DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 10, 2012 14:28 Re: DT Smarti 8 ......

Jus - ale ja nie mówię o takim wychowaniu jaki robi kocia mama i Ty/Wy zrobiłaś/biliście! Przecież sama uczyłam moje koty nie gryzienia rąk, nie polowania na moje stopy itp.
jak sama piszesz - Gucio wchodzi na stół ale schodzi.
Ja mam na mysli ściśle sytuacje i ludzi ktorzy są przekonani, ze wytresują kota jak psa i że sytuacja "Gucio wchodzi ale schodzi gdy powiem coś tam" w ogole nie wchodzi w grę.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lut 10, 2012 15:38 Re: DT Smarti 8 ......

Marzenia11 pisze:Jus - ale ja nie mówię o takim wychowaniu jaki robi kocia mama i Ty/Wy zrobiłaś/biliście! Przecież sama uczyłam moje koty nie gryzienia rąk, nie polowania na moje stopy itp.
Ja mam na mysli ściśle sytuacje i ludzi ktorzy są przekonani, ze wytresują kota jak psa i że sytuacja "Gucio wchodzi ale schodzi gdy powiem coś tam" w ogole nie wchodzi w grę.

biliście koty 8O 8O 8O 8O podam Was do animalsów :!: :mrgreen: :ryk:

a z domku Mozarta :

Dzien dobry,
Mozart wykazuje już zainteresowanie drzwiami, ale można go łatwo przekonać by od nich odszedł :)
W nocy dał mi mały koncercik, oznajmiając że korzysta z kuwety i że coś by przegryzł. Wstałam, sypnęłam kilka ziarnek karmy (ile ważył w lecznicy?) i poszłam spać - już później nie było problemu.
Poza tym to jest miły tulak, śpi ze mną część nocy a część na parapecie.
Myślę, że jak się przyzwyczai to nie będzie z nim większych problemów.
Z ciekawostek- pierwszy kot, którego ja widziałam, który myje się dwiema łapami jednocześnie :)
Co do jego przyjaźni z psem - wczoraj wieczorem mama dała kawałek pączka psu (pomijam fakt, że psy nie powinny słodyczy, ale Borys nieczęsto dostaje), gdy Mozart zauważył ruszył w stronę Borysa i pączka, a pies czym prędzej porzucił rarytas i uciekł w drugi kąt mieszkania. Mozart podszedł, posmakował i odszedł. Jednym słowem jest małym terrorystą ;)
Wystarczy, że idzie w stronę psa, to Borys ucieka. Zobaczymy co będzie za kilka tygodni.
pozdrawiamy
Lidzia & Mozart

:D :D :D :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lut 10, 2012 15:56 Re: DT Smarti 8 ......

smarti pisze:
Marzenia11 pisze:Jus - ale ja nie mówię o takim wychowaniu jaki robi kocia mama i Ty/Wy zrobiłaś/biliście! Przecież sama uczyłam moje koty nie gryzienia rąk, nie polowania na moje stopy itp.

biliście koty 8O 8O 8O 8O podam Was do animalsów :!: :mrgreen: :ryk:

Nooo trzaskaliśmy aż doopa puchła :ryk: biliśmy, a raczej trzaskaliśmy koty po uchu i ogonie 8) Jesteście w stanie sobie to wyobrazić jak to musiało wyglądać? :mrgreen: Chodzą jak w zegareczku :D
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt lut 10, 2012 16:46 Re: DT Smarti 8 ......

ja też dzisiaj trzansęłam Diega w pusszszszysty ogon jak chciał bić Figę tak że o mało ... zębów nie wybiłam...-sobie oczywiście :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt lut 10, 2012 17:14 Re: DT Smarti 8 ......

8O jestem oburzona tym, co piszecie!

żartowałam! :mrgreen:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pt lut 10, 2012 19:13 Re: DT Smarti 8 ......

:mrgreen: :ryk:

widziałam je :kotek: :kotek:
są prześliczne a jedna to wypisz wymaluj jak moja Lafirynda !!

