Lilianna J-wie pisze:Witamy cieplusio
czesc
dzis cos zimno jest
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilianna J-wie pisze:Witamy cieplusio
Karolek(ona) pisze:vailet pisze:
Karola Fifi wygląda bosko![]()
i to jest stój odpowiedni dla takiego gościa
hejka
widze ze dalej tworzyszrób rób a sie wprawisz
jak co to pytaj
a co do Filipa to ładenmu we wszystkim dobrze
Karolek(ona) pisze:Dobra pokaże wam co wymyśłiłam na ten bal przebierańców i Filip dał sie w to ubrać bez żadnych krzyków - baaa zaraz kolezanka podleciała, żeby jej dał jeden pistolet (dobrze że mu dałam 4 sztuki:P )
było pary kowboji w kupnych strojach ale on by mi tego nie założył za chiny z tymi frędzlami
kalair pisze:Cześć. Filipek cudnie wygląda!
Karolek(ona) pisze:Dobra pokaże wam co wymyśłiłam na ten bal przebierańców i Filip dał sie w to ubrać bez żadnych krzyków - baaa zaraz kolezanka podleciała, żeby jej dał jeden pistolet (dobrze że mu dałam 4 sztuki:P )
było pary kowboji w kupnych strojach ale on by mi tego nie założył za chiny z tymi frędzlami
ewka63 pisze:Karolek(ona) pisze:Dobra pokaże wam co wymyśłiłam na ten bal przebierańców i Filip dał sie w to ubrać bez żadnych krzyków - baaa zaraz kolezanka podleciała, żeby jej dał jeden pistolet (dobrze że mu dałam 4 sztuki:P )
Bo Filip to nie kowboj byle jaki tylko szeryf przecież, to co się będzie we frędzle ubierał.
Karolek(ona) pisze:ewka63 pisze:Karolek(ona) pisze:Dobra pokaże wam co wymyśłiłam na ten bal przebierańców i Filip dał sie w to ubrać bez żadnych krzyków - baaa zaraz kolezanka podleciała, żeby jej dał jeden pistolet (dobrze że mu dałam 4 sztuki:P )
Bo Filip to nie kowboj byle jaki tylko szeryf przecież, to co się będzie we frędzle ubierał.
najważniejsze, że jemu sie podobało
mnie tam szkoda kasy na nowy strój, bo to tylko na raz jest, drugi raz dzieciak sobie nie da włożyć. I to juz nie chodzi tylko o cene (od70zl w góre, czy 25 za wypożyczenie) ale za ten fakt że to jest na raz. Szkdoa kasy na to
joszko89 pisze:Hello!!! Ależ Filip uroczo wygląda, ogólnie słodziak z niegoStrój rewelacyjny, naprawdę!!! Frędzli też bym nie założyła, jakieś 10 lat temu to nosiłam jeansy z frędzlami, teraz jak o tym pomyślę to mi wstyd
Uwielbiam też te przedszkolne szafeczki na worki, buty i tym podobne...Taki mam sentyment no
Ederlezi pisze:a czemuż to tamtego wątku jeszcze nie zamknęli?? tak z ciekawości pytamja też lubię te worki na buty
a sentyment to mam do zbyt wielu rzeczy. łech.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 75 gości