DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 13, 2012 13:46 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Jej, no to się porobiło.. :? Izuś, współczuję. Teściowi zamarzła woda w łazience. Ponad tydzień już tam nie ma wody i nic się nie zrobi..
Masakra z tym mrozem wstrętnym.Ale już ma być troszkię lepiej. Kciuki mocno trzymam!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lut 13, 2012 20:09 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Idzie ocieplenie, jeszcze tylko kilka dni :ok:
Naprawdę bardzo współczuję. Mam w domu gorące kaloryfery, jest mi ciepło i błogo, a dzieciaki są zabezpieczone. Ale cały czas myślę o pracowni, w której musiałam cały czas grzać i ciągle było zimno. Jak pomyślę, że ty w tym żyjesz...
Nie wiem, jak to wytrzymujesz. Na prawdę nie wyobrażam sobie ciągłego życia w zimnie. To znaczy, wyobrażam sobie i to mnie przeraża.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lut 13, 2012 21:25 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Cześć , cioteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kamari pisze:Nie wiem, jak to wytrzymujesz. Na prawdę nie wyobrażam sobie ciągłego życia w zimnie. To znaczy, wyobrażam sobie i to mnie przeraża.

Mario, do zimna można się przyzwyczaić :mrgreen: Teraz mam 20 st w pokoju, jest :ok: Ale do braku kibelka - strasznie trudno :evil: :oops:

Niestety operacja udrożniania powiodła sie tylko troszkę. młota nie było, TŻ łopatą dokopał sie do rury ok metr zmarzniętej ziemi 8O . Wyciął dziurę, tu rura była drożna, dopiero po wsadzeniu ok 2 m pręta zaczęły się schody. Czyli zamarznięte jest jakies cztery 8O :evil: metry. A ponieważ to pod betonem , to raczej trzeba czekać ,az samo rozmarznie .Przy sprzyjających okolicznościach - kilka tygodni :evil: Pozytyw taki , ze dzięki dziurze w rurze :twisted: mozna myć ręce, naczynia itp, woda idzie na ogród :evil: , najwyżej winogrono zdechnie od detergentów, , ale bardzo marne jest :oops:

kalair pisze:Jej, no to się porobiło.. :? Izuś, współczuję. Teściowi zamarzła woda w łazience. Ponad tydzień już tam nie ma wody i nic się nie zrobi..
Masakra z tym mrozem wstrętnym.Ale już ma być troszkię lepiej. Kciuki mocno trzymam!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzięki , Bozenko, od kciukasków zaraz cieplej :mrgreen:

vailet pisze:chodziło że ździwiłam się :)

Viola, a czym tu się dziwić 8O Takim ustrojstwem to ja ścianę, a raczej taki występ w ścianie betonowej w blokach na 20 cm skuwałam, no byłam o te dwadzieścia parę lat młodsza, ale o cztery kg lzejsza :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon lut 13, 2012 22:06 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Iza ten wielki młot co widać na ulicach to facet ledwo utrzyma 8O Chyba że mniejszy jakiś.
Taka silna byłaś :?: :lol:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon lut 13, 2012 22:19 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

vailet pisze:Taka silna byłaś :?: :lol:

Ważyłam 43 kg, a swobodnie nosiłam 69 kg i to po schodach :mrgreen: I niejednego faceta na rękę kładłam :mrgreen:

ale fakt, ten mój młot był trochę mniejszy , niz te uliczne :mrgreen:

izka53

Post » Pon lut 13, 2012 22:23 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:
vailet pisze:Taka silna byłaś :?: :lol:

Ważyłam 43 kg, a swobodnie nosiłam 69 kg i to po schodach :mrgreen: I niejednego faceta na rękę kładłam :mrgreen:

ale fakt, ten mój młot był trochę mniejszy , niz te uliczne :mrgreen:

