DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 08, 2012 19:23 Re: DT Smarti 8 ......

:piwa: :piwa: :piwa: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lut 08, 2012 19:33 Re: DT Smarti 8 ......

No to :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 09, 2012 10:52 Re: DT Smarti 8 ......

...z domu Kałbojsika/Maciunia vel Mozarta :D : Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Dzień dobry,
Mozart nadal zachowuje się NORMALNIE (czekam aż ujawni się ten szatan w nim ;) . Je, śpi (już ma swoje miejsce - wybrał parapet, który jest nad grzejnikiem), bawi się, miauczy sporadycznie, np. jak mi zrzucił kurtkę z szafki. Psa się już prawie nie boi, ale za to pies jego. Mogą normalnie przebywać w swoim towarzystwie, co jest dużym plusem :)
Koty się boją Mozarta, a on traktuje zwierzaki dosyć obojętnie. Mam nadzieję, że z czasem koty się do niego przyzwyczają, na razie był tylko raz na dole u nich, bo to dosyć mocno przeżyły i nie chcemy ich narażać na stres.
Aaaaaa, mamy pierwsze siedzenie na kolankach za sobą - spał u mnie kilka minut :) Jak się całkiem do mnie przyzwyczai to może częściej będzie łaskawy :)
Poza tym to jest ornitologiem z zamiłowania, jak to koteczki - podziwia ptaszki i na nie "szczeka".
Nie ma problemów z moim wychodzeniem, sprawdzałam czy płacze pod drzwiami- ubrałam się, wyszłam, wróciłam za minutę - Mozart leżał na oknie, wyszłam. Wróciłam za jakiś czas Mozart leżał na parapecie i wstał się przywitać. Trochę go do drzwi ciągnie, ale na razie nie będę mu pokazywać korytarza, niech się z moim mieszkaniem zaprzyjaźni.
W kuwecie już nie sypie, więc może problem nie polegał na jej wielkości, tylko na tym, że musiał się z nią zapoznać.
Na razie tyle newsów, jakby były jakieś pytania, to chętnie odpowiem :)
Pozdrawiamy serdecznie
Lidzia & Mozart

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw lut 09, 2012 11:00 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lut 09, 2012 11:00 Re: DT Smarti 8 ......

extra :D :D :D :D :D :D było warto zabrać Maciusia vel Kałbojsika vel Mozarta - on sie po prostu zachowuje zgodnie z imieniem :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lut 09, 2012 11:01 Re: DT Smarti 8 ......

Superzasto! :piwa: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 09, 2012 11:01 Re: DT Smarti 8 ......

ludzie normalni to i kot normalny :D :kotek: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Czw lut 09, 2012 11:06 Re: DT Smarti 8 ......

smarti pisze:ludzie normalni to i kot normalny :D :kotek: :ok: :ok: :ok:

dokładnie identycznie sobie pomyslałam czytając posta. :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lut 09, 2012 13:26 Re: DT Smarti 8 ......

No więc tak-Marzenia-jakie kotki mają ogł , jakim potrzebujecie z Adamem nowe foty?

bo Pani od Kulki,niby taka zakochana ,ucichła, Gimli-niby już Luis a kibluje póki co w zawieszeniu.
Aż dziś w nocy miałam koszmary że mi koty w ogóle nie idą i siedzą mi bez potrzeby i tracą czas..naprawdę-to akurat jest bardzo dołujące w "tej branży"- niby koty zdrowe ,piękne a się marnują.
i po pierwsze-zajmują miejsce innym które może gdzieś umierają z braku miejsca, a po drugie same one mogą w końcu popaść w chorobę z powodu "zastania się" w dt tak jak np Ciumolek..jednak tu też są jakieś tam tarcia,jakieś stresy-teraz np odkąd jest Gimli boję się o Figę którą tłucze zapamiętale Diego aby chyba popisac się przed Gimlim..
i jakby to się przedłużało to Fidze w permanentnym stresie-tylko patrzeć jak uaktywni się Fip albo inne świństwo a dla Diego siedzenie w klatce wyłącznie "za karę" też dobre nie jest.

bo jak wiadomo moga śmigać natentychmiast Nesca,Pedzia, Kulka, Funio, Gimli i Filemon a w przedsionku do szczęścia już tuptają Śnieżka, Zozi i Figa.

Po tych kotach wręcz fizycznie to widać jak bardzo potrzebują domu,miziania i stwierdzonego notarialnie prawa własności do swojego konkretnego czlowieka :roll:
Ostatnio edytowano Czw lut 09, 2012 21:39 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Czw lut 09, 2012 13:36 Re: DT Smarti 8 ......

Nesci i Pedzi fot to niemal w ogóle nie ma, to rób :P

I Gimlemu lepsze, bo te mogą być jednak za słabe.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 09, 2012 13:41 Re: DT Smarti 8 ......

Za każdym razem jak tu wchodzę, to jestem kilkanaście stron w du&^% 8O

Smarti, czy ja bym mogła prosić na maila te nowe, śliczne zdjęcia w normalnym rozmiarze?

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw lut 09, 2012 15:13 Re: DT Smarti 8 ......

co to znaczy w normalnym rozmiarze???

a Gimliego nieładne 8O :oops: 8O

smarti

Post » Czw lut 09, 2012 15:19 Re: DT Smarti 8 ......

Wszystkie ładne i koty na nich prześliczne :D :ok: :ok:

No w takim rozmiarze, w jakim Kochana robicie. Oryginalnym, bo nie chce tych znaczków z forum! :P

Już kiedyś nieśmiało postulowałam, żeby może zamieszczać miniaturki, wtedy każdy z nas może sobie otworzyć te fotę i ściagnąć do siebie w oryginalnym rozmiarze. To ułatwia pracę robiącym ogłoszenia. Teraz jak rusza Grupa, to też by się przydało, bo na stronę www bedą potrzebne duże jpg :roll:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw lut 09, 2012 15:52 Re: DT Smarti 8 ......

łatwo powiedzieć trudniej zrobić :roll:

na miniaturkach koty brzydsze :mrgreen:
i ja umiem póki co tylko takie :D :roll:

smarti

Post » Czw lut 09, 2012 16:31 Re: DT Smarti 8 ......

smarti pisze:...oto Gimli :love: :love: :love:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Smarti z tych fot to tylko w dolnym rzędzie pierwsze z lewej i pierwsze z prawej jest dobre ;)
Reszta rozmazana, rozmyta, nie widać kota ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 09, 2012 18:04 Re: DT Smarti 8 ......

Szalony Kot pisze:
smarti pisze:...oto Gimli :love: :love: :love:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Smarti z tych fot to tylko w dolnym rzędzie pierwsze z lewej i pierwsze z prawej jest dobre ;)
Reszta rozmazana, rozmyta, nie widać kota ;)

8O 8O 8O no ładne rzeczy 8O

to jaki Ty masz towar skoro tu NIE WIDAĆ KOTA :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

[poprzednia][następna]