ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 04, 2012 17:00 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Kicie sie nie pojawiaja, bo większość dnia jak przystało na Rasowe Dachowne.. SPIĄ :lol: :lol: :lol: a jak wracam do comu po pracy, szybko się z nimi witam, daję papu i.. gonie dalej 8) a to na basen, a to na siłownie i oczywiście do tego sauna 8) 8) 8) przy tych temperaturach to ABSOLUTNA pierwsza potrzeba :1luvu: :1luvu: a jak wracam to nawet kompa czasem nie chce mi się włączać, bawie się z Ptysiakami i idziemy spać.. a rano.. powtórka z rozrywki :wink:

Aczkolwiek mam kilka zdjęc z serii "pączki nie rozłączki" - uwielbiam Violettę przez "V" i 2 "T" z Brzyduli :ryk: :ryk: :ryk: Jak posprzątam mieszkanko, zrobie co nie co do szamania, tym razem sobie :D to postaram się wrzucić :)

Malgosia Wroc

Od: Nie lis 20, 2011 15:30

Post » Sob lut 04, 2012 17:27 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

ucaluj te slodkie pysiatka od nas koniecznie :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lut 05, 2012 11:37 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Cześć ciasteczka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Wto lut 07, 2012 21:53 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Trochę mi zajęło dorwanie się do kompa, ale nadrabiam straty :D

Z racji wieku Ptysiaków i ich aktywności, bądź raczej NAD-AKTYWNOŚCI :D Zdecydowana większośc zdjęć jest z serii "pościelowych" :ryk: :ryk: :ryk:

Ty Ptysie usypiają :wink:

Obrazek

A tu prawie zasnęły :wink:

Obrazek

A tu zdjęcia pt. "W mieszkaniu jest TYLE miejsca, ale lepiej sie pocisnąć z Bratem na małym posłanku :1luvu: "

Obrazek

Tu ciut zmieniły pozę, aby wszystkie zdjęcia nie były identyczne 8) 8)

Obrazek

Oczywiście nie może zabraknąć zdjęcia z serii "Kobieto zabierz ten aparat My tu próbujemy się WYSPAĆ"

Obrazek

a moje krzesło przy komputerze tez już jest okupowane, zresztą to jedno z najlepszych miejsc do spania wg Balbinki - aczkolwiek po jakimś tam czasie Ptyś zaczyna się pchać do niej...

Obrazek

A czasem nawet zgodnie uda się spać razem bez pchania się na siebie 8) 8) 8)

Obrazek

I to na razie tyle :) Ciężko im zrobić zdjęcia jak się bawią, bo mój kompakt nie nadarza za Ptysiakami i jedyna możliwość to fotki jak śpią :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Malgosia Wroc

Post » Wto lut 07, 2012 23:55 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Małgosiu, teraz jest love - konkurs piękności. Zgłoś Ptysiaczki, może znowu zaczarują publiczośc, albo jak chcesz to ja mogę je zgłosić :ok:
One sa takie cudne na tych zdjęciach :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lut 08, 2012 9:51 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

jasdor pisze:Małgosiu, teraz jest love - konkurs piękności. Zgłoś Ptysiaczki, może znowu zaczarują publiczośc, albo jak chcesz to ja mogę je zgłosić :ok:
One sa takie cudne na tych zdjęciach :1luvu:

Popieram też chętnie głosowałabym na te przesympatyczne kocie rodzeństwo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: "maluchy" są śliczne,te przytulaśne zdjęcia idealnie nadają się :D

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro lut 08, 2012 10:51 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Nie ma problemu - jeśli wiesz, gdzie ten konkurs jest :) Oczywiście jesli jakieś zdjęcie pasuje - to bierz, jeśli nie to może poszukam innego :) lub postaram się jak najszybciej zrobić inne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Malgosia Wroc

Post » Śro lut 08, 2012 11:06 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Tu jest love wątek viewtopic.php?f=20&t=138699 :1luvu:
Myślę, że Prysiulki pasują tam bardzo. Zdjęcie im zrobić nie jest trudno, bo ciągle się kochają i przytulają.

jasdor

Post » Śro lut 08, 2012 13:38 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Malgosia Wroc pisze:Trochę mi zajęło dorwanie się do kompa, ale nadrabiam straty :D

Z racji wieku Ptysiaków i ich aktywności, bądź raczej NAD-AKTYWNOŚCI :D Zdecydowana większośc zdjęć jest z serii "pościelowych" :ryk: :ryk: :ryk:

Obrazek

Obrazek

A tu zdjęcia pt. "W mieszkaniu jest TYLE miejsca, ale lepiej sie pocisnąć z Bratem na małym posłanku :1luvu: "

Obrazek

Obrazek

Oczywiście nie może zabraknąć zdjęcia z serii "Kobieto zabierz ten aparat My tu próbujemy się WYSPAĆ"

Obrazek

a moje krzesło przy komputerze tez już jest okupowane, zresztą to jedno z najlepszych miejsc do spania wg Balbinki - aczkolwiek po jakimś tam czasie Ptyś zaczyna się pchać do niej...

