vega013 pisze:genowefa pisze:klauduska pisze:głosujemy na Macieja Czajkę :D !
Nie. Nie głosujemy,
A na kogo głosujemy?
Na panią profesor

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nie. Nie głosujemy,
A na kogo głosujemy?
Amica pisze:Femka pisze:natomiast nie podlega dyskusji, że jako wet, dr Czajka nie ma żadnego obowiązku zajmować się kotami fundacyjnymi
Femko, doktor nie zajmuje się kotami fundacyjnymi w czynie społecznym, to jego pacjenci i podstawa jego działalności zawodowej
jopop pisze:ciach....A u nas standard - DT pękają w szwach, a dług w lecznicy nie daje nam spać po nocach. Dotacji nie mamy, bo za krótko działamy (dopiero od przyszłego roku możemy próbować).
ciach...
Nie. Nie głosujemy,
A na kogo głosujemy?
kota7 pisze:Mnie ni ziębi, ni grzeje ten konkretny doktor, nie znam ani jego, ani jego działalnościdoktor, ale tak sobie myślę, że lekarze, którzy dają nam rabaty, mogliby sobie często za kasę, o którą nam pomniejszają koszty leczenia, po kilku latach współpracy kupić niezłą brykę. Więc Twoje słowa są niesprawiedliwe nieco w stosunku do takich wetów. Oni rezygnują z części zysku, który spokojnie mogliby sobie włożyć do kieszeni.
Z ciekawości: Ile kosztuje w Warszawie sterylizacja kotki/kocura?
kota7 pisze:..., ale tak sobie myślę, że lekarze, którzy dają nam rabaty, mogliby sobie często za kasę, o którą nam pomniejszają koszty leczenia, po kilku latach współpracy kupić niezłą brykę....
anna57 pisze:Czy ten dr Czajka kiedyś nie był członkiem forum?![]()
Czy mnię się coś miesza...
Edit. nick zalatany-to on?
anna57 pisze:Czy ten dr Czajka kiedyś nie był członkiem forum?![]()
Czy mnię się coś miesza...
Edit. nick zalatany-to on?
mgj pisze:Ale wiesz chyba, ze taki sam zysk mozna osiągnąć dwoma zasadniczo różnymi (oraz całą gamą form pośrednich) sposobami:
1. zdzierając słono z kilku osób
2. obniżyć koszty i mieć więcej pacjentów. A fundacja robi reklamę i nagania klientów za darmo, więc liczba pacjentów jeszcze sie zwiększa.
Poza tym nie bądź naiwna. Te ceny, które się płaci są tak napompowane, że nawet jak wet da jakis rabat, to i tak zostanie całkiem sporo.
Co innego np. praca charytatywna w schronisku
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, Google [Bot], kasiek1510 i 1199 gości