SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 04, 2012 20:59 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

też napisałam. co za ignoranci i kolejni debile się tam wypowiadają :/

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Nie lut 05, 2012 0:23 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

Dodałam parę dalszych komentarzy, trochę plusów i minusów. Nadal nie mam złudzeń...
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Pon lut 06, 2012 11:29 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

dopisałam i od siebie. I jak zwykle- wydaje mi się, że atakującymi nas powoduje zwykłe poczucie winy. Albo są znajomymi autorki i rozpaczliwie próbują jej bronić.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lut 06, 2012 13:34 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

Lub ktoś, kto kompletnie nie ma pojęcia o bezdomnych psach i kotach, o sytuacji w schroniskach, jak rówineż nie jest w stanie wykrzesać z siebie odrobiny empatii. Tacy też niestety są i na różnych portalach zostawiają całą masę bzdurnych komentarzy, tak, że czasem zastanawiasz się, kto to napisał, co za człowiek, skąd bierze się takie myślenie :? Nie każdy musi być miłośnikiem zwierząt, może nie lubić dzieci, etc., etc.... ale jeśli słabszemu dzieje się krzywda, człowiek wykazujący choć odrobinę wrażliwości, zareaguje w odpowiedni sposób...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon lut 06, 2012 14:08 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

issey32 pisze:Lub ktoś, kto kompletnie nie ma pojęcia o bezdomnych psach i kotach, o sytuacji w schroniskach, jak rówineż nie jest w stanie wykrzesać z siebie odrobiny empatii. Tacy też niestety są i na różnych portalach zostawiają całą masę bzdurnych komentarzy, tak, że czasem zastanawiasz się, kto to napisał, co za człowiek, skąd bierze się takie myślenie :? Nie każdy musi być miłośnikiem zwierząt, może nie lubić dzieci, etc., etc.... ale jeśli słabszemu dzieje się krzywda, człowiek wykazujący choć odrobinę wrażliwości, zareaguje w odpowiedni sposób...

zgadzam się. Mi się jednak wydaje, że wtedy poziom zacietrzewienia i ataków byłby o 50 punktów mniejszy, a bardziej dochodziłby do głosu tumiwisizm...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pon lut 06, 2012 18:59 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

dziewczyny, jest taka instytucja jak rzecznik odpowiedzialności zawodowej lekarzy weterynarii
jeśli macie pełnie dane tej wetki myślę że byłoby dobrze to zgłosić, myślę że można to zrobić zbiorowo, kto napisze?
AnielkaG

Post » Wto lut 07, 2012 9:58 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

AnielkaG pisze:dziewczyny, jest taka instytucja jak rzecznik odpowiedzialności zawodowej lekarzy weterynarii
jeśli macie pełnie dane tej wetki myślę że byłoby dobrze to zgłosić, myślę że można to zrobić zbiorowo, kto napisze?

Ja mogę. Umiem pisać pisma, ale nie do końca wiem, jakie aspekty zawrzeć. Pomożecie? :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lut 07, 2012 10:27 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

XAgaX pisze:
AnielkaG pisze:dziewczyny, jest taka instytucja jak rzecznik odpowiedzialności zawodowej lekarzy weterynarii

Ja mogę. Umiem pisać pisma, ale nie do końca wiem, jakie aspekty zawrzeć. Pomożecie? :)

a potem podpisy w internecie,czy jak?bo realne to chyba byłaby przesada:D

aspekty trzeba zawrzeć takie,żeby rzeczywiście nie robić wstrętu osobie,tylko 'ogromowi posiadanej przez nią wiedzy' którą się,o zgrozo,dzieli z ludźmi...
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Wto lut 07, 2012 10:32 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

Koszmaria pisze:
XAgaX pisze:

a potem podpisy w internecie,czy jak?bo realne to chyba byłaby przesada:D

można spróbować, można też wysłać x listów na podstawie wzoru stworzonego np. przeze mnie.

aspekty trzeba zawrzeć takie,żeby rzeczywiście nie robić wstrętu osobie,tylko 'ogromowi posiadanej przez nią wiedzy' którą się,o zgrozo,dzieli z ludźmi...

to oczywiste. I tu wzięłabym pod lupę te jej felietony, jak i porady na stronie lecznicy.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lut 07, 2012 10:41 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

XAgaX pisze:można spróbować, można też wysłać x listów na podstawie wzoru stworzonego np. przeze mnie.

A potem będzie, że to "jakiś podły człowiek" rozpętał akcję "szkalowania" św. Riwany...
Moim zdaniem, jeśli mamy wysyłać ileś listów, to niestety każdy powinien napisać sam.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto lut 07, 2012 10:52 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

seidhee pisze:
XAgaX pisze:można spróbować, można też wysłać x listów na podstawie wzoru stworzonego np. przeze mnie.

A potem będzie, że to "jakiś podły człowiek" rozpętał akcję "szkalowania" św. Riwany...
Moim zdaniem, jeśli mamy wysyłać ileś listów, to niestety każdy powinien napisać sam.

zgadzam się - choć punkty można podać, żeby każdy wiedział, co zawrzeć.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lut 07, 2012 10:59 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

Byle nie przesadzić, bo zrobi się atmosfera nagonki, a przecież nie o to chodzi.

Afryka

Od: Nie kwi 12, 2009 16:16

Post » Wto lut 07, 2012 11:11 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

Afryka pisze:Byle nie przesadzić, bo zrobi się atmosfera nagonki, a przecież nie o to chodzi.

zgadzam się.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lut 07, 2012 18:02 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

jedna osoba musi to zgłosić, nie wiem czy to da się pocztą czy nie trzeba osobiście
rzecznik musi wszcząć postępowanie po zgłoszeniu
AnielkaG

Post » Śro lut 08, 2012 9:37 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

AnielkaG pisze:jedna osoba musi to zgłosić, nie wiem czy to da się pocztą czy nie trzeba osobiście
rzecznik musi wszcząć postępowanie po zgłoszeniu

Ja się zastanawiam, czy nie lepiej, aby zrobiła to jakaś organizacja. Albo ktoś z kadry forum w jego imieniu. Co myślicie?
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia][następna]