OGROMNY 10 kg KOT w swoim nowym domku stałym

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 08, 2012 14:49 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro lut 08, 2012 14:50 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

mar9 pisze:
Liwia_ pisze:Tytuł może zmienić tylko założyciel wątku - czyli Justyna, pewnie to zrobi, jak tu dotrze.
Czyli w najgorszym razie do transportu brakuje 70 zł, ktoś jeszcze się dorzuci?

daję 30 zł

A jak to wszystko będzie przebiegało ? bo pierwszy raz korzystam z takiej pomocy :oops:
i nie wiem czy mam podać dane do ewentualnego przelewu? :oops:
Doradźcie. Teraz oglądam Allegro bo jest szansa na transporter dosć duży 50 cm długości 33 cm wysokości i tyle samo szerokości.
Myślę ze na Misia wystarczy a z przesyłką kosztowałby 50 złotych czyli taniej niż transportery na miejscu w Wadowicach gdzie
najtańszy jest wiklinowy za 60 złotych. Tylko muszę sie dowiedzieć czy by go wysłali od razu jak dziś zapłacę przelewem. :oops:
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Od: Pt lut 03, 2012 21:00

Post » Śro lut 08, 2012 14:53 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

Dostałam taką propozycje na fb(dałam tam ogł że szukacie transportu, i możliwy nawet zwrot kosztów paliwa)

Joanna Ch. Ja jadę w niedzielę Katowice - Kraków. Mogłabym wziąć kota, gdyby ktoś mógł go zawieźć dalej na trasie Kraków-Wadowice.

Spróbuję pogadać z Tż-em, odnośnie transporu kota, ale nic nie obiecuję i jak coś dopiero w sobotę.
Ostatnio edytowano Śro lut 08, 2012 14:58 przez CatAngel, łącznie edytowano 2 razy

CatAngel

Post » Śro lut 08, 2012 14:54 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

CatAngel pisze:http://www.carpooling.pl/?gclid=COW_z7_Cjq4CFVE8fAodEU58gQ Dajcie ogłoszenie tutaj

Szukałam i tutaj , ale nie ma przejazdu na tej trasie :( tylko Ruda Śląska -Katowice a to mi nie pomoze w niczym :(
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Post » Śro lut 08, 2012 14:59 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

CatAngel pisze:Dostałam taką propozycje na fb(dałam tam ogł że szukacie transportu)

Joanna Ch. Ja jadę w niedzielę Katowice - Kraków. Mogłabym wziąć kota, gdyby ktoś mógł go zawieźć dalej na trasie Kraków-Wadowice.

Spróbuję pogadać z Tż-em, odnośnie transporu kota, ale nic nie obiecuję i jak coś dopiero w sobotę.

Zahaczyła by ta osoba o schronisko w Rudzie? i skoro jedzie na Kraków to chyba przez Wadowice? czy jakąś inną trasą? proszę o szczególy? :oops:
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Post » Śro lut 08, 2012 15:01 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

wanilia03 pisze:
CatAngel pisze:Dostałam taką propozycje na fb(dałam tam ogł że szukacie transportu)

Zahaczyła by ta osoba o schronisko w Rudzie? i skoro jedzie na Kraków to chyba przez Wadowice? czy jakąś inną trasą? proszę o szczególy? :oops:

Z tego co wiem inną trasą(właśnie nie przez Wadowice) a odnośnie pytania czy by podjechała do Rudy, to napisała, że poprosiłaby Tż-a czy mogli by zabrać od razu ze schronu kota. Gdyby ktoś mógł jechać Kraków-Wadowice (w niedzielę) to transport (Ruda-Śląsk-Kraków) już jest w 90% właściwie to chyba nawet w 100&

CatAngel

Post » Śro lut 08, 2012 15:04 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

Myślę, że najlepiej byłoby poczekać na deklaracje - czy zbierze się potrzebna suma. Jak się już zbierze - podasz konto do przelania pieniędzy.
Nie brałabym wiklinowego transportera, jeżeli na allegro kupisz plastikowy taniej/w tej samej cenie, kwestia tylko - kiedy dojdzie.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro lut 08, 2012 15:26 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

wanilia03 pisze:

Na stronie którą podalaś nie ma połączeń z Rudy do Wadowic , nie ma też połączeń z Katowic do Wadowic :( są połączenia tylko do Bielska lub do Krakowa
gdzie znowu musiałabym czekać na połączenia PKP lub PKS do Wadowic . Więc to nie jest wiele lepsze od podrózy pociągiem niestety :(
Najpierw musiałabym jechać do Rudy , z Rudy do Katowic z Katowic do Bielska i z Bielska do Wadowic :oops: a więc dla kota męczące przesiadki i oczekiwanie :(
finansowo też się to dobrze nie prezentuje :( Czyli najlepsza jest opcja jaką dała Liwia czyli uzbierać na transport te 120 złotych chociaż i zapłacić komuś za przewóz.
Wtedy kot jedzie bezpośrednio od punktu A do B czyli od schroniska do domciu i ma mniej stresu biedak :(
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Post » Śro lut 08, 2012 15:36 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

wanilia03 pisze:
wanilia03 pisze:

