Aczkolwiek mam kilka zdjęc z serii "pączki nie rozłączki" - uwielbiam Violettę przez "V" i 2 "T" z Brzyduli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Małgosiu, teraz jest love - konkurs piękności. Zgłoś Ptysiaczki, może znowu zaczarują publiczośc, albo jak chcesz to ja mogę je zgłosić![]()
One sa takie cudne na tych zdjęciach
Malgosia Wroc pisze:Trochę mi zajęło dorwanie się do kompa, ale nadrabiam straty
Z racji wieku Ptysiaków i ich aktywności, bądź raczej NAD-AKTYWNOŚCIZdecydowana większośc zdjęć jest z serii "pościelowych"
![]()
![]()
![]()
Ty Ptysie usypiają![]()
A tu prawie zasnęły![]()
A tu zdjęcia pt. "W mieszkaniu jest TYLE miejsca, ale lepiej sie pocisnąć z Bratem na małym posłanku"
Tu ciut zmieniły pozę, aby wszystkie zdjęcia nie były identyczne![]()
![]()
Oczywiście nie może zabraknąć zdjęcia z serii "Kobieto zabierz ten aparat My tu próbujemy się WYSPAĆ"
a moje krzesło przy komputerze tez już jest okupowane, zresztą to jedno z najlepszych miejsc do spania wg Balbinki - aczkolwiek po jakimś tam czasie Ptyś zaczyna się pchać do niej...
A czasem nawet zgodnie uda się spać razem bez pchania się na siebie![]()
![]()
![]()
I to na razie tyleCiężko im zrobić zdjęcia jak się bawią, bo mój kompakt nie nadarza za Ptysiakami i jedyna możliwość to fotki jak śpią
![]()
![]()
jasdor pisze:Tu jest love wątek viewtopic.php?f=20&t=138699![]()
Myślę, że Prysiulki pasują tam bardzo. Zdjęcie im zrobić nie jest trudno, bo ciągle się kochają i przytulają.
ja1 pisze:A może do tych aktualnych zdjęć wybierzcie też ze dwa zdjęcia jak były młode. Wówczas wszyscy zobaczą, że to nie taka zwykła przelotna miłość, tylko miłość która trwa i trwa i trwa i trwa.
![]()
![]()
pozdr
Malgosia Wroc pisze:Trochę mi zajęło dorwanie się do kompa, ale nadrabiam straty
Z racji wieku Ptysiaków i ich aktywności, bądź raczej NAD-AKTYWNOŚCIZdecydowana większośc zdjęć jest z serii "pościelowych"
![]()
![]()
![]()
Ty Ptysie usypiają![]()
A tu prawie zasnęły![]()
A tu zdjęcia pt. "W mieszkaniu jest TYLE miejsca, ale lepiej sie pocisnąć z Bratem na małym posłanku"
Tu ciut zmieniły pozę, aby wszystkie zdjęcia nie były identyczne![]()
![]()
Oczywiście nie może zabraknąć zdjęcia z serii "Kobieto zabierz ten aparat My tu próbujemy się WYSPAĆ"
a moje krzesło przy komputerze tez już jest okupowane, zresztą to jedno z najlepszych miejsc do spania wg Balbinki - aczkolwiek po jakimś tam czasie Ptyś zaczyna się pchać do niej...
A czasem nawet zgodnie uda się spać razem bez pchania się na siebie![]()
![]()
![]()
I to na razie tyleCiężko im zrobić zdjęcia jak się bawią, bo mój kompakt nie nadarza za Ptysiakami i jedyna możliwość to fotki jak śpią
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości