Masakra z tym mrozem wstrętnym.Ale już ma być troszkię lepiej. Kciuki mocno trzymam!!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Nie wiem, jak to wytrzymujesz. Na prawdę nie wyobrażam sobie ciągłego życia w zimnie. To znaczy, wyobrażam sobie i to mnie przeraża.
kalair pisze:Jej, no to się porobiło..Izuś, współczuję. Teściowi zamarzła woda w łazience. Ponad tydzień już tam nie ma wody i nic się nie zrobi..
Masakra z tym mrozem wstrętnym.Ale już ma być troszkię lepiej. Kciuki mocno trzymam!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vailet pisze:chodziło że ździwiłam się
vailet pisze:Taka silna byłaś![]()
izka53 pisze:vailet pisze:Taka silna byłaś![]()
Ważyłam 43 kg, a swobodnie nosiłam 69 kg i to po schodachI niejednego faceta na rękę kładłam
![]()
ale fakt, ten mój młot był trochę mniejszy , niz te uliczne
izka53 pisze:Viola , miałam raptem 30 i parę latek, teraz to 15 kg / dopuszczalne dla kobiety 4 razy w ciągu godziny / jest mi za dużo.
Ale niestety, to własnie kilka lat dżwigania ekstremalnego, dzis odbija sie na moich obolałych i porozciąganych stawach.
no i oczywiście takich ciężarów nie dżwigałam tak z dnia na dzień, pracowałam na to długo.
Ale za wypłatę z jednego miesiąca , mogłam kupić telewizor Rubin![]()
![]()
vailet pisze:.Stong women byłaś
- płacili od ilościvailet pisze:To nieźle płacili
izka53 pisze:Witajcie, mam juz komplet nieszczęść. Brak wody![]()
![]()
U sąsiadów - właścicieli , pękła wczoraj rura przy samym domu, trzeba było zakręcić, a że przyłącze jedno to u nas też nie ma.Najpierw nie było mozna normalnie rąk umyć, teraz nie mozna wcale.
TŻ pojechał dzis do pracy , będzie pewno koło 18, to odkręci na chwilę i trzeba nabrać w jakieś duże garnki, bo fachowiec ma byc jutro![]()
Do tego mam koszmarny katar, stan podgorączkowy trzęsie mnie![]()
I ta tragiczna wiadomość o Niusi [*]![]()
![]()
izka53 pisze:Mnie Karola przysłąła smsa, przeczytałam po ósmej.
Dobrze, ze mam taki katar
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości