Młoda kotka - okazało sie kocurek będzie mieć dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 27, 2011 20:51 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

Mała okazała się być małym :wink:
Jak była u mnie to się tak wiercił, że nie mogłam dokładnie obejrzeć. To co myślałam, że jest drugą dziurką pod ogonem okazało się być przyklejonym żwirkiem, otwór właściwy znajdował się nieco dalej :roll:
Zatem to mały kocurek, jest strasznie przytulaśny, wszędobylski, rezolutny. Strasznie wesołe z niego stworzenie - to typ kota który umie sobie radzić. Jak trzeba to na litość weźmie, strzela baranki i łasi się całym sobą, a jak mu się coś nie spodoba to się okrutnie denerwuje, ale jest tak słodko- śmieszny przy tym, że nie można go nie pokochać. :1luvu:

keria

Od: Wto gru 01, 2009 21:10

Post » Śro gru 28, 2011 7:49 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

czyli to chłopaczek???
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro gru 28, 2011 8:06 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

zaznaczam

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Wto sty 10, 2012 18:30 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

Przepraszam, że nic nie pisałam, miałam troszkę komplikacji bo miałam wypadek samochodowy, byłam u siostry w Krakowie prawie 2 tygodnie.
Kotek prawdopodobnie będzie miał już domek.
Teraz jest na tymczasie w Krakowie, został odrobaczony w tym tygodniu będzie zaszczepiony. Domek stały czeka z niecierpliwością na zaszczepionego kociaka bo tam jest już jeden kocurek pięciomiesięczny wzięty wcześniej ze schroniska. Państwo martwią się żeby tamten ( domownik)się niczym od nowego nie zaraził bo jest bardzo chorowity.
Prosimy tylko o kciuki :D

keria

Post » Wto sty 10, 2012 19:13 Re: Młoda kotka, bardzo kochająca ludzi, wygłodniała, na ulicy.

Ależ proszę uprzejmie :ok:
Za Twoje zdrówko też :ok:

Tylko może tytuł zmień? :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lut 07, 2012 20:54 Re: Młoda kotka - okazało sie kocurek będzie mieć dom.

Kocurek już w domku stałym! Temat można zamknąć. :D

keria

[poprzednia]