Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 07, 2012 13:33 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Adzi-no więc są dwie szkoły-jak wiadomo-falenicka i otwocka.
jakoże ja mieszkam na pograniczu to uważam że nie ma co kotu dawać się przyzwyczajać do nowego życia za bardzo pod warunkiem że czuje się świetnie.
A on właśnie tak się czuje:odjajczenie nie zrobiło na nim żadnego wrażenia,koty mogą dla niego nie istnieć-człowiek też mu obojętny który-byle głaskał.
dlatego sądzę że im szybciej trafi do swojego właścicego domku i człowieka tym lepiej. Nie wiem nawet czy jest sens trzymać go do soboty czy oddać zaraz po wizycie pa jeśli będzie udana.
poza tym wczoraj dodałam kuwetę z benkiem i już tylko 1 koopa była nietrafiona a za to wszystkie koty okupują wyłącznie benka-wszystkie pozostałe kuwety są teraz be...
niemały to kłopot dla mnie bo benek droższy dużo i mniej wygodny niż pelet.

dowiedz się koniecznie dziś o ten żwirek i jaka była jego kuwetowa prawda-bo to ważne do podjęcia decyzji-jeśli załatwiał się brzydko to muszę nad nim popracować-jeśli pięknie to nie ma go co zatrzymywać :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lut 07, 2012 15:43 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

smarti - na strychu obok kuwety, w łazience do 8O . Żwirek był najzwyklejszy lidlowy oraz cat's best.

Kurcze sama się zastanawiam jaki to problem - inne koty, hormony. Siuru bez problemu, również bez znaczenia no i w łazience wzorowo. Może do jakiegoś małego pomieszczenia go ? Bo faktycznie szkoda fajnego domku - chłopak jest zdrowy, człowiekolubny, szkoda , żeby miejsce zajmował.

Edit.

jak zmieniłaś na benek - raz było poza, a w reszcie celność ? nie do końca zrozumiałam :roll:

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Wto lut 07, 2012 15:49 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Kochana ale powiedz mi-ten żwirek lidlowy i cat's best były oba w łazience? i na zmianę raz ten raz ten?
muszę wiedziec szczegółowo.
jaką miał kuwetę-krytą?dużą? z rantem czy bez?jedną czy dwie?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto lut 07, 2012 16:24 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

S. - jakby coś nagrałam się jeszcze na pocztę (trochę chaotycznie :roll: )

Kuweta - najzwyklesza - otwarta, normalna wielkość ( nie gigant) z rantem. w łazience był na pewno zwykły lidlowy żwir. Na stychu najpierw Cat's Best , potem Lidl.

Może inne koty go stresują w kontekście kuwety ? W łazience był na pewno sam i było 100% celności.

adzi

Post » Wto lut 07, 2012 18:37 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Żwirek z lidla nabyty.

póki co sioo do kuwety z tymże żwirkiem było na oczach Pani.

Pani jest super,bardzo miła,ciepła,serdeczna no i kociara z Niej że hej :!: :ok:

Jej zdaniem "życie bez kota jest puste", "nie ma nic piękniejszego niż głębia kocich oczu" itp a więc Luis-bo tak od dziś proszę zwracać się do Gimliego-będzie miał u Pani malinowe życie !

niektóre koty to mają farta-nawet nie zdążą się zadomowić w dt a już mają super ds :D

Wizyta Marzeni i Joli jutro po południu i jeśli wszystko okaże się ok to albo jutro wieczorem albo pojutrze Luis śmiga do nowego życia.

(w domu są trzy kobiety-kociary,mama Pani jest w domu cały czas, nie będzie innych zwierząt , będzie absolutnie kotem niewychodzącym bo "jest zbyt cenny aby go na cokolwiek narażać ! "

smarti

Post » Wto lut 07, 2012 19:09 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

yeah - super słyszeć takie info :piwa:

Gimli vel. Luis , a może raczej szczęściarz :mrgreen: :!: :!: :!:

Smarti - dzięki :1luvu:

-----------------------------------------------------------------------------------------

Dziewczynki, właśnie zauważyłam, że w ankiecie wewnętrznej miau kandyduje Prakseda (wzieła pod swoją opiekę 2 skórki - Pingule z TDT fleur (Małgosia), gdy groziły im działki. Kociambry - obecnie Rózia i Gucio - mają u niej swoją szansę i myślę , że zdecydowanie warto jej pomóc i wesprzeć w głosowaniu!