Na stronie którą podalaś nie ma połączeń z Rudy do Wadowic , nie ma też połączeń z Katowic do Wadowic :( są połączenia tylko do Bielska lub do Krakowa
gdzie znowu musiałabym czekać na połączenia PKP lub PKS do Wadowic . Więc to nie jest wiele lepsze od podrózy pociągiem niestety :(
Najpierw musiałabym jechać do Rudy , z Rudy do Katowic z Katowic do Bielska i z Bielska do Wadowic :oops: a więc dla kota męczące przesiadki i oczekiwanie :(
finansowo też się to dobrze nie prezentuje :( Czyli najlepsza jest opcja jaką dała Liwia czyli uzbierać na transport te 120 złotych chociaż i zapłacić komuś za przewóz.
Wtedy kot jedzie bezpośrednio od punktu A do B czyli od schroniska do domciu i ma mniej stresu biedak :(

Może na wątku transportowym zmieńcie że Kraków-Wadowice

Pamętaj że mam ten transport do Krakowa :wink: :wink: a może uda mi się załatwić bezpośrednio do was za ten zwrot kosztów paliwa, ale nie obiecuję

CatAngel

Post » Śro lut 08, 2012 15:54 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

CatAngel pisze:
wanilia03 pisze:
wanilia03 pisze:

Może na wątku transportowym zmieńcie że Kraków-Wadowice

Do Krakowa bym podjechała i zabrała kota do Wadowic . To nie było by trudne , coś by się znalazło :) Tylko mnie nurtuje czy w schronisku wydadzą kota osobie która go nie adoptuje ?
Bo przecież to ja mam podpisać umowę adopcyjną :oops: Nie wiem jak to w tej kwesti będzie wygladało :oops:

Pamętaj że mam ten transport do Krakowa :wink: :wink: a może uda mi się załatwić bezpośrednio do was za ten zwrot kosztów paliwa, ale nie obiecuję
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Post » Śro lut 08, 2012 15:56 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

Zapewne tak, już chyba było tak jak dobrze pamiętam, szukałam transportu do jakiegoś miasta i nie wiem czy Liwia czy Justyna wtedy rozmawiały tel z osobą która ma przewieść kota ze schronu do Warszawy?

No to jeżeli one by załatwiły że Asia mogłaby zabrać kota za schronu i podwieść w niedzielę do Krakowa, a Ty byś go odebrała w tym dniu w Krakowie do Wadowiec to chyba nie ma problemu.

Dostałam info od Asi że ona ma transporterek żeby przewieść kota R.Ś-KRK

CatAngel

Post » Śro lut 08, 2012 16:06 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

To by było super :) jak by sie udało żeby tego Misia zabrały z schroniska to nie ma problemu bo my z mężem byśmy
kotka odebrali w Krakowie i do Wadowic nie ma problemu z transportem :) Tylko trzeba się dowiedzieć czy schronisko wyda Misia i jak to ma
wyglądać i tu chyba niezbędna jest Justyna do tego :)
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Post » Śro lut 08, 2012 16:10 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

No to jak coś transport do Krakowa jest w niedzielę, jak juz będzie wszystko ustalone, czy można go zabrać, to poproszę Asię (jak się okazało jest także na forum) :) o jakiś kontakt żeby wam podać. I sobie pogadacie.
Także jak coś piszcie mi na pw :)

CatAngel

Post » Śro lut 08, 2012 16:16 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

CatAngel pisze:No to jak coś transport do Krakowa jest w niedzielę, jak juz będzie wszystko ustalone, czy można go zabrać, to poproszę Asię (jak się okazało jest także na forum) :) o jakiś kontakt żeby wam podać. I sobie pogadacie.
Także jak coś piszcie mi na pw :)

Dobrze to ja napiszę też PW do Justyny aby zajeła się tym by Asia mogła zabrać Misia z schroniska :) A my już poczekamy w Krakowie na niego :) OBY SIĘ UDAŁO WSZYSTKO!!
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Post » Śro lut 08, 2012 16:23 Re: OGROMNY 10 kg KOT w POSZUKIWANY TRANSP. R.ŚL.-WADOWICE

Jeżeli trzeba będzie to ja dołożę brakujące 40
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

[poprzednia][następna]