Kuki FeLV+ już w swoim domku:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 12, 2012 19:03 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

toz-police pisze:
CoToMa pisze:Dziewczyny a może cykloferon?

Kuki ma wizyte na czwartek, ale jej stan sie pogorszyl i jedziemy jutro. Podpytamy o to co napisalas ? Niech jej daja co najlepsze, zeby ja tylko ratowac.

Jej , biedulka .
Trzymam kciuki :ok: Musi być dobrze , musi :ok:

Vika ..

Od: Pt sty 20, 2012 19:33

Post » Nie lut 12, 2012 19:04 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

animalon pisze:Jak kicia? Dobrzeje?

Niestety nie :cry:
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Nie lut 12, 2012 19:07 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Mnóstwo :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie lut 12, 2012 19:08 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Nie wiemy juz co robic ? Moze zmienic weta ? Ale na Mierzynie sa dobrzy co ? Najpierw jezdzilysmy na Lukasinskiego, a pozniej polecono nam wlasnie Mierzyn. Jechac tam czy gdzie indziej ?

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Nie lut 12, 2012 19:10 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Trzymam kciuki za małą.
Ja bym zmieniła weterynarza, może na Chmielewskich, może na Wróbla, bo coś sobie moim zdaniem nie radzę z prowadzeniem kota w takim stanie na Łukasińskiego :(
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Nie lut 12, 2012 19:19 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

toz-police pisze:
animalon pisze:Jak kicia? Dobrzeje?

Niestety nie :cry:

Samochodem jutro dowieziecie kicię?
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Nie lut 12, 2012 19:21 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

toz-police pisze:Nie wiemy juz co robic ? Moze zmienic weta ? Ale na Mierzynie sa dobrzy co ? Najpierw jezdzilysmy na Lukasinskiego, a pozniej polecono nam wlasnie Mierzyn. Jechac tam czy gdzie indziej ?

Ja moge zasponsorowac wizytę u weta - sprawdzonego :ok: nie ma co zwlekać ....
Obrazek

animalon

Post » Nie lut 12, 2012 19:43 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

animalon pisze:
toz-police pisze:Nie wiemy juz co robic ? Moze zmienic weta ? Ale na Mierzynie sa dobrzy co ? Najpierw jezdzilysmy na Lukasinskiego, a pozniej polecono nam wlasnie Mierzyn. Jechac tam czy gdzie indziej ?

Ja moge zasponsorowac wizytę u weta - sprawdzonego :ok: nie ma co zwlekać ....

Jedziemy taksowka bo nie mamy transportu. Tylko pytanie do ktorego weta bo teraz jest prowadzona na Mierzynie na Spoldzielcow. Jesli chodzi o pieniadze to bardzo dziekujemy za pomoc, ale mamy pieniadze na Kuki.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Nie lut 12, 2012 20:29 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Weterynarze na Mierzynie mają bardzo dobrą opinię, słyszałam że tam straszne kolejki są żeby dostać się do nich. Ale jeżeli Animalon ma bardzo dobrego weta i sprawdzonego to może tam właśnie zawieźć bidulkę. Oby tylko jej szybko pomogli. Musi z tego wyjść malutka...
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Nie lut 12, 2012 21:28 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

No wlasnie na Mierzyn sie ciezko dostac. Mamy umowiona wizyte na czwartek, ale nie mozemy czekac i jutro jedziemy na wkreta mam nadzieje, ze nam sie uda zeby przyjeli nasza Kukisie ?

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Nie lut 12, 2012 21:31 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

toz-police pisze:No wlasnie na Mierzyn sie ciezko dostac. Mamy umowiona wizyte na czwartek, ale nie mozemy czekac i jutro jedziemy na wkreta mam nadzieje, ze nam sie uda zeby przyjeli nasza Kukisie ?

Myślę, że dobry weterynarz powinien przyjąć swojego pacjenta, jeżeli jego stan się drastycznie pogarsza.
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Pon lut 13, 2012 12:21 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

... i jak się kiciunia czuje? :kotek:
Obrazek

animalon

Post » Pon lut 13, 2012 12:46 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

też jestem ciekawa, czy jest już po wizycie u weterynarza i jakie są prognozy ????
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Pon lut 13, 2012 12:50 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Ja po cichu podczytuje i martwie sie bardzo o kicie. Mam nadzieje, ze wiesci od weta beda dobre. Dla Kotuni :1luvu: :1luvu: :ok: :ok:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pon lut 13, 2012 13:16 Re: Bestialsko pobita i śmiertelnie chora Kuki szuka domku.

Trzymam bardzo kciuki za kiciunię i za was dziewczyny, pamiętam waszą walkę o Basieńkę.

Co do białaczki to nie przesądzałabym jeszcze sprawy.
Przy wycieńczonej kotce i tym "śmierdzącym" stanie zapalnym wyniki testów mogą być zafałszowane, to całkiem często się zdarza.
Należy je powtórzyć jak kicia dojdzie do siebie.
Za zdrówko Kukisiu :ok:
Obrazek

marioka

Od: Wto wrz 06, 2011 13:39

[poprzednia][następna]