Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
myrzapl pisze:Wróciliśmy z Kermisiem z Boliłapki, dostał znowu antybiotyk na kolejne 10 dni, poszedł mocz na badania. Może to głupio zabrzmi, ale mam nadzieję, że to jego sikanie to wynik jakiejś choroby... no bo nie widzę perspektyw na adopcję sikającego wszędzie kota, nawet tak kochanego jak Kermit.
*anika* pisze:myrzapl pisze:Wróciliśmy z Kermisiem z Boliłapki, dostał znowu antybiotyk na kolejne 10 dni, poszedł mocz na badania. Może to głupio zabrzmi, ale mam nadzieję, że to jego sikanie to wynik jakiejś choroby... no bo nie widzę perspektyw na adopcję sikającego wszędzie kota, nawet tak kochanego jak Kermit.
Czasem jest też tak, że kot sika wszędzie dlatego że nie może znieść obecności innych kotów. Masz koty, prawda? Może on potrzebuje domu, gdzie będzie sam jeden?
myrzapl pisze:*anika* pisze:myrzapl pisze:Wróciliśmy z Kermisiem z Boliłapki, dostał znowu antybiotyk na kolejne 10 dni, poszedł mocz na badania. Może to głupio zabrzmi, ale mam nadzieję, że to jego sikanie to wynik jakiejś choroby... no bo nie widzę perspektyw na adopcję sikającego wszędzie kota, nawet tak kochanego jak Kermit.
Czasem jest też tak, że kot sika wszędzie dlatego że nie może znieść obecności innych kotów. Masz koty, prawda? Może on potrzebuje domu, gdzie będzie sam jeden?
No właśnie nie ma innych kotów... była jeszcze jedna kicia z Korabiewic, ale pojechała do DS, od tamtego czasu nic się nie zmieniło niestety.
meksykanka pisze:Hihihihi
to jak się wyadoptuje... to będzie kolejny kociasty na DT do Białegostoku jechał?![]()
Taka szczęśliwa ręka![]()
Może juz transport organizować?
_ogonek_ pisze:Takko w końcu jest zarezerwowany dla dziewczyny od klauduski czy nie?
Aleba pisze:Kotka nr 7 podstępnie zmieniła płeći okazała się kocurem.
monia3a pisze:Ponarzekałam troszkę i wczoraj jak na zawołanie zawdzonia do mnie całkiem sensowna babka
Umówiłyśmy się na sobotę na wizytę i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Proszę o kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 163 gości