Poznań Główny PKP/PKS 2012 r| Budowa w pełni i nowe stado...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 08, 2012 12:14 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Hektorku... [*] :-(((

Dr Przybylski to Nad Wierzbakiem.
Ja mogę koty odebrać w piwnicy wieczorem w czwartek, bo i tak mam dyżur.
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Śro lut 08, 2012 12:19 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Hektorku... [*] :-(((

To już wiem o jakim gabinecie mówicie.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro lut 08, 2012 12:48 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Hektorku... [*] :-(((

Dzięki Dziewczyny! :)
Zabieg umówiony na piątek u Przybylskiego.
Kotki muszą zostać przywiezione do 9-tej.
Haniu, wyśle Ci później PW, żeby się dogadać szczegółowo.

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Śro lut 08, 2012 12:50 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Hektorku... [*] :-(((

Ok, mnie pasuje tak rano, tak abym około 9.40-10.00 mogła być u siebie na uczelni.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro lut 08, 2012 13:46 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Hektorku... [*] :-(((

Dziewczyny, kotka tygryska już złapana i u weta Na Polance więc nie musicie się martwić! Po 8 poszłam dzisiaj nakarmić koty, Tygryska miała tak zaropiałe oczy,ze jedno było juz całkiem sklejone ropą a drugie do połowy, psikała i piła dużo wody. Strasznie sie rzucała u weta, nawet mnie ugryzła i wetkę. Dostała antybiotyk, ma jakieś szmery na oskrzelach, zaczerwienione spojówki, tą ropę, ale oczka ma przemyte i najważniejsze,ze będzie widzieć!! Na ruderze widnieje napis "DO ROZBIÓRKI" okna tej rudery sa juz nawet zamurowane.. W zagajniku 6kotów, na rampie Siostra Radzia.

miki27

Od: Nie cze 12, 2011 21:23

Post » Śro lut 08, 2012 14:35 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Hektorku... [*] :-(((

miki27 pisze:Dziewczyny, kotka tygryska już złapana i u weta Na Polance więc nie musicie się martwić! Po 8 poszłam dzisiaj nakarmić koty, Tygryska miała tak zaropiałe oczy,ze jedno było juz całkiem sklejone ropą a drugie do połowy, psikała i piła dużo wody. Strasznie sie rzucała u weta, nawet mnie ugryzła i wetkę. Dostała antybiotyk, ma jakieś szmery na oskrzelach, zaczerwienione spojówki, tą ropę, ale oczka ma przemyte i najważniejsze,ze będzie widzieć!! Na ruderze widnieje napis "DO ROZBIÓRKI" okna tej rudery sa juz nawet zamurowane.. W zagajniku 6kotów, na rampie Siostra Radzia.

No to super że już jest złapana:) Oprócz siostry Radzi i tego kocura czarnego, chyba jej ojca są jeszcze jakieś koty w tym budynku z rampą? Z Marta widziałam jeszcze taką białą kotkę. Będziemy je jakoś przenosić zabierać stamtąd? Jakie macie plany?

paula_kropcia

Od: Sob sty 28, 2012 21:11

Post » Śro lut 08, 2012 14:49 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Hektorku... [*] :-(((

Dziewczyny,
tak z innej beczki. Czy można na nasze koty za czyimś pośrednictwem oddawać 1%?
Obrazek
http://www.pustamiska.pl
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta George Bernard Shaw

merka

Od: Śro cze 09, 2010 9:09

Post » Śro lut 08, 2012 14:57 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Hektorku... [*] :-(((

Przepraszam, ale rozłożyło mnie i nie dam rady podejś na PKP :( Dałby ktoś radę zajrzeć dzisiaj do dworcowiaków?
Obrazek

Polanka

Od: Pon lis 01, 2010 18:45

Post » Śro lut 08, 2012 15:06 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Hektorku... [*] :-(((

merka_85 pisze:Dziewczyny,

W zeszłym roku był to Koci Pazur (cel szczegółowy: Koty dworcowe), w tym chyba też.
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Śro lut 08, 2012 15:22 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Hektorku... [*] :-(((

miki27 pisze:Dziewczyny, kotka tygryska już złapana i u weta Na Polance więc nie musicie się martwić! Po 8 poszłam dzisiaj nakarmić koty, Tygryska miała tak zaropiałe oczy,ze jedno było juz całkiem sklejone ropą a drugie do połowy, psikała i piła dużo wody. Strasznie sie rzucała u weta, nawet mnie ugryzła i wetkę. Dostała antybiotyk, ma jakieś szmery na oskrzelach, zaczerwienione spojówki, tą ropę, ale oczka ma przemyte i najważniejsze,ze będzie widzieć!! Na ruderze widnieje napis "DO ROZBIÓRKI" okna tej rudery sa juz nawet zamurowane.. W zagajniku 6kotów, na rampie Siostra Radzia.

