Gdzie kupić/zamówić tani drapak dywanowy?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 06, 2012 21:57 Gdzie kupić/zamówić tani drapak dywanowy?

Moja rodzina celem ocalenia nowych foteli postanowiła sprawić kotu drapak, tylko:
1. Behemot jest duży, a drapaki dziwnie małe;
2. Behemot dotychczas miał zezwolenie na drapanie fotela i przywykł do fotelowej faktury, szerokości, wysokości;
2. Behemot lubi drapać na stojąco, przeciągając się przy tym w górę (czyli musi być powierzchnia płaska dość wysoka i nie za wąska);
3. Behemot nie cierpi sizalu;
4. Behemot zapewne ucieszyłby się z drapaka z norką (chociaż to nie jest warunek niezbędny).

Jedyny drapak, jaki nam w miarę pasuje, wygląda tak:
http://allegro.pl/trixie-drapak-dla-kot ... 84490.html i niestety jest za drogi. Przejrzałam strony kliku sklepów zoologicznych, ale albo nie ma tego typu drapaków albo są za drogie. Czy macie jakieś pomysły, gdzie można taniej kupić albo zamówić drapak w tym stylu/spełniający Behemocie wymagania? Rodzinka mieszka w Warszawie.

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Pon lut 06, 2012 22:14 Re: Gdzie kupić/zamówić tani drapak dywanowy?

Odzywa się we mnie Pomysłowy Dobromir.
Może w komforcie kupić wykładzinę (są całe rulony i tną z metra), w castoramie dawał dykty i mocny klej (lub pistolet na zszywki) i samemu coś skonstruować? Taką dechę z podpórką, do oparcia o ścianę.

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Pon lut 06, 2012 22:39 Re: Gdzie kupić/zamówić tani drapak dywanowy?

Dzięki, podpowiem, chociaż nie bardzo kojarzę u nich wolne miejsce przy ścianie.
A może ktoś na odsprzedać podobny używany?

katikot

Post » Wto lut 07, 2012 18:55 Re: Gdzie kupić/zamówić tani drapak dywanowy?

Niestety rodzinka nie chce zrobić samodzielnie, woli kupić.

katikot