5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 09, 2012 11:25 Re: 5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

No i kiedyś gdzieś pisałam, że domek to loteria. Wszystko wychodzi w praniu. Tym razem domek okazał się nietrafiony.
Samo państwo sympatyczni, ale cóż.

22 lutego mój brat ma kotkę zabrać, ale mama myśli, żeby jechać do Żyrardowa wcześniej, bo boimy się o stan kotki, jeśli tam dłużej zostanie, a ja podjęłam decyzję, że w ostatecznym rozrachunku kotka trafi do mnie. Tą nową kotkę z działki też chcę zabrać do siebie, wtedy będę miała 3 kocice, które chyba nie będą ze sobą walczyć :?

Gdy będą gotowe do adopcji, to wtedy będę szukała im domki. Lusi będzie teraz na pewno potrzebować masę czasu :(

Mam nadzieję, że Fifi już dobrze u Edytki, i że nie podsikują więcej. :|
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Czw lut 09, 2012 15:17 Re: 5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

witam witam
U nas już wszystko dobrze kotki bardzo chcą wyjść na dwór ale jeszcze się boje że mogą mi gdzieś uciec ,postanowiłam że kupie jutro smycze i będe je wyprowadzać na smyczy koło domu .Fifi już bardziej dzielna nie boi się już tak domowników a Feluś tego jest wszędzie pełno wszędzie wlezie i wszystko musi zobaczyć . :D :D Tak więc wszystko jest ok.Pozdrawiamy :ryk:

edyta7151

Od: Nie sty 29, 2012 9:57

Post » Czw lut 09, 2012 15:34 Re: 5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

olafen pisze:No i kiedyś gdzieś pisałam, że domek to loteria. Wszystko wychodzi w praniu. Tym razem domek okazał się nietrafiony.
Samo państwo sympatyczni, ale cóż.

22 lutego mój brat ma kotkę zabrać, ale mama myśli, żeby jechać do Żyrardowa wcześniej, bo boimy się o stan kotki, jeśli tam dłużej zostanie, a ja podjęłam decyzję, że w ostatecznym rozrachunku kotka trafi do mnie. Tą nową kotkę z działki też chcę zabrać do siebie, wtedy będę miała 3 kocice, które chyba nie będą ze sobą walczyć :?
Gdy będą gotowe do adopcji, to wtedy będę szukała im domki. Lusi będzie teraz na pewno potrzebować masę czasu :(

Mam nadzieję, że Fifi już dobrze u Edytki, i że nie podsikują więcej. :|

No nie wiem, moje 4 seniorki całe życie żyją razem ale się nie znoszą i przy każdej okazji tak się tłuką że aż krew tryska... :roll:

edyta7151 pisze:witam witam
U nas już wszystko dobrze kotki bardzo chcą wyjść na dwór ale jeszcze się boje że mogą mi gdzieś uciec ,postanowiłam że kupie jutro smycze i będe je wyprowadzać na smyczy koło domu .Fifi już bardziej dzielna nie boi się już tak domowników a Feluś tego jest wszędzie pełno wszędzie wlezie i wszystko musi zobaczyć . :D :D Tak więc wszystko jest ok.Pozdrawiamy :ryk:

super :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw lut 09, 2012 16:38 Re: 5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

jasia0245 pisze:Ciągłe zmiany i wożenie kota jest dla nich ogromnym stresem. Wiem po mojej Sisi co ona przeżyła, chociaż nie przychodzi do mnie na kolanka to wiem, że kiedyś przyjdzie. Na wszystko potrzeba czasu, każdy kotek jest inny. :lol:

moja poprzednia koteczka potrzebowała aż 6-ciu lat ale 2 miała już typowo kolankowe :1luvu:

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30

Post » Czw lut 09, 2012 18:26 Re: 5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

edyta7151 pisze:witam witam

Felus tak, on musi wszystko powąchać, wszystkiego spróbować - to jest dokładnie on. Fifi jest mniej nachalna, ale gdy kocha, to całą sobą. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja do wiosny wstrzymałabym się w wyjściem na dwór. Chociaż w ogóle bym się na tym dworem zastanowiła. Chyba ,faktycznie, że tylko na tej smyczy, ale tak, to bym się bała. Felek jest za duży zwiedzacz, on może wyjść za daleko, a wtedy też Fifi za nim i mogą się zgubić.

olafen

Post » Czw lut 09, 2012 19:01 Re: 5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

beateczka pisze:
jasia0245 pisze:Ciągłe zmiany i wożenie kota jest dla nich ogromnym stresem. Wiem po mojej Sisi co ona przeżyła, chociaż nie przychodzi do mnie na kolanka to wiem, że kiedyś przyjdzie. Na wszystko potrzeba czasu, każdy kotek jest inny. :lol:

moja poprzednia koteczka potrzebowała aż 6-ciu lat ale 2 miała już typowo kolankowe :1luvu:

Moja Citka lubi, żeby ją głaskać , wyczesywać, ale na kolana nigdy specjalnie nie lubiła, ale w sumie dobrze. Takie 13 kilo, to nie lada ciężarek :)
W nocy kładzie mi na nogach swoje przednie łapki, i już odczuwam dyskomfort, bo mi nogi drętwieją.
Feluś i Fifi przytulali się ładnie, nie na mnie kładli ale obok, wciskając w mój brzuch albo tył kolan 8O

olafen

Post » Czw lut 09, 2012 19:08 Re: 5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

Rudzik i Stilka kładą się na nóżki. Coś tam chyba się dzieje bo zawsze wieczorem tak dziwnie bolą mnie tam kości :?

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30

Post » Pt lut 10, 2012 17:34 Re: 5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

Olu gdybyś miała dzisiaj w domku kotka -chłopca to mam chętną młodą znajomą. Bardzo chce kotka czarnego lub takiego jak Dżeruś. :1luvu: :1luvu: Oczywiście oswojonego takiego kolankowego.
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pt lut 10, 2012 18:10 Re: 5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

Kocurek jest tylko jeden - Oruś, ale on biały w bure plamki. Najlepiej porozmawiać z mamą, bo ja mogę pojechać po koty, pojechałabym po Lusi wtedy.

olafen

Post » Pt lut 10, 2012 18:12 Re: 5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

A czy masz jego zdjęcie??On ma mniej białego jak Feluś??
Obrazek

jasia0245

Post » Pt lut 10, 2012 18:15 Re: 5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

Jeśli chodzi o Orusia porozmawiaj z moją mamą :wink:
http://tablica.pl/oferta/ori-i-sara-szu ... DIg4x.html

Tu są zdjęcia Orusia i Sarenki :)

olafen

Post » Pt lut 10, 2012 18:29 Re: 5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

Ładny ten Oruś, ale by musiała ta osoba go widzieć. Czy on to jedno oczko ma nadal chore, czy juz wygojone bo na str 53 jest Oru s i te oczko mu łzawi i jest troszkę mniejsze. :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Pt lut 10, 2012 18:37 Re: 5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

Nie wiem, trzeba pytać mamę. Myślę, ze bardzo pomogło by szczepienie, ale obecnie mamy w planach sterylki, 3 kocic, bo marzec...........

olafen

Post » Pt lut 10, 2012 19:12 Re: 5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

Dzwonię ale ciągle jest tam zajęte. Jeszcze raz zadzwonię/
Obrazek

jasia0245

Post » Pt lut 10, 2012 19:33 Re: 5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

Funia

Obrazek

Obrazek