Ja 20 kg nie mogłam udźwignąć :oops: pracowałam w cukiernii i margarynę mi kazali nosić w kartonach 20 kg.Ważyłam o dużo więcej,akurat 56 kg.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lut 13, 2012 22:33 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Viola , miałam raptem 30 i parę latek, teraz to 15 kg / dopuszczalne dla kobiety 4 razy w ciągu godziny / jest mi za dużo :evil: .
Ale niestety, to własnie kilka lat dżwigania ekstremalnego, dzis odbija sie na moich obolałych i porozciąganych stawach.
no i oczywiście takich ciężarów nie dżwigałam tak z dnia na dzień, pracowałam na to długo.
Ale za wypłatę z jednego miesiąca , mogłam kupić telewizor Rubin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

izka53

Post » Pon lut 13, 2012 22:45 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:Viola , miałam raptem 30 i parę latek, teraz to 15 kg / dopuszczalne dla kobiety 4 razy w ciągu godziny / jest mi za dużo :evil: .
Ale niestety, to własnie kilka lat dżwigania ekstremalnego, dzis odbija sie na moich obolałych i porozciąganych stawach.
no i oczywiście takich ciężarów nie dżwigałam tak z dnia na dzień, pracowałam na to długo.
Ale za wypłatę z jednego miesiąca , mogłam kupić telewizor Rubin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To nieźle płacili 8O w tamtych czasach.Stong women byłaś :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lut 13, 2012 23:01 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

vailet pisze:.Stong women byłaś :mrgreen:

Oj , byłam :cry: , Muskulaturę taką miałam , że wiele obecnych zawodniczek - kulturystek nie ma , a ja to pracą , a nie ćwiczeniami osiągnęłam. Czasem , aż głupio było iść na imprezę w kiecce bez pleców, bo i motyle wystawały i biceps wyłaził na łapce , co do tańca się szykowała :ryk: :ryk: :ryk:
Czasem przez cztery - pięc godzin przenosiłam tyle samo ton, częściowo po schodach. Teraz to się mści :cry:
vailet pisze:To nieźle płacili 8O
- płacili od ilości :mrgreen:

izka53

Post » Wto lut 14, 2012 7:25 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto lut 14, 2012 9:09 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Miłego dnia :1luvu:

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto lut 14, 2012 16:43 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Witajcie, mam juz komplet nieszczęść. Brak wody :evil: :cry:
U sąsiadów - właścicieli , pękła wczoraj rura przy samym domu, trzeba było zakręcić, a że przyłącze jedno to u nas też nie ma :evil: .Najpierw nie było mozna normalnie rąk umyć, teraz nie mozna wcale.
TŻ pojechał dzis do pracy , będzie pewno koło 18, to odkręci na chwilę i trzeba nabrać w jakieś duże garnki, bo fachowiec ma byc jutro 8O
Do tego mam koszmarny katar, stan podgorączkowy trzęsie mnie :evil:
I ta tragiczna wiadomość o Niusi [*] :cry: :cry: :cry:

izka53

Post » Wto lut 14, 2012 16:57 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:Witajcie, mam juz komplet nieszczęść. Brak wody :evil: :cry:
U sąsiadów - właścicieli , pękła wczoraj rura przy samym domu, trzeba było zakręcić, a że przyłącze jedno to u nas też nie ma :evil: .Najpierw nie było mozna normalnie rąk umyć, teraz nie mozna wcale.
TŻ pojechał dzis do pracy , będzie pewno koło 18, to odkręci na chwilę i trzeba nabrać w jakieś duże garnki, bo fachowiec ma byc jutro 8O
Do tego mam koszmarny katar, stan podgorączkowy trzęsie mnie :evil:
I ta tragiczna wiadomość o Niusi [*] :cry: :cry: :cry:

nie napiszę nic pocieszającego
tyle ,że jestem
przed 7 rano przeczytałam o Niusi i ....:(
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Wto lut 14, 2012 17:17 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Mnie Karola przysłąła smsa, przeczytałam po ósmej.
Dobrze, ze mam taki katar :evil:

izka53

Post » Wto lut 14, 2012 17:21 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

izka53 pisze:Mnie Karola przysłąła smsa, przeczytałam po ósmej.
Dobrze, ze mam taki katar :evil:

ja Basi wysłałam smsa i biedna była u lekarza,ciśnienie jej podskoczyło aż lekarz pytał się co się stało
puszatek była pierwsza o której pomyślałam ,musiałam z kimś podzielić się wiadomościami bo bym zwariowała
też mam katar
taka bliska Niusia była,kochana
nie opiszę tego co czuję :cry:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

[poprzednia][następna]