Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 10, 2012 11:40 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.4

Lilianna J-wie pisze:Witamy cieplusio :1luvu:

czesc
dzis cos zimno jest
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lut 10, 2012 11:45 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.4

Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:Obrazek
Karola Fifi wygląda bosko :P :1luvu: i to jest stój odpowiedni dla takiego gościa :)

hejka
widze ze dalej tworzysz :D rób rób a sie wprawisz :D jak co to pytaj
a co do Filipa to ładenmu we wszystkim dobrze :D

Tak Filip ładny chłopaczek i mu pewnie we wszystkim jest ładnie :1luvu: Tworzę by nie wyjść z wprawy :) i by było co wklejać bo gify się kończą :mrgreen: Będę pamiętać by zapytać jak więcej dodawać do ruchomych obrazków bo czas to już wiem jak zmienić :ok: DZIĘKI :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt lut 10, 2012 12:54 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.4

Karolek(ona) pisze:
Myszolandia pisze:Obrazek

Dobry - popołudniowa zmiana czy ferie

buhaha,chwilowe ferie :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lut 10, 2012 12:55 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.4

Karolek(ona) pisze:Dobra pokaże wam co wymyśłiłam na ten bal przebierańców i Filip dał sie w to ubrać bez żadnych krzyków - baaa zaraz kolezanka podleciała, żeby jej dał jeden pistolet (dobrze że mu dałam 4 sztuki:P )

Obrazek

było pary kowboji w kupnych strojach ale on by mi tego nie założył za chiny z tymi frędzlami

ale fajoski :)
Pitek w żłobie ma bal 13-tego i zostaje nam strój supermana,bo księciunio oprócz czapki zimowej nic sobie nie pozwala założyć na głowę,z wyjątkiem tego co sobie sam na nią wsadzi
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lut 10, 2012 13:08 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.4

Ja mam kupiony rok temu kombinezon kierowcy rajdowego czerwony ale nie dal go ubrac, mial jeszcze czapke z daszkkiem ferrari ale mu ukradli w przedszkolu.
ten kombinezon moze opchne na jakim bazarku, bedzie na cos na pchły bo juz nie wiem jak to wytepic dziadostwo ani za co
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pt lut 10, 2012 13:52 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.4

Cześć. Filipek cudnie wygląda! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 10, 2012 15:44 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.4

kalair pisze:Cześć. Filipek cudnie wygląda! :D

Cześć
kamizelke ma na sobie cały czas, popsuli mi gwiazde na czapce :P

Karolek(ona)

Post » Pt lut 10, 2012 16:02 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.4

Karolek(ona) pisze:Dobra pokaże wam co wymyśłiłam na ten bal przebierańców i Filip dał sie w to ubrać bez żadnych krzyków - baaa zaraz kolezanka podleciała, żeby jej dał jeden pistolet (dobrze że mu dałam 4 sztuki:P )
było pary kowboji w kupnych strojach ale on by mi tego nie założył za chiny z tymi frędzlami

Bo Filip to nie kowboj byle jaki tylko szeryf przecież, to co się będzie we frędzle ubierał.
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Pt lut 10, 2012 16:04 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.4

ewka63 pisze:

Bo Filip to nie kowboj byle jaki tylko szeryf przecież, to co się będzie we frędzle ubierał.

najważniejsze, że jemu sie podobało
mnie tam szkoda kasy na nowy strój, bo to tylko na raz jest, drugi raz dzieciak sobie nie da włożyć. I to juz nie chodzi tylko o cene (od70zl w góre, czy 25 za wypożyczenie) ale za ten fakt że to jest na raz. Szkdoa kasy na to

Karolek(ona)

Post » Pt lut 10, 2012 16:59 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.4

Karolek(ona) pisze:
ewka63 pisze:

najważniejsze, że jemu sie podobało
mnie tam szkoda kasy na nowy strój, bo to tylko na raz jest, drugi raz dzieciak sobie nie da włożyć. I to juz nie chodzi tylko o cene (od70zl w góre, czy 25 za wypożyczenie) ale za ten fakt że to jest na raz. Szkdoa kasy na to

Pewnie że szkoda kasy,byle mieć dobry pomysł,który jak widać się bardzo udał :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt lut 10, 2012 18:21 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.4

Hello!!! Ależ Filip uroczo wygląda, ogólnie słodziak z niego :oops: Strój rewelacyjny, naprawdę!!! Frędzli też bym nie założyła, jakieś 10 lat temu to nosiłam jeansy z frędzlami, teraz jak o tym pomyślę to mi wstyd :oops: Uwielbiam też te przedszkolne szafeczki na worki, buty i tym podobne...Taki mam sentyment no :wink:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pt lut 10, 2012 19:35 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.4

a czemuż to tamtego wątku jeszcze nie zamknęli?? tak z ciekawości pytam :) ja też lubię te worki na buty :) a sentyment to mam do zbyt wielu rzeczy. łech.
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Pt lut 10, 2012 21:14 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.4

joszko89 pisze:Hello!!! Ależ Filip uroczo wygląda, ogólnie słodziak z niego :oops: Strój rewelacyjny, naprawdę!!! Frędzli też bym nie założyła, jakieś 10 lat temu to nosiłam jeansy z frędzlami, teraz jak o tym pomyślę to mi wstyd :oops: Uwielbiam też te przedszkolne szafeczki na worki, buty i tym podobne...Taki mam sentyment no :wink:

szafeczki im wymieniaja właśnie na nowe, do tych jeszcze nie doszli :D

Karolek(ona)

Post » Pt lut 10, 2012 21:15 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.4

Ederlezi pisze:a czemuż to tamtego wątku jeszcze nie zamknęli?? tak z ciekawości pytam :) ja też lubię te worki na buty :) a sentyment to mam do zbyt wielu rzeczy. łech.

bo musiałabym o to poprosić albo jakbyśmy w nim nadal pisali to sami by zamkli - duzo wątków jest nie zamkniętych i puki ich nie ruza nikt jest ok :P

Karolek(ona)

Post » Pt lut 10, 2012 21:39 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.4

Bo jak nikt nie rusza, to spadają daleeeko. :wink:
Karola. masz nieaktualny link. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]