Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miki27 pisze:Dziewczyny, kotka tygryska już złapana i u weta Na Polance więc nie musicie się martwić! Po 8 poszłam dzisiaj nakarmić koty, Tygryska miała tak zaropiałe oczy,ze jedno było juz całkiem sklejone ropą a drugie do połowy, psikała i piła dużo wody. Strasznie sie rzucała u weta, nawet mnie ugryzła i wetkę. Dostała antybiotyk, ma jakieś szmery na oskrzelach, zaczerwienione spojówki, tą ropę, ale oczka ma przemyte i najważniejsze,ze będzie widzieć!! Na ruderze widnieje napis "DO ROZBIÓRKI" okna tej rudery sa juz nawet zamurowane.. W zagajniku 6kotów, na rampie Siostra Radzia.
merka_85 pisze:Dziewczyny,
tak z innej beczki. Czy można na nasze koty za czyimś pośrednictwem oddawać 1%?
miki27 pisze:Dziewczyny, kotka tygryska już złapana i u weta Na Polance więc nie musicie się martwić! Po 8 poszłam dzisiaj nakarmić koty, Tygryska miała tak zaropiałe oczy,ze jedno było juz całkiem sklejone ropą a drugie do połowy, psikała i piła dużo wody. Strasznie sie rzucała u weta, nawet mnie ugryzła i wetkę. Dostała antybiotyk, ma jakieś szmery na oskrzelach, zaczerwienione spojówki, tą ropę, ale oczka ma przemyte i najważniejsze,ze będzie widzieć!! Na ruderze widnieje napis "DO ROZBIÓRKI" okna tej rudery sa juz nawet zamurowane.. W zagajniku 6kotów, na rampie Siostra Radzia.
moorland pisze:Zadzwoniła dzisiaj do mnie Pani Iwona ze skupu złomu. Była dzisiaj u niej delegacja z PKP, że do 1 marca ma wszystko zniknąć, bo oni wjeżdżająJeżeli do tej pory uda się Pani znaleźć nową halę na swój biznes, to jest jak najbardziej chętna do zabrania kotów ze sobą i prosi o pomoc w wyłapaniu i przeniesieniu, ma już upatrzoną halę niedaleko, na Wildzie, będzie miała odpowiedź w przyszłym tygodniu czy może ją wynająć, trzymajmy kciuki, żeby jej się to udało, wtedy potrzebna będzie wielka akcja wyłapania z Panią kotów i ich przeniesienia, KP już wstępnie zadeklarował pomoc w łapance, tylko kwestia dogadania szczegółów, oby się udało.
Jarka pisze:merka_85 pisze:Dziewczyny,
tak z innej beczki. Czy można na nasze koty za czyimś pośrednictwem oddawać 1%?
W zeszłym roku był to Koci Pazur (cel szczegółowy: Koty dworcowe), w tym chyba też.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 152 gości