KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 06, 2012 21:11 Re: KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Bardzo prosze o wasze głosy
viewtopic.php?f=1&t=138598&start=0
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon lut 06, 2012 21:16 Re: KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

zdajesz się zapominac,kto Rusałkę wyciągnął ze schroniska z którego warunkiem wydania kota również jest umowa adopcyjna,u kogo spędziła z pozostałą dwójką miesiąc,od kogo pojechała do Ciebie na dalszy tymczas
i dlaczego wróciła do mnie,bo u Ciebie z kilku powodów nie była w stanie się zaaklimatyzować

moja umowa adopcyjna również zastrzega że kot jak nie potrafił u Ciebie przebywać,ma wrócic do mnie i tak się stało
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Pon lut 06, 2012 21:17 Re: KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

:ok: Monika zagłosowane
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Pon lut 06, 2012 22:05 Re: KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

gayae pisze:zdajesz się zapominac,kto Rusałkę wyciągnął ze schroniska z którego warunkiem wydania kota również jest umowa adopcyjna,u kogo spędziła z pozostałą dwójką miesiąc,od kogo pojechała do Ciebie na dalszy tymczas
i dlaczego wróciła do mnie,bo u Ciebie z kilku powodów nie była w stanie się zaaklimatyzować

moja umowa adopcyjna również zastrzega że kot jak nie potrafił u Ciebie przebywać,ma wrócic do mnie i tak się stało
Nie wiem o jakich kilku powodach mówisz. Tęskniła za Tobą i to był jedyny powód jej powrotu, jaki znam. Faktem jest, że nie odesłałaś mi podpisanej umowy, chociaż obiecywałaś, że to zrobisz i że wydałaś kotkę trzeciej osobie nie informując mnie nawet, że już nie może u Ciebie mieszkać. Nie uważasz, że to nie fair? Kotki były trzy, dałaś im tdt na czas, aż zuzzik po nie przyjedzie. Bardzo dobrze pamiętam całą akcję. Dopóki nie zadeklarowałam, że je przejmę, nikt się nie kwapił, żeby jej ze schronu wyciągać. Umowę adopcyjną podpisałam ze schroniskiem, nie z Tobą.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto lut 07, 2012 14:07 Re: KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

magdaradek pisze:To prawda hanelko.
Ja też mam punkt w umowie o nie oddawaniu osobom 3 kota, którego oddaję do adopcji.
Przykro mi że tak się stało.

Czyli zrobiono to za plecami DT 8O . Jak wierzyć "innym" ludziom, jak z nimi rozmawiać jak forumowy dom tak robi? Tutaj bym się spodziewała wiekszego zaangażowania i znajomości.
Poza tym dziwi mnie dlaczego mała zostałą wydana i jak to sie odbije na jej zdrowiu.Pamiętam jak gayae tęskniła za nią i mocno żałowała ,że kot pojechał do hanelki. Kocia takze bardzo tęskniła.Tam dobrze sie czuła a i gayae mówiła,ze żałuje swojej decyzji tj wyekspediowania kota. Po powrocie Rusałki radosne i entuzjastyczne posty gayae miło było czytać.O tym jak szybko sie odnalazły ,jak było fajnie, jak jest tu jej miejsce...
Szkoda,że tak bez słowa została mała przekazana osobie 3. Może ,jak była potrzeba oddania koci należało postąpić godnie, jak odpowiedzialny DS i powiadomić były DT. Nawet dać czas na szukanie innego DS, pomóc w tym tj. dawaniu ogłoszeń np. Bo roumiem,że kota bedzie szukać domu?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lis 16, 2012 0:24 Re: KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Dzięki Bogu Rusałka znalazła dom, cudowny dom w Warszawie. Jednak wróciła do Warszawy. Postaram się dowiedzieć jak jej się wiedzie.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

[poprzednia]