Marzenia-gdzie będziemy o nich pisać?

smarti

Post » Pt lut 10, 2012 20:35 Re: DT Smarti 8 ......

smarti pisze::mrgreen: :ryk:

w wątku ich dt :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

żartowałam :mrgreen: - ich dt nie ma wątku więc jeśli pozwolisz mogę pisać o nich u Ciebie :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lut 10, 2012 21:05 Re: DT Smarti 8 ......

Marzenia11 pisze:
smarti pisze::mrgreen: :ryk:

w wątku ich dt :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

żartowałam :mrgreen: - ich dt nie ma wątku więc jeśli pozwolisz mogę pisać o nich u Ciebie :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

no bo nie wiem czy Ty u siebie..no wiesz 8)
więc tak jak chcesz tak zrobimy 8)

no i ta pani co Ci mówiłam prosi o foty :kotek: :kotek:

no i pyta się dlaczego nie chłopaczki 8O ..no tego nie umiałam jej wytłumaczyć :ryk:

smarti

Post » Pt lut 10, 2012 21:13 Re: DT Smarti 8 ......

ja nie jestem dt :smokin: :smokin: :smokin: więc wąteczku nie mam. Poza tym nie u mnie one są na dt więc wiesz... :mrgreen:
cuda jednym słowem, dwa cuda ze szczytna :ryk: :ryk: :ryk: kolejne :D ja chyba zwariowałam, nie, nie "chyba" - na pewno mi odbija - załatwiam dt podczas gdy mnie wywalają z wątków i oblewaja pomyjami że niby kotom szkodzę... fszystko przez Ciebie smartinku, te Wasze :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: jednak na glowę szkodzi czego Ty i ja jestesmy dobitnym dowodem :mrgreen:

tak więc za zdrówko :piwa: :piwa: :piwa: i za domki :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

Post » Pt lut 10, 2012 21:20 Re: DT Smarti 8 ......

Ja bardzo dziękuję za każde uratowane i urządzone kocie życie

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pt lut 10, 2012 21:25 Re: DT Smarti 8 ......

wat pisze:Ja bardzo dziękuję za każde uratowane i urządzone kocie życie

uratowane kocie dwa życia pewnie demolują dt.... aż strach się dowiedzieć :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Pt lut 10, 2012 21:31 Re: DT Smarti 8 ......

no właśnie przyszedł pan doktor-ten wiesz.. "bez papierów" :ryk:
oczywiście nie wytrzymał i już u nich był :lol:
powiedział że cudne,że wcale się go nie bały, że mają świeżba a poza tym są ok.
czy chcesz żeby im odmierzył i zadał na świeżba w karczki czy miały?

zaklina się pan doktor na wszystkie świętości że dobrze zamknął ale przykazałam panu doktorowi absolutnie bezwzględnie sprawdzić jak wróci :evil: bo gdzie my póżniej pijane koty będziemy wyłapywać :ryk:

taraz pan doktor popija herbatkę z rumkiem bo przyjechał do mnie na rowerze i zmarzł deczko :ryk: :ryk: :ryk:

jak tak spojrzeć na to z boku to wszyscy jesteśmy świrnięci :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Pt lut 10, 2012 21:48 Re: DT Smarti 8 ......

smarti - grunt to konsękfffencja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nie wszyscy sa świrnięci tylko Ci co nagrody w Twych końkursach wygrywają :ryk: :ryk: :ryk:

a parka ze Szczytna w środę 8 lutego dostała fiprex i została zaszczepiona (wiesz, profilaktycznie...) i jest na unidoxie, ktorego im dzisiaj nie wcisnęłam bo nie mogłam bandy złapać , więc przerwa w antybiotyku łan dzień będzie.
Więc jak można to poproszę na karczycho na gada świerzba im podać coś skutecznego, ale nie wiem czy dzisiaj bo jak pan Dr K po rumku do nich wejdzie to ja w zamknięte potem drzwi nie uwierzę :ryk: :ryk: :ryk: a kuwetka była? wiesz moze? :roll:

Marzenia11

Post » Pt lut 10, 2012 22:24 Re: DT Smarti 8 ......

nie wiem nic więcej.
dziś im zada i uszy wyczyści bo on niepijący to dużo nie wypił :D

smarti

Post » Sob lut 11, 2012 8:04 Re: DT Smarti 8 ......

Hejka z rana :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]