Bardzo prosze o wasze głosy
viewtopic.php?f=1&t=138598&start=0
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Nie wiem o jakich kilku powodach mówisz. Tęskniła za Tobą i to był jedyny powód jej powrotu, jaki znam. Faktem jest, że nie odesłałaś mi podpisanej umowy, chociaż obiecywałaś, że to zrobisz i że wydałaś kotkę trzeciej osobie nie informując mnie nawet, że już nie może u Ciebie mieszkać. Nie uważasz, że to nie fair? Kotki były trzy, dałaś im tdt na czas, aż zuzzik po nie przyjedzie. Bardzo dobrze pamiętam całą akcję. Dopóki nie zadeklarowałam, że je przejmę, nikt się nie kwapił, żeby jej ze schronu wyciągać. Umowę adopcyjną podpisałam ze schroniskiem, nie z Tobą.gayae pisze:zdajesz się zapominac,kto Rusałkę wyciągnął ze schroniska z którego warunkiem wydania kota również jest umowa adopcyjna,u kogo spędziła z pozostałą dwójką miesiąc,od kogo pojechała do Ciebie na dalszy tymczas
i dlaczego wróciła do mnie,bo u Ciebie z kilku powodów nie była w stanie się zaaklimatyzować
moja umowa adopcyjna również zastrzega że kot jak nie potrafił u Ciebie przebywać,ma wrócic do mnie i tak się stało
magdaradek pisze:To prawda hanelko.
Ja też mam punkt w umowie o nie oddawaniu osobom 3 kota, którego oddaję do adopcji.
Przykro mi że tak się stało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości