/1128954332 ... ukamyDomu#
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i zgoda na wizytę przedadopcyjną.
TEL. 600346465
E-MAIL: boogiss@poczta.onet.pl[/b]
kaja555 pisze:Alfa, spojrzyj co jeszcze zmienić:
Rózia - to kilkuletnia kotka, wysterylizowana, zdrowa, korzystająca z kuwety. Została złapana na sterylizację, miała być wypuszczona, ale jej miły charakter przekonał nas, że warto szukać jej domu.
Rózia jest bardzo spokojną kotką. Jest trochę płochliwa i nie lubi zamieszania w domu. Jest pieszczochem i łakomczuchem. Gdy czuje się bezpiecznie sama dopomina się pieszczot. Obecnie przebywa w domu tymczasowym, gdzie jest dużo kotów i hałaśliwy pies, którego bardzo się boi. Zestresowana chowa się po kątach i nie może swobodnie poruszać się po mieszkaniu. Dlatego pilnie potrzebuje spokojnego domu niewychodzącego - najlepiej w bloku i bez psa. Może być z innym spokojnym kotem.
Rózia nie czuje się obecnie szczęśliwa, ciągle się chowa przed innymi zwierzakami.
ZDJĘCIA:
https://picasaweb.google.com/1128954332 ... ukamyDomu#
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i zgoda na wizytę przedadopcyjną.
TEL. 600346465
E-MAIL: boogiss@poczta.onet.pl
Maryla60 pisze:Witam.
A co się stało, że domek w Kołobrzegu jest nieaktualny? Jeśli potrzebna jest osoba do wizyty przedadopcyjnej - chętnie pomogę.Sama prowadzę mały hotelik dla zwierząt niedaleko Kołobrzegu, więc mam tzw rzut beretem.
Nawiązując do wypowiedzi p. Grażyny na temat ogłoszeń.... Czy nie uważa Pani, że jest to nie fer w stosunku do rodziny adopcyjnej? Takie okłamywanie co do wieku kotka...???? Trzeba przyznać, że wiele się o Pani słyszy... ale posunąć się do czegoś takiego???... Wstyd!!!! Nie musi Pani kasować tej wypowiedzi - została ona przeze mnie skopiowana i zabezpieczona na "w razie czego"... I proszę nie dziwić się, że ludzie w ten sposób podchodzą do adopcji kotków ze schroniska - nie ma Pani dobrej opinii jako działaczka w schronisku (Reks pomimo iż nie należy do Pani również). Zamiast jak to Pani nazwała "prześwietlać" rodziny i domki, lepiej niech popatrzy Pani na serca ludzi!!! Wiele ludzi przynosi do mnie kocięta zarówno te duże jak i maleńkie, którym odmówiła Pani pomocy. Wiele ludzi ze łzami opowiada jak krzyczy Pani na nich za to, że chcą pomóc kotom na zimę które przebywają w piwnicach, ponieważ szukają dla nich schronienia w schronisku... Żal słuchać, a tu Pani pisze z taką dumą, że gdyby człowiek Pani nie znał - mógłby się nabrać.Przykre...
Kobietki, chętnie pomogę w znalezieniu kotce domku:). Codziennie przychodzą do mnie rodziny chętne do adopcji - będę pokazywać im banerki i ogłoszenia dot. kici. Mam nadzieję, że kotka szybko znajdzie ludzi, którzy ją pokochają całym serduszkiem!!!
![]()
Maryla60 pisze:Witam.
A co się stało, że domek w Kołobrzegu jest nieaktualny? Jeśli potrzebna jest osoba do wizyty przedadopcyjnej - chętnie pomogę.Sama prowadzę mały hotelik dla zwierząt niedaleko Kołobrzegu, więc mam tzw rzut beretem.
Nawiązując do wypowiedzi p. Grażyny na temat ogłoszeń.... Czy nie uważa Pani, że jest to nie fer w stosunku do rodziny adopcyjnej? Takie okłamywanie co do wieku kotka...???? Trzeba przyznać, że wiele się o Pani słyszy... ale posunąć się do czegoś takiego???... Wstyd!!!! Nie musi Pani kasować tej wypowiedzi - została ona przeze mnie skopiowana i zabezpieczona na "w razie czego"... I proszę nie dziwić się, że ludzie w ten sposób podchodzą do adopcji kotków ze schroniska - nie ma Pani dobrej opinii jako działaczka w schronisku (Reks pomimo iż nie należy do Pani również). Zamiast jak to Pani nazwała "prześwietlać" rodziny i domki, lepiej niech popatrzy Pani na serca ludzi!!! Wiele ludzi przynosi do mnie kocięta zarówno te duże jak i maleńkie, którym odmówiła Pani pomocy. Wiele ludzi ze łzami opowiada jak krzyczy Pani na nich za to, że chcą pomóc kotom na zimę które przebywają w piwnicach, ponieważ szukają dla nich schronienia w schronisku... Żal słuchać, a tu Pani pisze z taką dumą, że gdyby człowiek Pani nie znał - mógłby się nabrać.Przykre...
Kobietki, chętnie pomogę w znalezieniu kotce domku:). Codziennie przychodzą do mnie rodziny chętne do adopcji - będę pokazywać im banerki i ogłoszenia dot. kici. Mam nadzieję, że kotka szybko znajdzie ludzi, którzy ją pokochają całym serduszkiem!!!
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Nul i 669 gości