cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 10, 2012 20:26 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hidi pisze:
herzpl pisze:
hidi pisze:Niestety nie mam aparatu, więc na lepsze zdjęcia marne szanse :(

a Kami jest rzeczywiście wyjątkowa... diablica :twisted: :1luvu:

ale ja mam piekne foto przy lampie tylko tyle sie dzieje ze czekam z nim jak nie bedzie o czym pisac zeby nasz watek ciagle zyl ;)

a. to przy lampie, co jest na picassie? piękne :)

no i ono bedzie na fejsie jak tylko nuda powieje :wink:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pt lut 10, 2012 20:32 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

MIKUŚ pisze:jak Mysiorek Martuś ?

Zacytuję się z wątku Kseni

"Dziada Mysiora jakby miał ogon to bym za okno wywiesiła .
Mysior to cudowne gadająco-gruchajace kocię wyjątkowej urody.Kocha ludzi ,nie boi sie malych dzieci(mam 1,5 roczną piszczącą córkę),kompletnie nie boi sie psa i toleruje kotki.
Niestety nie toleruje mojego kocura który jajec nie posiada od 3 lat i nie mam pojecia dlaczego.Pierze go niemilosiernie"

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lut 10, 2012 21:13 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Mrozik został adoptowany, będzie dzieckiem pary mieszkającej w Ornontowicach koło Zabrza.
Fajni ludzie. Oczytali się już o karmach i innych kocich sprawach.

Nie wiem już co z tą panią ze Szczekocin. Mogłaby wziąć jakiego kota co się tam włóczy, a nie przyjeżdżać kawał drogi do nas na adopcję... Jeśli mamy zrezygnować z adopcji w Szczekocinach, napiszcie wprost, bo jestem teraz nieco zdezorientowana...

A zachwycona zdjęciami Dorotki w nowym domku... :1luvu:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pt lut 10, 2012 21:42 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Gratuluję wiiwii twoja pierwsza adopcja :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lut 10, 2012 21:50 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

wiiwii pisze:...............
Nie wiem już co z tą panią ze Szczekocin. Mogłaby wziąć jakiego kota co się tam włóczy, a nie przyjeżdżać kawał drogi do nas na adopcję... Jeśli mamy zrezygnować z adopcji w Szczekocinach, napiszcie wprost, bo jestem teraz nieco zdezorientowana...

Ewa....już wyjaśniam.
Pamiętajcie proszę że nie zależy Nam na ilości a jakości adopcji.
Jeżeli uważasz że dom jest odpowiedni i na tyle odpowiedzilany byśmy mogli im powierzyć któregoś Naszego podopiecznego, to prosze skontaktuj ich tym razem ze mną.
MIKUŚ

Post » Pt lut 10, 2012 21:51 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

mar_tika pisze:Gratuluję wiiwii twoja pierwsza adopcja :ok:

Gratuluję, mam nadzieję że to będzie kolejny sukces KP 8)
MIKUŚ

Post » Pt lut 10, 2012 22:19 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

gratki, kciuki za adaptację w nowym domku, obejrzałam zdjecia Dorotki , fajnie jakby zero stresu. amik 2 dni spod szafy nie wychodził, mozna mu było zdjecie nosa co najwyzej zrobić

a teraz się w nowej profesji szkoli

kontroler jakości:)
włala

Obrazek

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Pt lut 10, 2012 22:44 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

filcowasova pisze:gratki, kciuki za adaptację w nowym domku, obejrzałam zdjecia Dorotki , fajnie jakby zero stresu. amik 2 dni spod szafy nie wychodził, mozna mu było zdjecie nosa co najwyzej zrobić

a teraz się w nowej profesji szkoli

kontroler jakości:)
włala

Obrazek

Bardzo się tego bałam, ale już jestem spokojna :D wiem, że się pokochają :1luvu:
potrzebują tylko więcej czasu.
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Pt lut 10, 2012 22:51 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

przed chwilą Amikowski porwał frankfuterka z talerza. porwał i pobiegł znim do przedpokoju. zjedzenie go byłoby za proste. wrzucił go mężowi do buta i zaczął na niego polować :ryk:

filcowasova

Post » Sob lut 11, 2012 12:25 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

zacięłam forum? :mrgreen:

filcowasova

Post » Sob lut 11, 2012 13:27 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Nie ;)
Kot się na mnie obraził, bo mu tabletki wpycham, ukrywa się często pod stołem w kuchni :P
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Sob lut 11, 2012 13:29 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Axa76 pisze:Nie ;)
Kot się na mnie obraził, bo mu tabletki wpycham, ukrywa się często pod stołem w kuchni :P

jak on się czuje? i Ty? :wink:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob lut 11, 2012 13:31 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Hmm, chyba dobrze, ale jakoś się boczy. Mimo to pożarł miskę tuńczyka i 2 kiełbaski, więc chyba zdrowy... ale poznaj to po kocie :P Dobrze, że go nie muszę dalej wozić do wetki ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Sob lut 11, 2012 19:40 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

po dyżurze spokojnie.. koty, którym czyszczę uszy ( nie udało mi się dziś dorwać Jankesa) mają już resztki wydzieliny, więc mam nadzieje, że niedługo będą całkiem czyste :ok:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob lut 11, 2012 20:06 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hidi pisze:po dyżurze spokojnie.. koty, którym czyszczę uszy ( nie udało mi się dziś dorwać Jankesa) mają już resztki wydzieliny, więc mam nadzieje, że niedługo będą całkiem czyste :ok:

Haha ja też nie mogę dorwać Jankesa..
Jutro rano będzie kolejna próba!
Bajdełej, zobaczyłabym to cudo, Kamisię małą, Hidi. Czy jest to możliwe?

Słuchajcie, w związku z panią ze Szczekocin - na razie wstrzymuję adopcje wszelkich kotów i zadzwonię do kobity jeśli coś się zmieni w tej materii. Jeśli ktoś ma coś do Szczekocin, to ja zawieszam wszelkie dobre wrażenia itepe., nie mogę ignorować Waszych opinii, ale chętnie na priw poczytam o szczegółach (to raczej do Mar-tiki)

Za mną Maciuś siedzi z Szoszanką na brzuchu, odpoczywają po dzikiej zabawie - na serio, mówię Wam, Szoszana skacze jak dzikuska za wiklinowym motylkiem na wędce! I orzechy włoskie goni :)))
Obrazek
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

[poprzednia][następna]