Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Martynka w szafie w kociarni jest chyba pół puszki mleka w proszku dla kociąt - no nie starczy to na wiele ale moze zabrać dla maluszka.
klauduska pisze:ale w czym problem jeśli go karmi i wymasowuje? jeśli robi to odpowiednio i odpowiednio często, to ja np nie widzę problemu, żeby kociak u niej został.
3 tyg to już nie taki mega maluszek. jeszcze tydz i będzie można stały pokarm wprowadzać.
co prawda wiem ile to roboty, bo ja wykarmiałam 2 maluchy od 2 tyg życia bez żadnego doświadczenia wcześniej, ale wykarmiłam. forum mi pomogło i mogłam zawsze zadzwonić do bardziej doświadczonych dziewczyn w razie czego albo do weta.
klauduska pisze:ale w czym problem jeśli go karmi i wymasowuje? jeśli robi to odpowiednio i odpowiednio często, to ja np nie widzę problemu, żeby kociak u niej został.
3 tyg to już nie taki mega maluszek. jeszcze tydz i będzie można stały pokarm wprowadzać.
co prawda wiem ile to roboty, bo ja wykarmiałam 2 maluchy od 2 tyg życia bez żadnego doświadczenia wcześniej, ale wykarmiłam. forum mi pomogło i mogłam zawsze zadzwonić do bardziej doświadczonych dziewczyn w razie czego albo do weta.
justyna8585 pisze:Dziewczynka kociaka nie chce oddać i co ja mam zrobić?
Dziewczynka sie stara,nawet radzi sobie,ale takiej 100 % odpowiedniej opieki nie ma.
Liwia_ pisze:"To nie rozum. Nie ma przepisu, że wszystko trzeba rozumieć."
felin pisze:Liwia_ pisze:"To nie rozum. Nie ma przepisu, że wszystko trzeba rozumieć."
Jasne. [...]
Usunęłam obraźliwy zwrot. Proszę o konstruktywne wpisy
alix76
felin pisze:felin pisze:Liwia_ pisze:"To nie rozum. Nie ma przepisu, że wszystko trzeba rozumieć."
Jasne. [...]
Usunęłam obraźliwy zwrot. Proszę o konstruktywne wpisy
alix76
Obraźliwy?![]()
![]()
![]()
To mój ostatni wpis w tym wątku, więc możesz się więcej nie fatygować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kamizares, sherab i 693 gości