cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 10, 2012 15:49 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

wiiwii pisze:Yo!
Dostałam piąty telefon w sprawie adopcji Mrozika (poszaleli ;))
i jeszcze jeden w sprawie adopcji... nigdy nie zgadnijcie kogo! Bercika! Pani jest ze Szczekocin, miała zwierzęta, rozgaduje się o nich, prosi o polecenie dobrej karmy, oferuje dom wychodzący.
Jeśli ankieta będzie OK, to jutro może przyjechać... No ale zobaczymy.
W ogóle pani chce kotka, po prostu kotka, niekoniecznie Bercika, ale on wpadł jej w oko. Powiedziałam o końcówce leczenia i plamach, o tym, że to kot niezbyt kolankowy, ale nie przeszkadza jej to.
Jstem lekko zaniepokojona tym nawałem dzwoniących ludzi. A boję się jak pieron tych adopcji.

a Kami nikt nie chce? :|

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pt lut 10, 2012 16:18 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hidi pisze:
wiiwii pisze:Yo!
Dostałam piąty telefon w sprawie adopcji Mrozika (poszaleli ;))
i jeszcze jeden w sprawie adopcji... nigdy nie zgadnijcie kogo! Bercika! Pani jest ze Szczekocin, miała zwierzęta, rozgaduje się o nich, prosi o polecenie dobrej karmy, oferuje dom wychodzący.
Jeśli ankieta będzie OK, to jutro może przyjechać... No ale zobaczymy.
W ogóle pani chce kotka, po prostu kotka, niekoniecznie Bercika, ale on wpadł jej w oko. Powiedziałam o końcówce leczenia i plamach, o tym, że to kot niezbyt kolankowy, ale nie przeszkadza jej to.
Jstem lekko zaniepokojona tym nawałem dzwoniących ludzi. A boję się jak pieron tych adopcji.

a Kami nikt nie chce? :|

Chyba trzeba jej zrobić lepsze zdjęcia.. nie bój żaby, wyadoptujemy ją
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pt lut 10, 2012 16:26 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

wiiwii pisze:Dostałam piąty telefon w sprawie adopcji Mrozika (poszaleli )

A ja dostałam, też dziś , czwarty już chyba telefon z pytaniem o kogo????. Oczywiście o Kolesia, który poszedł do stałego w połowie pażdziernika. Widzisz, Marta, jakie cudo mi przywlokłaś? A ja się czuję jak dumna mama cudownego dziecka :D

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Pt lut 10, 2012 16:52 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Ale Kami to musi mieć specjalnie specjalny dom :) Poza tym jeszcze jej nie pomiziałam :P
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt lut 10, 2012 17:12 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Axa76 pisze:Ale Kami to musi mieć specjalnie specjalny dom :) Poza tym jeszcze jej nie pomiziałam :P

A czemu taki SPECJALNY?

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Pt lut 10, 2012 18:38 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Bo jest cudną kociczką, ale ma charakterek baba :)

MELDUJEMY SIĘ Z RZESZOWA.
MIKUŚ

Post » Pt lut 10, 2012 18:44 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Wiiwii, co do Bercika osobiście uważam że dom wychodzący odpada. On wyjdzie i już nidy nie wróci. Przepadnie. Do domu wychodząceo polecam Filemonę lub Irę 8)
MIKUŚ

Post » Pt lut 10, 2012 18:46 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

elape pisze:
Axa76 pisze:Ale Kami to musi mieć specjalnie specjalny dom :) Poza tym jeszcze jej nie pomiziałam :P

A czemu taki SPECJALNY?

Bo jest specjalna, niezwykła itp.? :)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pt lut 10, 2012 19:18 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Niestety nie mam aparatu, więc na lepsze zdjęcia marne szanse :(

a Kami jest rzeczywiście wyjątkowa... diablica :twisted: :1luvu:

hidi

Post » Pt lut 10, 2012 20:02 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

No i moi Drodzy. Dorotka już w domku:)

Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Pt lut 10, 2012 20:05 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Piękne foty - zuch dziewczynka :P :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt lut 10, 2012 20:10 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

Hidi na lepsze zdjęcia (nie profesjonalne)jest szansa wystarczy się ze mna umówić :wink:

Elu do mnie od 3 dni telefony urywaja się o Kolesia ,szkoda że jak kociak był do adopcji to milczały :?

Ja do Szekocin nie wydam Iry nie ma mowy .Znam te okolice mam tam domek letniskowy.

Wiiwii wzuciłam ci na pw nr pani która ma do oddania 4 małe 8 tyg burasiątka można tam kierować ludzi zainteresowanych adopcją Mrozika

Tydzien temu dzwoniła Pani zainteresowna Boniem ,dziś też dzwoniła powiedzialam ze Bronek jest chory ma zadzwonic w piątek .Jak Broniu stanie jako tako na nogi będę z Panią załatwiac formalności "papierowe".

Prosze pamietajcie o pędzlowaniu Kozaka .JUtro biorę go do kapieli :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lut 10, 2012 20:12 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

hidi pisze:Niestety nie mam aparatu, więc na lepsze zdjęcia marne szanse :(

ale ja mam piekne foto przy lampie tylko tyle sie dzieje ze czekam z nim jak nie bedzie o czym pisac zeby nasz watek ciagle zyl ;)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pt lut 10, 2012 20:13 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

jak Mysiorek Martuś ?
MIKUŚ

Post » Pt lut 10, 2012 20:20 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorotki!!

herzpl pisze:
hidi pisze:Niestety nie mam aparatu, więc na lepsze zdjęcia marne szanse :(

ale ja mam piekne foto przy lampie tylko tyle sie dzieje ze czekam z nim jak nie bedzie o czym pisac zeby nasz watek ciagle zyl ;)

a. to przy lampie, co jest na picassie? piękne :)

hidi

[poprzednia][następna]