Obrazek

Obrazek

I to na razie tyle :) Ciężko im zrobić zdjęcia jak się bawią, bo mój kompakt nie nadarza za Ptysiakami i jedyna możliwość to fotki jak śpią :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Witajcie ciasteczka-ale UROSŁYŚCIE 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Śro lut 08, 2012 13:49 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Czeeeeeeść Ptysiątka :1luvu: :1luvu: :1luvu: Oglądam waszą LOVE :1luvu: i przeogromnie się cieszę, że nawet do głowy mi nie przyszło rozdzielać Was - serduszka wasze pikające popękałyby ..... Ale wyrosłyście, ale mordki wam się wydłużyły. Dalej się obejmujecie, dalej razem śpicie i mruczycie :ryk: Poprostu cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jak ja was KOCHAM :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Małgosia - koniecznie do LOVElowego :ryk: konkursu trzeba je zgłosić :ok:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Śro lut 08, 2012 15:46 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

jasdor pisze:Tu jest love wątek viewtopic.php?f=20&t=138699 :1luvu:
Myślę, że Prysiulki pasują tam bardzo. Zdjęcie im zrobić nie jest trudno, bo ciągle się kochają i przytulają.

Utrudnienie jest takie, że nauczyły się spać wtedy, gdy ja śpię lub wtedy gdy mnie nie ma :ryk: A popołudniami to rzadko teraz ucinają sobie drzemkę :) gdy widzą, że kładę się do łóżka max 5 min i są oba na łóżku hehe :wink: Najszybciej nowe zdjęcia będą w weekend, bo tyle godzin "na nogach" nie dają rady 8) 8) 8) może z tego co jest cos się wybierze :1luvu: tylko kogo zgłaszamy Ptysia, Balbinke czy oboje razem ?? - ale takiej dziedziny brak :? osobno trzeba głosić miłość Ptysia do balbinki a osobno Balbinki do Ptysia.. szkoda :( a mogła by być taka fajna konkurencja :?

Malgosia Wroc

Post » Śro lut 08, 2012 18:57 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Mi się zdaje, że wersja razem przejdzie. Ciocia Kociara się ta ten temat wypowie. Jeszcze chyba czas na zgłaszanie, to się zastanowimy. A z tych zdjęć, co już są można wybrać , wszystkie sa strasznie kochliwe :1luvu:

jasdor

Post » Śro lut 08, 2012 21:27 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

A może do tych aktualnych zdjęć wybierzcie też ze dwa zdjęcia jak były młode. Wówczas wszyscy zobaczą, że to nie taka zwykła przelotna miłość, tylko miłość która trwa i trwa i trwa i trwa.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: pozdr

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Śro lut 08, 2012 21:46 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

ja1 pisze:A może do tych aktualnych zdjęć wybierzcie też ze dwa zdjęcia jak były młode. Wówczas wszyscy zobaczą, że to nie taka zwykła przelotna miłość, tylko miłość która trwa i trwa i trwa i trwa.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: pozdr

:ok:

jasdor

Post » Śro lut 08, 2012 21:54 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Malgosia Wroc pisze:Trochę mi zajęło dorwanie się do kompa, ale nadrabiam straty :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ale sliiiiiiiiiiitaaaasssssssssnieeeeeeeeee :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: rozplynelam sie ogladajac te czulosci :1luvu:
tak, koniecznie moim zdaniem fotki na konkurs trzeba zglosic. Oczywiscie za zgoda Duzej szanownych Kociastych :)
Miedzy nami mowiac, nie zdziwilabym sie jakby Ptys znow zostal Misterem Miau :ryk: jestem pewna, ze mnostwo glosow zdobeda oboje, bo fanow tych kocich ciasteczek na miau jest od groma :1luvu: :1luvu: zmyram skarby za uszkami.

ps.kiedy wielki dzien "ciach ciach"? Czekam z niecierpliwoscia, by z calej sily trzymac kciuki, by wszystko bylo ok. :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]