Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:Lub ktoś, kto kompletnie nie ma pojęcia o bezdomnych psach i kotach, o sytuacji w schroniskach, jak rówineż nie jest w stanie wykrzesać z siebie odrobiny empatii. Tacy też niestety są i na różnych portalach zostawiają całą masę bzdurnych komentarzy, tak, że czasem zastanawiasz się, kto to napisał, co za człowiek, skąd bierze się takie myślenieNie każdy musi być miłośnikiem zwierząt, może nie lubić dzieci, etc., etc.... ale jeśli słabszemu dzieje się krzywda, człowiek wykazujący choć odrobinę wrażliwości, zareaguje w odpowiedni sposób...
AnielkaG pisze:dziewczyny, jest taka instytucja jak rzecznik odpowiedzialności zawodowej lekarzy weterynarii
jeśli macie pełnie dane tej wetki myślę że byłoby dobrze to zgłosić, myślę że można to zrobić zbiorowo, kto napisze?
XAgaX pisze:AnielkaG pisze:dziewczyny, jest taka instytucja jak rzecznik odpowiedzialności zawodowej lekarzy weterynarii
jeśli macie pełnie dane tej wetki myślę że byłoby dobrze to zgłosić, myślę że można to zrobić zbiorowo, kto napisze?
Ja mogę. Umiem pisać pisma, ale nie do końca wiem, jakie aspekty zawrzeć. Pomożecie?
Koszmaria pisze:XAgaX pisze:AnielkaG pisze:dziewczyny, jest taka instytucja jak rzecznik odpowiedzialności zawodowej lekarzy weterynarii
Ja mogę. Umiem pisać pisma, ale nie do końca wiem, jakie aspekty zawrzeć. Pomożecie?
a potem podpisy w internecie,czy jak?bo realne to chyba byłaby przesada:D
aspekty trzeba zawrzeć takie,żeby rzeczywiście nie robić wstrętu osobie,tylko 'ogromowi posiadanej przez nią wiedzy' którą się,o zgrozo,dzieli z ludźmi...
XAgaX pisze:można spróbować, można też wysłać x listów na podstawie wzoru stworzonego np. przeze mnie.
seidhee pisze:XAgaX pisze:można spróbować, można też wysłać x listów na podstawie wzoru stworzonego np. przeze mnie.
A potem będzie, że to "jakiś podły człowiek" rozpętał akcję "szkalowania" św. Riwany...
Moim zdaniem, jeśli mamy wysyłać ileś listów, to niestety każdy powinien napisać sam.
Afryka pisze:Byle nie przesadzić, bo zrobi się atmosfera nagonki, a przecież nie o to chodzi.
AnielkaG pisze:jedna osoba musi to zgłosić, nie wiem czy to da się pocztą czy nie trzeba osobiście
rzecznik musi wszcząć postępowanie po zgłoszeniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 31 gości