_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Witam wieczornie i walentynkowo Pewno znów pogadam sama ze sobą......ale co tam. I tak Was lubię
Boję się,że znów zapomnę, więc na początek: pieska, o którym Wam mówiłam i którego karmiłam jakiś czas temu, nie widzę już od ok.2 tygodni. Z rozmów z innymi wynika, że piesek "odwiedzał" sunię. Na szczęście właściciel okazał się rozsądnym człowiekiem. Sunie jest już po sterylce... na świat przyszłoby 7 małych.
Tak mi się na początku wydawało, bo tam jest pełno takich "kochających" właścicieli. Ostatnio doskoczyła do mnie sunia( mieszanka wilczura)...na szczęście okazało się,ze to doskoczenie jest bardzo przyjazne. Biegała sobie z niższym od siebie pieskiem......