A gdzie jest teraz szaraczka ? Mam nadzieję, że nie zamurowali żadnego kota :| No i co teraz z tymi kotami co tam mieszkają :(
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Śro lut 08, 2012 15:28 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Hektorku... [*] :-(((

Ta złapana kotka to ta przy niebieskiej miseczce?

Obrazek

paula_kropcia

Post » Śro lut 08, 2012 15:36 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Hektorku... [*] :-(((

Zadzwoniła dzisiaj do mnie Pani Iwona ze skupu złomu. Była dzisiaj u niej delegacja z PKP, że do 1 marca ma wszystko zniknąć, bo oni wjeżdżają :roll: Jeżeli do tej pory uda się Pani znaleźć nową halę na swój biznes, to jest jak najbardziej chętna do zabrania kotów ze sobą i prosi o pomoc w wyłapaniu i przeniesieniu, ma już upatrzoną halę niedaleko, na Wildzie, będzie miała odpowiedź w przyszłym tygodniu czy może ją wynająć, trzymajmy kciuki, żeby jej się to udało, wtedy potrzebna będzie wielka akcja wyłapania z Panią kotów i ich przeniesienia, KP już wstępnie zadeklarował pomoc w łapance, tylko kwestia dogadania szczegółów, oby się udało.

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Śro lut 08, 2012 15:36 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Hektorku... [*] :-(((

Tak to ona :)
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Śro lut 08, 2012 15:55 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Hektorku... [*] :-(((

moorland pisze:Zadzwoniła dzisiaj do mnie Pani Iwona ze skupu złomu. Była dzisiaj u niej delegacja z PKP, że do 1 marca ma wszystko zniknąć, bo oni wjeżdżają :roll: Jeżeli do tej pory uda się Pani znaleźć nową halę na swój biznes, to jest jak najbardziej chętna do zabrania kotów ze sobą i prosi o pomoc w wyłapaniu i przeniesieniu, ma już upatrzoną halę niedaleko, na Wildzie, będzie miała odpowiedź w przyszłym tygodniu czy może ją wynająć, trzymajmy kciuki, żeby jej się to udało, wtedy potrzebna będzie wielka akcja wyłapania z Panią kotów i ich przeniesienia, KP już wstępnie zadeklarował pomoc w łapance, tylko kwestia dogadania szczegółów, oby się udało.

A Pani Iwona konsultowała się może z jakimś prawnikiem? Przecież ma podpisaną umowę z nimi, a w umowie jakiś okres wypowiedzenia. To obowiązuje 2 strony nie może być takiej samowolki pt. " ja tu zaczynam budować i wypad mi stąd". Przecież przeniesienie firmy to nie jest takie hop siup i do tego wiąże się z kosztami. Nie mogę tego jakoś pojąć. Jak się nie uda jej czegoś innego znaleźć to trzeba będzie się chwycić każdej możliwej rzeczy żeby tylko odwlec w czasie eksmisję.

paula_kropcia

Post » Śro lut 08, 2012 16:09 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Hektorku... [*] :-(((

Jarka pisze:
merka_85 pisze:Dziewczyny,

W zeszłym roku był to Koci Pazur (cel szczegółowy: Koty dworcowe), w tym chyba też.

Chciałabym się wkrótce rozliczyć, a w pracy też kilka osób chciałoby przekazać 1% na nasze koty. Namówię też tę część rodziny, która płaci dużo podatku :mrgreen:

Kiedy będzie wiadomo coś więcej?
Obrazek
http://www.pustamiska.pl
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta George Bernard Shaw

merka

Od: Śro cze 09, 2010 9:09

[poprzednia][następna]