Danusia pisze:Witamy się cieplutko
Hej, hej

Danusia pisze:Fajny obrazek na ścianę ,albo do postawienia byłby![]()
![]()
Muszę kiedyś spróbować

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:Witamy się cieplutko
Danusia pisze:Fajny obrazek na ścianę ,albo do postawienia byłby![]()
![]()
bozena640 pisze:Witamyi prosimy o Dużo zdjęć kotuniów
![]()
![]()
Nelly pisze:kalair pisze:Cześć Kochane, miłego weekendziku!![]()
Cześć skarbieI wzajemnie.
kalair pisze:Ale Niunia, właśnie zapowiadaja teraz na długo mróz i mróz.. Ale bądźmy dobrej myśli. że to długoterminowe się nie spełnią
Nooo, chyba nieBędzie cieplej! Ale... śnieg będzie, też niedobrze
kalair pisze:A Estianka chyba ciężko będzie nakłonić do leżenia z termoforkiem. No, z Iriską nie miałabym problemu.
A Iriska leżałaby na termoforze? No nie wiem, wiesz jakie ONE są, jak wyczują, że coś maja robić - a nie, że same chcą to koniec
kalair pisze:
moś pisze: Melduje sie
kalair pisze:Przywitania będą na zapas.![]()
Nelly pisze:Odespałam pracę i zaczynam życie dziś![]()
Xiana ma chyba rujkę![]()
To znaczy no na pewno ma. Chyba![]()
Qrcze, no nigdy nie widziałam tego tylko czytałam o tym.
Nie wypina tyłu, nie przebiera nogami ale kilka razy tak jakoś się dziwnie wyprężała na podłodze i kula się po podłodze czasami. No i gada, ale słodko!Różnie mówi: heloł! Heloł! i takie różne, fajnie
![]()
Ale nie cały czas, ma przerwy. Je normalnie. Więc nie wiem, ale nigdy nie gadała? Chyba maDrugi dzień dziś.
kalair pisze:Aluś, czyli Xianka ma chyba na pewno rujkę.To słodkie gadanie to na chwilkę..
![]()
kalair pisze:Właśnie teraz ogłądałam prognozę..Niestety, śnieg u nas, i jeszcze mróz też.
Oszależ można z tym lutym!
kalair pisze: Myślałam, że palce u nóg mi odpadną!
Nelly pisze:kalair pisze:Aluś, czyli Xianka ma chyba na pewno rujkę.To słodkie gadanie to na chwilkę..
![]()
Na pewno?? Chciałabym. Każda na początku słodko gada? A potem zaczyna się ten sławetny koszmar?A jak długo to trwa w ogóle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, puszatek, Silverblue i 27 gości