Ma na pewno masę swoich "kocich problemów" z racji skali kocich działań na terenie Wawy, ale wzięła na swoje barki pomoc "skórkom" :roll:

adzi

Post » Wto lut 07, 2012 22:19 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Ty lepiej trzymaj :ok:
jak będzie w domku to dopiero podziękujesz :mrgreen: :D :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Wto lut 07, 2012 22:25 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Melduję, że od ok godziny Garfield siedzi w lazience mojej. Ten zakręt Adzi wyleciała w końcu ode mnie bez transportera i bez siatki ze swoją plandeką :ryk:

Nie dziwię się, też mialam ochotę uciekać, bo mnie od wczoraj w domu nie bylo i wlazłyśmy prosto na dwie kuwety pelne urobku :P Przy dziewięciu kotach to jednak jest co wąchać :roll:

Więcej będę pisać jutro, bo od dawna spać powinnam, jako że dziś po nocce tylko się zdrzemnęłam, a jutro o 4 pobudka. Już mi źle ;]

Garf jest super przystojniakiem, nawet gdyby tfu tfu odpukać, dom zaklepany nagle zniknął, to chętni nowi się znajdą szybko.

Ok, lecam jeszcze wymiziać chlopaka - śmierdzioszka i zmykam do łóżka :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto lut 07, 2012 22:42 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Iwona cofam dziękówy i :ok: :ok: :ok:

Jezu - kaleido - transporter miał zostać, ale moja zasikana plandeka - o szajse ! :lol: :lol: :lol:

TDT włożył ją do transportera, pewnie , żeby mi oddać , a ja Radara załadowałam do transporterka i nie zauważyłam nawet bo materiał czarny, transporter w środku ciemny :lol: a niestety Garfi kuwetkowy jest bez zarzutu, ale w transporterze chyba jeździć nie lubi (albo autem) i już drugi raz zsikał mi się do kontenerka 8O Zupełnie jak mój Bombik 8O

Ale pięknieje w oczach chłopak :1luvu: :1luvu: , uwielbia głaski, tupta, wywija łapkami pięknie, jest git gitarka :kotek: :kotek: :kotek: Dziś w TDT 1 przy zmywaniu wywijał ósemki przy nogach Kamila 20 min :D Kamil i jego dziewczyna Maja się w nim zakochali i nie chcieli dokończyć żegnania aż mi się obsuwa czasowa zrobiła :mrgreen:

Trzymamy wszyscy kciuki za Gimliego i Radara teraz :ok: :ok: :ok:

adzi

Post » Wto lut 07, 2012 22:44 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Widze tyt watku ale znalezc nie moge co do info w sprawie transportu. Jade do Warszawy 17 lutego (w dzien kota :) ).
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Wto lut 07, 2012 22:46 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Marlena - jak DS będzie już gotowy, żeby go przyjąć (15.02. dostaje drugiego EDIT felisvaca) to będę się do ciebie bardzo uśmiechać :mrgreen:

adzi

Post » Śro lut 08, 2012 9:36 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Trzymam kciuki za skórki :ok:
Jak się to czyta to gęba sama się uśmiecha :D
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Śro lut 08, 2012 9:54 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

17 bylby świetnym dniem, żeby adoptować kocura :D

Marlena, jechać będzie Garfield rudy, który teraz u mnie siedzi od wczoraj.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro lut 08, 2012 11:06 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

no i ku... jakbym coś czuła :evil:
mówiłam nie cieszyć się :mrgreen:

pani zadzwoniła,że mama pani się rozpłakała bo to jeszcze za wcześnie (Billy odszedł w 19-go grudnia-miał 15 lat) i pani musi nad mamą popracować.
Tak więc Gimli kibluje u mnie i nie wie właściwie jak ma na imię-Gimli czy Luis :roll: :kotek: :roll: po weekendzie Pani da znać :(

smarti

Post » Śro lut 08, 2012 11:08 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

czyli nie jedziemy na pa? :roll: dobrze ze tu weszłam, bo to dla mnie wazna informacja pod kątem dzisiejszego popołudnia.,
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]