Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Felutek się wybudza. Byłam przy zabiegu, pocisk wyszedł prawie sam, przez przetokę, która się zrobiła od pocisku do pupiny (ujście jest jakby w prawym udku, tuż przy kosci).
Marysieńko, jak napisałaś, mąż robi Niusi piękną skrzyneczkę. Przeczekamy mrozy i pochowamy Niusię pod brzozami. Obok Pinia, Bąbolinki i Ślepcia.
Takich stworzeń, jak Niusia...rzadko się trafiają takie istoty. Kochające, bezinteresowne.. nie wiem, jak o niej napisać żeby wystarczyło. Nie rozumiem dlaczego akurat ją los musiał tak doświadczyć. To tylko mały zwierzaczek. Nikomu nic zlego nie zrobiła. Opiekowała się wszystkimi. I ma takie przepiękne, zdziwione oczy.
Niech ten Felutek wydobrzeje. Nie musi chodzić, nie musi biegać, ale niech żyje. Będę mu latami zmieniać pieluchy, podmywać, nosić na rękach...ale niech żyje długo i kotłuje się szczęśliwie z Jaśkiem.
puszatek pisze:nawet się nie waż tak myśleć...kto lepiej zaopiekuje się Felutkiem niż Ty![]()
wiem jak bardzo to boli ale tu nie było ani odrobiny Twojej winy...
kamari pisze:Niusiu, wybacz mi. moje małe sloneczko.
Feluś się całkiem wybudził ale nie zagwarantuję mu długiego i zdrowego życia. Może ktoś go powinien ode mnie zabrać.
Nic mnie nie usprawiedliwia. Powinnam wiedzieć lepiej. Dlaczego Niusia? dlaczego moja mała dziewczynka??:??/ Nikomu nic złego zie zrobiła. Opiekowała się wszystkuimi biedakami. Trwała przy malutkuim Miumiu, czuwała przy Myszolku, przy Jsiu, Cokuni, Florianie,,,,zawsze dbala o wszystkich. To takie niesprawiedliwe. Dlaczego Niusia, dlaczego ona.
izka53 pisze:Niusia żyła krótko , ale szczęśliwie. Tego sie trzymaj , Mario, bo to najważniejsze. I nikt nie zagwarantuje długiego zycia Felkowi , nawet sam Bill Gates z jego kasą - a tym bardziej szczęśliwego. Szczęście zapewnisz mu Ty i Wasza gromadka![]()
![]()
![]()
A dlaczego Niusia![]()
Los ,. Bóg, Przeznaczenie - / niepotrzebne skreslic / - to wiedzą , w kazdym odejściu jest jakiś cel. Nie mamy na to wpływu![]()
Mario, wiesz przecież , ten ból przycichnie, jest Feluś, który Cię potrzebuje, jest reszta. One też będą cierpieć, bo Niusia i dla nich był wyjątkowa![]()
Chemia się kończy , będziesz silniejsza, zdrowa![]()
, będzie łątwiej . Pomyśl , a może gdzieś /ktos /tam stwierdził, ze Niusia już za wiele wycierpiała
Przecież kazdy zabieg był dla niej bólem , znoszonym z cudowną pogodą i spokojem. A moze było już DOŚĆ
kamari pisze:ruda32 pisze:Dobrze ,że z Felusiem bez komplikacji![]()
tak trudno wyrazić to co do Niusi czuję
kochany aniołek
właśnie tego nie potrafię, napisać jaka jest wspaniała i kochana. I jak bardzo mi jej brakuje.
Dobrze, że Feluś się ładnie wybudza, może chociaż z nim się uda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], pibon i 97 gości