Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Liwia_ pisze:Tytuł może zmienić tylko założyciel wątku - czyli Justyna, pewnie to zrobi, jak tu dotrze.
Czyli w najgorszym razie do transportu brakuje 70 zł, ktoś jeszcze się dorzuci?
daję 30 zł
CatAngel pisze:http://www.carpooling.pl/?gclid=COW_z7_Cjq4CFVE8fAodEU58gQ Dajcie ogłoszenie tutaj
CatAngel pisze:Dostałam taką propozycje na fb(dałam tam ogł że szukacie transportu)
Joanna Ch. Ja jadę w niedzielę Katowice - Kraków. Mogłabym wziąć kota, gdyby ktoś mógł go zawieźć dalej na trasie Kraków-Wadowice.
Spróbuję pogadać z Tż-em, odnośnie transporu kota, ale nic nie obiecuję i jak coś dopiero w sobotę.
wanilia03 pisze:CatAngel pisze:Dostałam taką propozycje na fb(dałam tam ogł że szukacie transportu)
Joanna Ch. Ja jadę w niedzielę Katowice - Kraków. Mogłabym wziąć kota, gdyby ktoś mógł go zawieźć dalej na trasie Kraków-Wadowice.
Spróbuję pogadać z Tż-em, odnośnie transporu kota, ale nic nie obiecuję i jak coś dopiero w sobotę.
Zahaczyła by ta osoba o schronisko w Rudzie? i skoro jedzie na Kraków to chyba przez Wadowice? czy jakąś inną trasą? proszę o szczególy?
wanilia03 pisze:CatAngel pisze:Dostałam taką propozycje na fb(dałam tam ogł że szukacie transportu)
Zahaczyła by ta osoba o schronisko w Rudzie? i skoro jedzie na Kraków to chyba przez Wadowice? czy jakąś inną trasą? proszę o szczególy?
wanilia03 pisze:wanilia03 pisze:CatAngel pisze:Dostałam taką propozycje na fb(dałam tam ogł że szukacie transportu)
Na stronie którą podalaś nie ma połączeń z Rudy do Wadowic , nie ma też połączeń z Katowic do Wadowicsą połączenia tylko do Bielska lub do Krakowa
gdzie znowu musiałabym czekać na połączenia PKP lub PKS do Wadowic . Więc to nie jest wiele lepsze od podrózy pociągiem niestety![]()
Najpierw musiałabym jechać do Rudy , z Rudy do Katowic z Katowic do Bielska i z Bielska do Wadowica więc dla kota męczące przesiadki i oczekiwanie
![]()
finansowo też się to dobrze nie prezentujeCzyli najlepsza jest opcja jaką dała Liwia czyli uzbierać na transport te 120 złotych chociaż i zapłacić komuś za przewóz.
Wtedy kot jedzie bezpośrednio od punktu A do B czyli od schroniska do domciu i ma mniej stresu biedak
CatAngel pisze:wanilia03 pisze:wanilia03 pisze:CatAngel pisze:Dostałam taką propozycje na fb(dałam tam ogł że szukacie transportu)
Na stronie którą podalaś nie ma połączeń z Rudy do Wadowic , nie ma też połączeń z Katowic do Wadowicsą połączenia tylko do Bielska lub do Krakowa
gdzie znowu musiałabym czekać na połączenia PKP lub PKS do Wadowic . Więc to nie jest wiele lepsze od podrózy pociągiem niestety![]()
Najpierw musiałabym jechać do Rudy , z Rudy do Katowic z Katowic do Bielska i z Bielska do Wadowica więc dla kota męczące przesiadki i oczekiwanie
![]()
finansowo też się to dobrze nie prezentujeCzyli najlepsza jest opcja jaką dała Liwia czyli uzbierać na transport te 120 złotych chociaż i zapłacić komuś za przewóz.
Wtedy kot jedzie bezpośrednio od punktu A do B czyli od schroniska do domciu i ma mniej stresu biedak
Może na wątku transportowym zmieńcie że Kraków-Wadowice
Do Krakowa bym podjechała i zabrała kota do Wadowic . To nie było by trudne , coś by się znalazłoTylko mnie nurtuje czy w schronisku wydadzą kota osobie która go nie adoptuje ?
Bo przecież to ja mam podpisać umowę adopcyjnąNie wiem jak to w tej kwesti będzie wygladało
![]()
Pamętaj że mam ten transport do Krakowa![]()
a może uda mi się załatwić bezpośrednio do was za ten zwrot kosztów paliwa, ale nie obiecuję
CatAngel pisze:No to jak coś transport do Krakowa jest w niedzielę, jak juz będzie wszystko ustalone, czy można go zabrać, to poproszę Asię (jak się okazało jest także na forum)o jakiś kontakt żeby wam podać. I sobie pogadacie.
Także jak coś piszcie mi na pw
Użytkownicy przeglądający ten dział: zjawka i 125 gości